Zinken dakgoot repareren

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het repareren van een zinken dakgoot

Is je zinken dakgoot toe aan reparatie? Op Trustoo vind je de top 10 dakdekkers voor zinken dakgoot reparatie. We verbinden je met de meest bekwame vakmensen in je buurt. Wij matchen, jij kiest. Ontvang supersnel vier offertes en kies met vertrouwen jouw dakdekker.

Lees meer...
Tuhman dakbedekkingen VOF.jpg10
1.

Tuhman dakbedekkingen VOF

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Keurmerk Kwaliteitsvakman
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (382reviews)

TUHMAN DAKBEDEKKINGEN VOF

Met ruim 44 jaar ervaring in de Dakdekkers wereld en in 2009 als zelfstandig ondernemer gestart.

Vanaf 2017 ben ik samen met mijn 2 zonen verder gegaan en vormen we vanaf die tijd een écht familie en ambachtsbedrijf waar de klant als vanouds voorop staat .

Wij leveren kwaliteit platte of hellende daken, dakramen, dakgoten, lood en zinkwerk, kortom alles wat op of aan een dak zit!

Daarbij zijn we montagepartner van Velux dakramen voor meer Daglicht en Ruimte in uw woning.

Sinds 2020 monteren we ook de vaste valbeveiligingen van Kedge op kantoor en fabriekshallen voor u en onze veiligheid volgens de huidige wetgeving.
Passie voor ons vak en uw dak!

Vanaf 05-04-2023 kunnen we een lecdetectie doen op uw dak
Wij kunnen voor u een lekdetectie onderzoek uitvoeren om de oorzaak en de locatie van de lekkage te achterhalen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende rook technieken en uv-kleurstof testen. Dat doen wij overigens zonder hak en breekwerk en met moderne geavanceerde apparatuur.

De kosten voor een lekdetectie onderzoek betreffen €375,00 exclusief btw. Dit geldt ook als er meerdere plaatsen binnen een woning onderzocht moeten worden. Dit is inclusief voorrijkosten, inspecteur kosten en gebruik van apparatuur. Ook ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport waarin de oorzaak van de lekkage staat omschreven. Hierin staat ook precies aangegeven wat er eventueel gerepareerd/vervangen moet worden om de lekkage te verhelpen. Zodoende kan er een gerichte reparatie plaatsvinden waarbij dus onnodige reparaties en hak en breekwerk worden voorkomen. wordt veelal door verzekeringsmaatschappijen vergoed
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
keizersveld 71, Venray
Laatste review 28-02-2024
14 jaar in bedrijf

Zinken dakgoot repareren

Bij Trustoo begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed functionerende dakgoot te hebben. Een lekkage in je zinken goot kan leiden tot ernstige schade aan je woning. Trustoo helpt je bij het vergelijken van dakdekkers voor het repareren van je zinken dakgoot.

Kosten zinken dakgoot repareren

De kosten van een zinken dakgoot repareren bedragen gemiddeld 75 tot 150 euro per strekkende meter. Moet de hele dakgoot vervangen worden? Dan zijn de kosten dus hoger. De prijs verschilt per dakdekker, daarom is het verstandig om offertes van verschillende lokale dakdekkers te vergelijken. Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend vier offertes aan.

Waarom kiezen voor zinken goot reparatie?

Zink is een duurzaam en betrouwbaar materiaal dat vaak wordt gebruikt voor dakgoten. Echter, net als elk ander materiaal, kan zink na verloop van tijd slijten of beschadigd raken. Een tijdige dakgootreparatie kan verdere schade voorkomen en de levensduur van je zinken goot verlengen.

Hoe gaat de reparatie in zijn werk?

Bij Trustoo vergelijken we ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in zinken dakgoot reparaties. Ze inspecteren eerst de goot om de omvang van de schade te bepalen. Vervolgens voeren ze de nodige reparaties uit om ervoor te zorgen dat je dakgoot weer optimaal functioneert.

