Kerkvoorde Catering is een bedrijf dat is ontstaan uit een diepe passie voor vee, natuur, kwaliteitsvlees en catering. De oprichter, Peter, heeft zijn liefde voor deze elementen weten te combineren in een onderneming die zich onderscheidt door haar unieke aanpak. Peter's reis begon op de boerderij van zijn ooms, waar hij en zijn broer hun eerste stappen in de agrarische wereld zetten. Deze ervaringen vormden de basis voor zijn latere carrière in de slagersbranche, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde. In 2006 besloot Peter zijn kennis en passie te bundelen en richtte hij Kerkvoorde Catering op. Hierbij stond kwaliteitsvlees van de slacht centraal, dat werd gebruikt voor de buffetten die het bedrijf aanbood. Hoewel de catering tussen 2016 en 2018 kortstondig in andere handen was, kon Peter het niet laten om terug te keren naar zijn passie. Sinds april 2018 is hij weer de trotse eigenaar van Kerkvoorde Catering. Bij Kerkvoorde Catering komen alle elementen waar Peter enthousiast van wordt samen: vee, natuur, kwaliteitsvlees en catering. Dit resulteert in een unieke en authentieke cateringervaring. Bent u benieuwd naar wat Kerkvoorde Catering voor u kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Lees meer