Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Ik overleg altijd samen met de klant wat zijn/haar wensen zijn. Samen tot een mooi menu, event of dag uitkomen.
Daarnaast ben ik altijd op zoek naar verbeteringen in mijn producten of recepten. Hierdoor zullen vasten klanten ook zelden twee keer hetzelfde gerecht op tafel krijgen,
Daarnaast ben ik altijd op zoek naar verbeteringen in mijn producten of recepten. Hierdoor zullen vasten klanten ook zelden twee keer hetzelfde gerecht op tafel krijgen,
Welke relevante opleidingen of trainingen heb je gevolgd?
Ik probeer jaarlijkse minimaal 2 x per jaar een week mee te lopen bij chefs die mij inspireren. Hier sta ik een paar dagen in de keuken om te leren en mijzelf te ontwikkelen.
Welk advies zou je geven aan klanten die op zoek zijn naar een bedrijf uit jouw branche?
Kies bedrijven die niet met vaste prijzen werken. Kies voor bedrijven die per seizoen hun aanbod aanpassen. Dit zullen vaak de bedrijven zijn die constant bezig zijn zo goed mogelijk in te kopen en met verse seizoensproducten werken.