Vergelijk vier offertes via Trustoo

Of je nu een kleine lekkage hebt of een volledige zinken dakgoot reparatie nodig hebt, bij Trustoo vergelijk je gratis vier offertes van ervaren dakdekkers. Zo kun je de beste service kiezen die past bij jouw behoeften en budget.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 30.982 reviews uit 36 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Zeer positieve ervaring met deze jongens van De Dakenman. Goede prijs kwaliteit. Netjes uitgevoerd. Al het afval was dan ook netjes opgeruimd. Lees meer...

Anne Peters
19-02-2024
review_img
De Dakenman B.V.
starstarstarstarstar

Ik heb Glenn s'avonds gebeld met een grote lekkage, we hebben direct een afspraak gemaakt voor de volgende dag.
Kwam zijn afspraak na en stond keurig op tijd om ons te helpen en heeft een noodreparatie aangelegd.
Ter plekke een afspraak gemaakt om het definitief te verhelpen. Tussendoor is hij nog langs gekomen om samen te kijken naar de beste oplossing.
Top bedrijf, top afgeleverd!
Wij zijn super tevreden en kunnen niets anders dan hen zeer aanbevelen!
Lees meer...

Ferdi van den Tol
15-02-2024
review_img
Dak Onderhoud GMK B.V.
starstarstarstarstar

Fijne en duidelijke communicatie. Deze dakdekkers uit onze buurt hebben de lekkage van ons platte dak en schoorsteen goed verholpen. Enorm blij met het resultaat van de dakrenovatie. Prijs en kwaliteit goed in verhouding, vakkundige mannen. Lees meer...

Janice Direks
01-02-2024
review_img
Waterdichtdak
starstarstarstarstar

Ze hebben prima werk geleverd.heel aardige mensen.een aanrader Lees meer...

Klunder
11-01-2024
review_img
Daktechniek en onderhoud KVB
starstarstarstarstar

Bedrijf heeft snel en adequaat gereageerd op mijn verzoek. Bij inspectie werd niet het dak opgegaan, maar is op basis van een gemaakte foto geoffreerd. Op basis van meerdere offertes, en contact plus inspectie door mijn verzekering (die tot de conclusie kwam dat het toch voor eigen rekening is), heb ik aanvullende vragen gesteld. Daar werd snel op gereageerd. Men zou er nog even naar kijken en die middag of de volgende dag op terugkomen.
Helaas is dat niet gebeurd. Ook niet na meerdere herinneringsberichten van mij. Erg jammer.
Lees meer...

Gerard Bruijstens
11-12-2023
review_img
Bonné Dakonderhoud
starstarstarstarstar

Komt afspraken na, heeft goed werk afgeleverd en klantvriendelijk personeel! Aanrader! Lees meer...

Nigel Van Houtum
27-10-2023
review_img
Daktechniek Ebdr
starstarstarstarstar

Na 30 jaar was het dakleer van ons huis aan vervanging toe. Door Van den Berg Dak en Zinkwerk snel en vakkundig gedaan, top! Lees meer...

Aart Konijnenberg op Google
26-10-2023
review_img
Van den berg dak en zink
starstarstarstarstar

Super fijne ervaring, netjes nieuw en strak lood rondom mijn dakkapel en we zijn er super blij mee, de lekkage was gelijk verholpen! Lees meer...

Johan van Goot
22-10-2023
review_img
Unico Dakdekkers
starstarstarstarstar

ik raad klusbedrijf Doll zeker aan! ze zijn bij ons langskomen om een lekkage op te lossen aan ons bitumen dak. Klusbedrijf Doll was snel ter plaatsen, en had een duidelijke en eerlijke offerte. ze hebben fotos gemaakt voor, tijdens en na de werkzaamheden zodat wij mee konden kijken wat er op ons dak is gebeurd, hier waren wij erg blij mee. top bedrijf. wij zijn meer dan tevreden met de goede werkzaamheden! Lees meer...

Meike van liempde
28-09-2023
review_img
klusbedrijf doll