Ontdek de beste bedrijven in Arnhem

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Arnhem

Viisi Arnhem - Hypotheekadvies.jpg
hypotheekadviseurs
Viisi Arnhem - Hypotheekadvies
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (1243)

Hypotheekadvies Arnhem

Wil je een huis kopen in Arnhem, ben je aan het bieden of heb je al een woning gekocht? Samen met jou ontdekken we welke hypotheek het best bij jou past.

Bij Viisi maakt het niet uit of je als starter, doorstromer, oversluiter of expat een huis wilt kopen in Arnhem. Zoek je iets voor jezelf? Zet je de stap om samen te wonen? Of wil je gewoon iets groters, of juist kleiner gaan wonen? Onze hypotheekadviseurs in Arnhem kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven passend hypotheekadvies. Plan vrijblijvend een telefonisch hypotheekadviesgesprek in en ontdek het zelf.

Liggend op de bank scrol je door het aanbod op Funda. Plots een nieuwe woning. In de tijd dat je het met je partner of met vrienden hebt kunnen bespreken, is het huis al weer weg. Herkenbaar? Net als in veel andere steden in de staat de woningmarkt in Arnhem onder druk. Wat onze hypotheekadviseurs in Arnhem voor jou kunnen betekenen? Wij maken vrijblijvend een hypotheekberekening, zodat je goed voorbereid op pad kunt.

Het is goed toeven in Arnhem. Voor natuurliefhebbers zijn de omliggende bossen een genot. En er is meer: zoals bijvoorbeeld het Openluchtmuseum, Burgers Zoo, Park Sonsbeek en voetbalclub Vitesse. Wist je dat in de 18e eeuw rijke Hagenaars en oud-Indiëgangers naar Arnhem trokken? Ze brachten cultuur en welzijn mee. Dat is nog altijd terug te zien aan de fraaie huizen langs de Velper-, Utrechtse- en Amsterdamseweg. Misschien wel jouw nieuwe woonbestemming?
...

Meester B.M. Teldersstraat 7, Arnhem
Clifford Training Coaching.jpg
coaches
Clifford Training Coaching
9,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (14)

Clifford training & coaching gelooft in het ontdekken, ontwikkelen en groeien van persoonlijk leiderschap. Ons uitgangspunt is dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft om positieve veranderingen te realiseren. Wij helpen u en uw organisatie om optimaal in uw eigen kracht te komen. Wij zijn gespecialiseerd in (online) trainingen/ coaching op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, loopbaan en burnout. Wij hebben 16 ervaring in de retail, chemie, zorg en de financiële dienstverlening. Wij coachen en trainen in zowel Nederlands als Engels. Ons kantoor zit in Arnhem.

Specialisatie

De vraagstukken waar hij voor wordt gevraagd: "Hoe kom ik in mijn persoonlijke kracht?", "Hoe kom ik van mijn negatieve gedachten en stress af?”, Wat voor leider wil ik zijn in mijn organisatie?", "Hoe kom ik van mijn angst af?”, Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?", “Hoe kom ik op voor mijzelf en stel ik duidelijke grenzen?”, “Hoe creëer ik innerlijke rust", "Hoe transformeer ik innerlijke belemmeringen en een negatief zelfbeeld?", "Hoe motiveer ik mijn team effectief?", "Hoe kan ik eenzijdig verstoorde relaties verbeteren?", "Hoe ga ik om met conflicten en tegenslagen?", "Hoe creëer ik een positieve en krachtige mindset?", "Hoe ga ik effectief met veranderingen om" en "Wat is mijn passie en hoe transformeer ik deze naar een concrete nieuwe rol?”.

Herken je jezelf in één van bovenstaande vragen, neem dan contact met mij op.

Introductie

Dave Clifford (1972) werkt inmiddels 16 jaar zelfstandig als trainer, life-, loopbaan en executive coach. Zijn stijl van coachen is zowel pragmatisch als intuïtief, open en betrokken. Hij weet in een korte tijd tot de kern van de zaak te komen en helpt zijn clienten dan concreet hun doelen te realiseren. Dave werkte de afgelopen 10 jaar met succes voor uiteenlopende organisaties als loopbaan- management-, executive coach en leiderschapstrainer in Management development trajecten voor o.a. Ahold, Teijin Aramid, ING, Corbion Total, Jumbo Supermarkten, Arval, Vesteda, Arcadis & Van Lanschot Chabot. Hij begeleidt cliënten regelmatig met vragen over het versterken van zelfvertrouwen en assertiviteit, reduceren en oplossen van angst en stress, ontwikkelen van rust en impact, omgaan met verandering, eenzijdig verbeteren van relaties in zowel management als privé situaties.

