trustoo.nl logo.pngde beste Vochtbestrijders
Kies uit +100 top VochtbestrijdersKies uit +100 Vochtbestrijders in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Vochtbestrijders in Epe

Sortering:
Resultaat 1-10 van 11 vochtbestrijders in Epe. Het meest complete overzicht. Geen kans voor vocht of schimmel met de beste vochtbestrijders in uw regio.

In Epe kunt u vochtbestrijdingsbedrijven vinden voor het bestrijden van vochtproblemen in woningen en panden. Vochtplekken kunnen op verschillenden manieren ontstaan. Denk daarbij aan vocht dat via gevels binnenkomt, aan condensvorming of aan optrekkend grondwater. Pas als de oorzaak achterhaald is, kunt u de problemen effectief laten aanpakken.

• Optrekkend vocht: optrekkend of opstijgend vocht ontstaat meestal door een probleem in de fundering of door grondwater. Opstijgend vocht heeft als gevolg dat het de muren laag bij de grond aantast en er vochtplekken en schimmelplekken vormen.
• Doorslaand vocht: doorslaan vocht ontstaat vaak bij poreuze of beschadigde muren. Neerslag kan daardoor in de gevel dringen. Uiteindelijk worden vochtige plekken zichtbaar op de binnenmuur en leidt het tot schimmel.
• Vocht in kruipruimte of kelder. Vocht in de kruipruimte of kelder kan ontstaan door een gebrek aan ventilatie of door grondwater wat via de vloer binnenkomt. Dit is schadelijk voor de bouwconstructie en kan leiden tot schimmels, algen en ongedierte.

In Epe hebben wij 11 goede vochtbestrijders gevonden. De vochtbestrijders in Epe hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.4. Welke vochtbestrijder u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de vochtwering en het bestrijden van vocht. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vochtbestrijdingsbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de vochtbestrijders vergelijken en de vochtbestrijder kiezen die bij u past.
Lees meer...
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een vochtbestrijder?

Een vochtbestrijder kost gemiddeld tussen de 1500,- en € 2500,- Een vochtbestrijder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vochtbestrijder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

500
1500
2500
4000

Veelgestelde vragen

Wat doet een vochtbestrijder?

Vochtplekken in uw woning of pand zijn slecht voor uw gezondheid. Het is daarom belangrijk om voor professionele vochtbestrijding te kiezen. Dit doet u door een vochtbestrijdingsbedrijf in te schakelen maar wat doet een vochtbestrijder precies? Vochtbestrijders zijn gespecialiseerd in het bestrijden van vochtproblematiek in woningen en panden. Dit doen zij niet alleen door herstelwerkzaamheden aan de vochtige oppervlakken te verrichten maar ook door de problematiek te onderzoeken en aan te pakken. Dit zorgt ervoor dat uw woon- en werkklimaat weer prettig wordt.

OORZAAK VAN VOCHTPROBLEMEN
Het is af te raden zelf aan de slag te gaan met vochtproblemen in uw huis of uw pand. De reden waarom is dat het niet eenvoudig is om de oorzaak van de problemen te achterhalen. Vochtplekken kunnen namelijk door diverse redenen ontstaan. Denkt u daarbij aan vocht dat via gevels binnenkomt bijvoorbeeld, maar ook aan condensvorming en optrekkend grondwater. Als u niet precies weet hoe u vochtproblemen aan moet pakken schakel dan altijd professionals in. Want de kans bestaat dat u weliswaar even droge muren en oppervlaktes heeft, maar dat deze na een tijdje weer vochtig worden.

WEES ER OP TIJD BIJ
Naast het inschakelen van deskundige vochtbestrijders is het ook belangrijk dat dit snel gebeurt. Als u voor een langere periode niets aan de vochtproblematiek doet, breidt dit zich steeds verder uit. Op een gegeven moment raken uw muren verzadigd. Daardoor komen de vochtproblemen op steeds meer plekken terug met alle gevolgen van dien. Schimmelvorming bijvoorbeeld en het ontstaan van muurzouten. Wees er dus op tijd bij en vraag vandaag nog 4 offertes op bij verschillende vochtbestrijdingsbedrijven.
Lees meer...

Wat zijn vochtproblemen in huis?

Vochtproblemen kunnen een zeer nadelig effect hebben op uw gezondheid, maar wat zijn vochtproblemen in huis? Vochtproblematiek kan verschillende oorzaken hebben en elke oorzaak behoeft een eigen aanpak. Zo kunt u te maken hebben met optrekkend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. Andere oorzaken zijn bouwvocht bijvoorbeeld en vochtproblemen door lekken in afvoerbuizen en leidingen. Kortom, de oorzaken van vochtproblematiek lopen sterk uiteen en een juiste diagnose door een vochtbestrijder is hierbij essentieel. Pas als de exacte oorzaak achterhaald is kunt u de problemen effectief laten aanpakken.

