Pensioenadvies

Vind een top 10 financieel adviseur bij jou in de buurt
Mijn locatie
financieel-adviseur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 financieel adviseurs voor advies over je pensioen

Op zoek naar betrouwbaar pensioenadvies? Op Trustoo vind je een selectie van de beste financieel adviseurs voor je pensioen. Wij koppelen je aan deskundigen in jouw regio. Aanvragen, vergelijken en kiezen met vertrouwen. Ontvang snel vier offertes via Trustoo en maak een geïnformeerde keuze.

Lees meer...
Richard Kunst .jpg51
6.

Richard Kunst

icon
Financial Planner (RLP®)
Reageert binnen 1 uur
AFM Vergunning
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (76reviews)

Mijn filosofie:
Geld behoort de mens te dienen, niet andersom.

Richard Kunst is Financial Planner (RLP®) en al meer dan 30jaar werkzaam in de financiële sector. Als Financial Planner RLP® geef ik integraal advies op het gebied van financial planning, vermogensplanning, inkomensplanning en estateplanning.

Registered Life Planner(RLP®)/ Register Estate Planner (REP)

Richard Kunst heeft de prestigieuze Registered Life Planner opleiding (RLP®) genoten aan het Kinder Institute for Life Planning in Nederland en de prestigieuze Register Estate Planner (REP) opleiding genoten aan de Sdu Licent Academy. Daarnaast is Richard Kunst aangesloten bij de website allesovererven.nl

Met zijn Financial Planning skills vind hij het een enorme uitdaging om samen met zijn klant datgene te bereiken wat hem of haar echt bezighoudt.

Inmiddels heeft hij een uitgebreide expertise opgebouwd met het begeleiden van particulieren. Maar juist zijn 'eigen mens' zijn, is belangrijk voor zijn relaties.

Een Financial Planner (RLP®) moet 'meer' met zich meedragen dan alleen maar theoretische kennis. Hij moet zijn cliënt 'aanvoelen' en de bereidheid hebben om zich echt in hem of haar te verdiepen.

Juist op dit onderdeel maakt Richard Kunst met zijn bedrijf Richard Kunst het verschil.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Glasgowstraat 47, Hengelo
Laatste review 29-11-2023
074-2032752

Pensioenadvies

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op je pensioen. Een pensioenadviseur kan je hierbij helpen. Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend offertes op bij financieel adviseurs die gespecialiseerd zijn in pensioen.

Waarom pensioenadvies?

Het is nooit te vroeg om na te denken over je pensioen. Een goede pensioenadviseur kan je helpen om een duidelijk beeld te krijgen van je financiële toekomst. Of je nu particulier bent of een bedrijf runt, advies over pensioen is essentieel om ervoor te zorgen dat je comfortabel kunt leven als je stopt met werken.

Wat doet een pensioenadviseur?

Een pensioenadviseur biedt deskundig advies over alle aspecten van pensioenplanning. Ze kunnen je helpen bij het begrijpen van de verschillende pensioenopties die beschikbaar zijn en adviseren over de beste manier om je pensioenpot op te bouwen. Het is belangrijk om te weten dat de kosten van een pensioenadviseur kunnen variëren, dus het is altijd een goed idee om vier offertes te vergelijken via Trustoo.

Onafhankelijk pensioenadvies

Bij Trustoo geloven we in het belang van onafhankelijk advies. Onze top 10 financieel adviseurs zijn niet gebonden aan een specifieke pensioenaanbieder, dus je kunt erop vertrouwen dat het advies dat je krijgt in jouw beste belang is. Of je nu op zoek bent naar advies over pensioen voor particulieren of voor je bedrijf, de adviseurs op ons platform kunnen je helpen.

Kosten pensioenadvies

Het uurtarief van een pensioenadviseur kan variëren, maar bij Trustoo geloven we in transparantie. Daarom moedigen we je aan om vier offertes te vergelijken via ons platform. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste prijs krijgt voor het deskundige advies dat je nodig hebt.

Begin vandaag nog met plannen

Het is nooit te vroeg om te beginnen met het plannen van je pensioen. Of je nu net begint met werken of al dichter bij je pensioenleeftijd bent, een goede pensioenadviseur kan je helpen om je financiële toekomst veilig te stellen. Begin vandaag nog met het vergelijken van offertes op Trustoo en zet de eerste stap naar een zorgeloos pensioen.

Reviews over financieel adviseurs

Onze financieel adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een 9,7 gebaseerd op in totaal 177.077 reviews uit 24 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,7
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Super goede service, eerlijk advies, alles snel geregeld, vriendelijke man. Lees meer...

Stef
27-10-2023
review_img
Holtkamp Financieel Advies
starstarstarstarstar

Altijd snel en deskundig advies bij Hypotheek Visie. Gudie, Lukas en de overige medewerkers staan altijd klaar om te helpen op een vriendelijke en vakkundige manier! Ook nu weer bij het oversluiten van mijn hypotheek is alles snel en goed geregeld! Lees meer...

Petra Pullens op Google
19-10-2023
review_img
Hypotheek Visie Eindhoven | Onafhankelijk hypotheekadvies
starstarstarstarstar

Heel fijne ervaring
Zeer goed advies
Heel vriendelijk
Lees meer...

Anita Rebel
18-08-2023
review_img
Dokter & van Heuven Financieel Advies
starstarstarstarstar

Duidelijk dingen aangekaart waarvan wij geen weet zoals levenstestament. Zeer tevreden dus Lees meer...

Dhr. Lambert Janssen
16-08-2023
review_img
Richard Kunst
starstarstarstarstar

Paul was very helpful and guided us throughout the process. He was available for answering questions all the time with quick response time. Would recommend. Lees meer...

nimit kothari op Google
05-07-2023
review_img
Romijn financieel advies