Achtergrond en ervaring

Dave heeft een bedrijfskundige achtergrond. Zijn expertise ligt op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, burn-out, loopbaan begeleiding en executive coaching. Hij is een specialist in het toepassen van NLP, Voice Dialoque en het Sociaal Panorama in de context van zowel privé, werk als gezondheid. Hij is een NLP master practioner, Sociaal panorama consultant, DiSC certified en sinds 2018 een internationaal gecertificeerd Health Certification Coach. Hij coacht en traint op zowel middenkader, hoger kader als directie niveau. Op dit moment heeft hij een nevenfunctie als Member of the Advisory Board bij Four Digits in Arnhem.
...

Eusebiusbuitensingel 7, Arnhem
Van Ons Makelaars.jpg
taxateurs
Van Ons Makelaars
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (53)

Als zelfstandig makelaar / taxateur sta ik graag dichtbij mijn opdrachtgever. Ik wil ervaren waar de belangen van mijn opdrachtgever liggen. Ik wil weten hoe mijn diensten zo goed mogelijk kan laten aansluiten op de belangen en wensen van mijn opdrachtgever. Met aandacht en passie.

Mooie woorden zou je kunnen denken! Dan toch maar enkele feiten; Bezichtigingen doen we 7 dagen per week, ook tijdens de avonduren, altijd bij daglicht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een ervaren, gepassioneerde makelaar. Uiteraard bereikbaar buiten de gebruikelijke kantoortijden. Kortom; alle werkzaamheden die een directe invloed hebben op jouw verkoopresultaat worden met veel tijd en aandacht uitgevoerd.

Uiteraard worden ook de aankoopopdrachten met aandacht en scherpte opgepakt. Als particulier ontbreekt het je vaak aan kennis, tijd, ervaring, netwerk en zicht op de samenhang om jouw nieuwe woning tegen een juiste koopsom en de optimale conditie aangekocht te krijgen. Het vinden van een geschikte woning, tegen een scherpe koopsom, zonder vervelende verrassingen achteraf is steeds weer een prachtige uitdaging.

De taxatieopdrachten die door Van Ons worden uitgevoerd worden altijd snel en zakelijk opgepakt. Binnen enkele dagen na opname van de woning is het rapport gereed. De taxaties worden NWWI gevalideerd en geaccepteerd door alle geldverstrekkers. De gehanteerde tarieven zijn uiterst scherp. Een overzichtelijke taxatie ( bijvoorbeeld een tussenwoning zonder verbouwing ) kan al worden gedaan voor € 495

Alle tarieven zijn uiteraard inclusief B.T.W. validatie- en overige kosten.
...

Meander 251, Arnhem
Bröker Installatietechniek.jpg
warmtepomp installateurs
Bröker Installatietechniek
8,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (52)

Bröker Installatietechniek is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat zich onderscheidt door zijn uitgebreide ervaring en toewijding aan uitmuntendheid in de installatietechniek. Met meer dan een decennium aan ervaring, bieden we een breed scala aan diensten, variërend van de installatie van cv-ketels en airconditioning tot het aanleggen van complete binnenhuisinstallaties.

We zijn niet zomaar een installatiebedrijf. We zetten altijd een stap extra om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Onze focus ligt op het leveren van snelle en efficiënte diensten, zonder in te boeten aan kwaliteit. We werken samen met verschillende vakspecialisten om grotere projecten snel te kunnen realiseren.

Bij Bröker Installatietechniek begrijpen we ook het belang van duurzaamheid. Daarom denken we graag met u mee over het verduurzamen van uw installatie. Of het nu gaat om centrale verwarming, loodgieterswerk, cv-ketel onderhoud, airconditioning, warmtepompen, vloerverwarming of sanitair, we hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw woon- en werkcomfort te vergroten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist in de installatietechniek? Of u nu een bedrijf of particulier bent, Bröker Installatietechniek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw installatieproject tot een succes te maken.
...

Lesterhuispad 21, Arnhem
Gashi Sierbestrating & Klusbedrijf.jpg
stratenmakers
Gashi Sierbestrating & Klusbedrijf
8,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (17)

Welkom bij Gashi Sierbestrating & Klussenbedrijf, uw betrouwbare partner voor al uw bestratings- en klusbehoeften. Wij zijn trots op onze reputatie als een van de meest gerespecteerde bedrijven in de branche, met een breed scala aan diensten die zich uitstrekken over de Veluwe, Betuwe en heel Nederland.