OPTREKKEND VOCHT, DOORSLAAND VOCHT EN CONDENSATIEVOCHT
Veel voorkomende oorzaken van vochtproblemen zijn optrekkend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. Bij optrekkend vocht zijn doorgaans vochtplekken aanwezig ter hoogte van de grond. De aanleiding hiervoor is bijvoorbeeld een verouderde fundering. Bij doorslaand vocht is er meestal sprake van vochtplekken op de buitenmuren en soms ook de binnenmuren. De oorzaak hiervan is in veel gevallen een verouderde of beschadigde gevelbekleding. Daarnaast kunt u ook te maken krijgen met condensatievocht. In dat geval heeft u waarschijnlijk last van schimmels in de badkamer, keuken of slaapkamer door te weinig ventilatie.

ANDERE OORZAKEN VAN VOCHTPROBLEMEN
Bij de traditionele huizenbouw wordt veel water gebruikt. Er kan wel meer dan een jaar verstrijken voordat een huis volledig uitgedroogd is. U kunt dan vervelende gevolgen ervaren door bouwvocht. Er kan schimmel ontstaan en het pleisterwerk kan loslaten. Ook kunnen vochtproblemen ontstaan door lekken in afvoerbuizen en leidingen. Het detecteren van deze problemen is vaak een lastig karwei omdat er maanden of soms zelfs jaren overheen gaan voordat de gevolgen zichtbaar zijn.

Wij raden u aan om bij vochtproblematiek een professionele vochtbestrijder in te schakelen. Vraag hiervoor 4 offertes op om een goed kostenvergelijk te kunnen maken.
Lees meer...

Wat kost vochtbestrijding?

Als u vochtplekken op uw muren of op grondniveau ontdekt dan is de kans groot dat u te maken heeft met vochtproblemen. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Daarom is het altijd verstandig een erkend vochtbestrijdingsbedrijf in te schakelen als u vochtproblematiek in uw huis heeft. Maar wat kost vochtbestrijding? De kosten hiervoor zijn uiteraard afhankelijk van de exacte problemen, maar ook of u voor herstelwerkzaamheden kiest of voor preventieve maatregelen. Gemiddeld liggen de kosten voor vochtbestrijding tussen de € 800,- en € 4000,-.

PREVENTIE VAN VOCHTPROBLEMEN
Logischerwijs bent u het meest voordelig uit als uw muren nog in goede staat zijn. Dit betekent dat de vochtbestrijder niet eerst een diagnose hoeft te stellen en ook dat de muren niet gereinigd hoeven te worden. In plaats daarvan zullen vochtbestrijders uw muren impregneren of injecteren. Deze keuze wordt veel gemaakt door mensen met een nieuwbouwwoning, bij renovaties en bij het aanbouwen. Uit voorzorg wordt dan de gevel geïmpregneerd. De kosten hiervan liggen gemiddeld rond de € 900,- bij gevels met een oppervlak van 100 m2.

BESTRIJDINGSTECHNIEK PER VOCHTPROBLEEM
Een veel voorkomend vochtprobleem is optrekkend vocht. Daarnaast komt ook doorslaand vocht regelmatig voor. De bestrijdingsspecialist zal voor elk vochtprobleem een specifieke bestrijdingstechniek hanteren. Zo wordt bij optrekkend vocht vaak voor injecteren gekozen. Hierbij wordt onder grote druk vochtwerend materiaal in uw muur gespoten. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de € 1500,- en € 2200,-. Bij doorslaand vocht wordt doorgaans voor impregneren gekozen.

Het is bovenal echter belangrijk om eerst de oorzaak te laten achterhalen. Daarom vraagt u het beste 4 offertes op bij professionele vochtbestrijders.
Lees meer...

De beste vochtbestrijder?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over vochtbestrijders voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat het beste vochtbestrijdingsbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden vochtbestrijdingsbedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Doorslaan vocht? Optrekkend vocht? Schimmel? Vochtwering?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle vochtbestrijders in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere vochtbestrijder gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VOCHTBESTRIJDERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste vochtbestrijders per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de vochtexperts selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de vochtexpert gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 vochtbestrijders die u aanspreken te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de vochtbestrijder ivm Covid-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de vochtbestrijders geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de vochtbestrijders die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met vochtexperts in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de vochtbestrijder bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De bespreking van de werkzaamheden voor de vochtbestrijder kan in de meeste gevallen online en/of telefonisch plaatsvinden. De uitvoer van de opdracht kan gedaan worden met het in acht houden van de huidige maatregelen rondom Covid-19, zoals het houden van anderhalve meter afstand. Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de vochtbestrijder wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken en de voorbereiding nu al te doen.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Stichting Keurmerk Erkende Vochtexperts

SKEV richt zich op bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in vochtbestrijding in muren, vochtbestrijding in daken, vochtbestrijding in kelders en lekdetectie-bedrijven. Daarnaast is SKEV een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. Bedrijven die zich bij SKEV willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon