Financiële planning

Vind een top 10 financieel adviseur bij jou in de buurt
Mijn locatie
financieel-adviseur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 financieel adviseurs voor het maken van een financiële planning

Bekijk op Trustoo de top 10 financieel advsieurs voor het maken van een financiële planning. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...

Financiële planning

Een financiële planning geeft jou een overzicht van je financiële situatie. Het gaat niet alleen om het beheren van je huidige vermogen, maar ook om het plannen voor de toekomst. Een financieel planner kan je hierbij helpen bij een financiële planning maken.

Wat doet een financieel planner?

Een financieel planner helpt je bij het opstellen van een persoonlijk financieel plan. Dit plan geeft inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatie. Het helpt je bij het maken van belangrijke financiële beslissingen en zorgt ervoor dat je vermogen op de juiste manier wordt beheerd.

Bij het maken van een financiele planning staan jouw doelen altijd centraal. Of het nu gaat om eerder met pensioen gaan, financiële onafhankelijkheid bereiken, een bepaalde levensstijl handhaven na pensionering of grote toekomstige uitgaven zoals studiekosten voor de kinderen. Een financieel planner zal diverse scenario's doorrekenen. Hierdoor krijg je helder inzicht in waar de financiële risico's zich bevinden en heb je meer controle over jouw financiële situatie.

Vermogensplanning

Een financiële planning geeft je inzicht in je financiën, maar je moet zelf de uitvoering verzorgen. Als jij specifieke doelen hebt voor jouw vermogen of meer wilt dan alleen inzicht in je financiële situatie, dan is vermogensplanning de volgende stap. Met de hulp van een financieel adviseur vermogen ontdek je hoe je jouw vermogen optimaal kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Met vermogensplanning krijg je niet alleen inzicht in je complete financiële situatie, maar gaat de dienstverlening verder. Een financieel adviseur vermogen is een persoonlijke adviseur die klaar staat om al je financiële vragen te beantwoorden. De adviseur creeërt een op maat gemaakt vermogensplan gebaseerd op jouw wensen en doelen, is actief betrokken bij de uitvoering en bewaakt de vastgestelde doelstellingen. De rol van een financieel planner reikt hierdoor veel verder dan bij een financiele planning.

De kosten van een financieel adviseur

De prijs van een financieel adviseur kan variëren. Het is daarom belangrijk om verschillende offertes te vergelijken. Bij Trustoo kun je vier offertes aanvragen van lokale financieel adviseurs. Zo kun je de kosten en diensten van verschillende adviseurs vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie.

Waarom kiezen voor Trustoo?

Bij Trustoo matchen we consumenten met lokale bedrijven. We bieden een platform waar je gemakkelijk offertes kunt aanvragen van financieel adviseurs in jouw omgeving. Zo kun je de beste keuze maken voor jouw financiële planning of vermogensplanning.

Reviews over financieel adviseurs

Onze financieel adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een 9,7 gebaseerd op in totaal 177.077 reviews uit 24 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,7
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Super goede service, eerlijk advies, alles snel geregeld, vriendelijke man. Lees meer...

Stef
27-10-2023
review_img
Holtkamp Financieel Advies
starstarstarstarstar

Wij hebben inmiddels twee keer een hypotheek aangevraagd met behulp van Postma Financieel Advies en dit verliep beide keren perfect! Alles werd zonder gedoe geregeld door Postma en bij vragen konden we altijd bij het vriendelijke personeel terecht. Door de uitstekende service en goede adviezen raden wij het iedereen aan! Lees meer...

Jorik op Google
19-10-2023
review_img
Postma Financieel Advies
starstarstarstarstar

Heel fijne ervaring
Zeer goed advies
Heel vriendelijk
Lees meer...

Anita Rebel
18-08-2023
review_img
Dokter & van Heuven Financieel Advies
starstarstarstarstar

Paul was very helpful and guided us throughout the process. He was available for answering questions all the time with quick response time. Would recommend. Lees meer...

nimit kothari op Google
05-07-2023
review_img
Romijn financieel advies