Onze expertise gaat verder dan alleen sierbestrating. Wij zijn ook gespecialiseerd in de aanleg van wegen en grote parkeerplaatsen, waarbij we altijd streven naar perfectie en klanttevredenheid. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Bij Gashi Sierbestrating & Klussenbedrijf begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan materialen en stijlen aan, van strakke bestrating en verouderde bestrating tot natuursteen en keramische buitentegels. We bieden ook aanvullende diensten aan zoals tuinverlichting, tuinafscheiding, en de aanleg van vijver- en zwembadranden.

We nemen de zorgen van onze klanten serieus. Daarom zorgen we voor een volledige afvoer van het afval dat tijdens het klussen vrijkomt. We streven ernaar om niet alleen prachtige resultaten te leveren, maar ook om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Bij Gashi Sierbestrating & Klussenbedrijf zetten we ons in voor uw tevredenheid. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte en om te ontdekken hoe we uw visie tot leven kunnen brengen.
...

Koppelstraat 43, Arnhem
Marleen Tammeleng Photography.jpg
trouwfotografen
Marleen Tammeleng Photography
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (37)

Werkwijze & tarieven ✨ Graag lezen vóór het doen van een aanvraag:

Ik ben Marleen, het gezicht achter de camera. Een lieve, spontane fotografe en dromerige creatieveling... Wat ik het allerliefste doe? Herinneringen vangen die jou over twintig jaar nog steeds met liefde en nostalgie vullen.

Een korte samenvatting van mijn werkwijze voor familie-, gezin-, zwangerschap- en loveshoots:
- Prachtige buitenlocatie in de natuur van Havelte, Drenthe, met diverse mooie plekjes.
- Mogelijkheid tot het kiezen van een alternatieve locatie tegen een reiskostenvergoeding van 0,30 cent per kilometer.
- Bevestiging per e-mail na reservering, inclusief een factuur voor een aanbetaling van 50%.
- Moodboard met kledingtips voor de shoot.
- Fotoshoot start met korte kennismaking en ik zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer.
- Duur van de shoot: meestal 1 tot 1,5 uur
- Diverse samenstellingen tijdens de shoot; waaronder de hele familie, per gezin, portretten van de kinderen, en meer, geef vooral jullie wensen aan.
- Professionele selectie en bewerking van de foto's en levering binnen 2 tot 3 weken na de shoot.
- Zelf jullie favoriete foto's kiezen uit een online fotogalerij met jullie beelden.
- Digitale levering van de foto's in hoge resolutie, geschikt voor afdrukken en vergroten.
Een uitgebreide werkwijze lees je in de FAQ/Veelgestelde vragen.

Tarieven:
* Portret/zwangerschap/koppels/ouder en kind: 1-2 personen: € 225
* Gezinnen: 3-5 personen: € 275
* Families: 6-14 personen: € 375

Alle shoots zijn inclusief:
- 1 – 1,5 uur shooten.
- Online fotogalerij en slideshow.
- Zelf favoriete foto’s uitkiezen.
- 15 digitale foto’s in hoge resolutie.

Ik druk voor jou - al was het maar heel even - de pauzeknop in en leg de grote én kleine momenten vast. Ik hou niet van geforceerd poseren, wel van spontane momenten en warme, liefdevolle details. Het leven zoals het is, maar met een gouden randje!
...

werkgebied Arnhem
Snell Service.jpg
badkamer installateurs
Snell Service
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (175)

Snell Service is de ondersteuner tijdens projecten. Van het begin tot het einde en zelfs na de afsluiting van een project: we get the job done!

Snell Service is in 2016 opgezet door Roy Kouhkouh.
Tijdens zijn carrière in de bouw signaleerde hij problemen en dus begon hij met het vormgeven van een oplossing. Werk dat te lastig, te moeilijk of te zwaar is, dat kan voor de specialist juist de perfecte taak zijn. Een specialist met inhoudelijke kennis dat daardoor kwalitatief- en efficiënt werk kan leveren. En zo begon Snell Service. Efficiënte- en servicegerichte dienstverlening, met één aanspreekpunt en tegen een aantrekkelijke prijs. Hij bracht een aantal specialisme samen om de klant te kunnen ontzorgen. Van het begin, tot het einde en zelfs na de afsluiting van een project: we get the job done!

Snell Service bestaat uit een hecht team van enthousiaste medewerkers die zich dagelijks inzetten voor service en kwaliteit en die elke dag met een lach willen bouwen en creëren. Loyaliteit staat bij Snell Service voorop. Wij gaan verder waar andere stoppen. Middels de juiste aansturing creëren wij graag specialisten in het veld die vervolgens weer nieuwe kanshebbers kunnen ondersteunen op de weg naar hun groei. Zo ontstaat er een cirkel van ontwikkeling en loyaliteit, van groeien en delen en dat zie je terug in ons werk.

Onze werkmethodiek
Goed werk leveren dat doen wij dagelijks. Met een team van vaklieden in het veld en professionals op kantoor streven wij samen elke dag weer naar het best haalbare resultaat voor onze opdrachtgevers. Wij doen dit door gebruik te maken van onze "We get the job done methodiek".

WE – Goed werk leveren dat is waarvoor wij in de ochtend ons bed uitkomen en dat doen we samen. Met een team van vaklieden in het veld en professionals op kantoor streven wij elke dag weer naar het best haalbare resultaat.

GET – Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever, denken mee en leggen de afspraken vast in een checklist. Vanaf dag één is er vanuit Snell Service één aanspreekpunt die betrokken is en meedenkt tijdens het project en die er voor zorgt dat het project ook goed wordt afgerond.

THE – Kwaliteit zit hem in de details. Voor elke opdracht vinden wij de geschikte specialist, gebruiken wij alleen kwaliteitsproducten en daarnaast zorgen wij voor betrokkenheid tijdens het project.

JOB – De opdrachtgever kan via een app actueel meekijken tijdens de opdracht. Dat houdt in dat wij snel kunnen bijsturen als er vragen zijn en altijd extra werk uit handen kunnen nemen tijdens (of na) een project.

DONE – Na afronding worden de gevraagde stukken altijd direct toegestuurd zodat het project afgesloten kan worden. De klant heeft dus ook gelijk zicht in het eindresultaat door middel van foto’s. Maar bij Snell Service zijn wij van mening dat done pas echt done is, als er ook nazorg wordt geboden. Extra taken? Geen probleem wij lossen het op! Wij ontzorgen en denken graag mee.
...

werkgebied Arnhem
Noach Uitvaartgroep.jpg
uitvaartverzorgers
Noach Uitvaartgroep
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (168)

Noach Uitvaartgroep en uitvaartcentrum De Wissel ons familiebedrijf. Wij runnen deze dag en nacht vol passie.

Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken. De helpende hand, de arm om de schouder, een telefoontje naar een instantie, en vooral voortdurend luisteren naar wat er nodig is en daarop anticiperen.

Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin, Ronald en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Conny en haar uiterst professionele team voortdurend klaar staan voor alle administratieve procedures die er nodig zijn voor een te organiseren uitvaart.

Ook hebben we alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, wades maar ook urnen en sieraden maken onze dienstverlening compleet.

Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over (oktober 2023) ons eigen compleet vernieuwde rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kunt nemen maar ook groots en meeslepend een complete dienst tot wel 220 gasten kunt houden. Ook hebben we een compleet wagenpark tot onze beschikking voor het rouwvervoer. De chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.

Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart.

Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Linda van Altena Enting, Ronald Tiemes en Erwin Livestro een warme groet.
...

werkgebied Arnhem
Keukenadviesaanhuis.jpg
keukenspecialisten
Keukenadviesaanhuis
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (77)

Enorm nuchter, eerlijk en direct.

Wij houden geen mooie verkooppraatjes en hebben niet elke keuken en alle keukenapparatuur zelf ook thuis. Wij zijn enorm nuchter en vinden eerlijk advies belangrijk, zo kunnen we elkaar ook over enkele jaren nog steeds recht in de ogen kijken.

Zo hebben niet alle keukens en keukenapparatuur alleen maar voordelen maar soms ook kleine nadelen waardoor een andere keuze soms beter is. Wij kunnen eerlijk advies geven door kennis en ervaring, advies waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wat maakt Keukenadviesaanhuis zo uniek?

- Meer dan 30 jaar ervaring op gebied van keukens
- GRATIS advies bij u thuis, op het tijdstip dat u wilt
- Specialist in keukens en keukenrenovatie, wij hebben voor iedereen een passende oplossing
- Maatwerk, wij leveren maatwerk en dit is in veel gevallen zonder meerprijs
- Inmeetservice, wij meten alles bij het eerste bezoek op, zodat u er zeker van bent dat de keuken altijd past.
- Uitstekende nazorg, is uw keuken / renovatie opgeleverd komen wij binnen een termijn van 2 maanden bij u langs om te kijken of alles naar wens verlopen is
- De beste adviseurs, ons adviseurs worden regelmatig getraind en bezoeken huisshows / trainingen zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen
- Vakkundige monteurs, wij werken samen met geselecteerde monteurs die trainingen en cursussen volgen en zo altijd het beste resultaat bij u leveren
- Service. Wij zijn ook gewone mensen! Ook bij ons gaat wel eens iets mis tijdens renovatie of keukenplaatsing, wat wij wel beloven is dat wij er alles aan doen om het eindresultaat een succes te laten worden.
...

werkgebied Arnhem