Regenpijp vervangen

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het vervangen van een regenpijp

Bekijk op Trustoo de top 10 dakdekkers voor het vervangen van een regenpijp. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...
Tuhman dakbedekkingen VOF.jpg10
1.

Tuhman dakbedekkingen VOF

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Keurmerk Kwaliteitsvakman
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (382reviews)

TUHMAN DAKBEDEKKINGEN VOF

Met ruim 44 jaar ervaring in de Dakdekkers wereld en in 2009 als zelfstandig ondernemer gestart.

Vanaf 2017 ben ik samen met mijn 2 zonen verder gegaan en vormen we vanaf die tijd een écht familie en ambachtsbedrijf waar de klant als vanouds voorop staat .

Wij leveren kwaliteit platte of hellende daken, dakramen, dakgoten, lood en zinkwerk, kortom alles wat op of aan een dak zit!

Daarbij zijn we montagepartner van Velux dakramen voor meer Daglicht en Ruimte in uw woning.

Sinds 2020 monteren we ook de vaste valbeveiligingen van Kedge op kantoor en fabriekshallen voor u en onze veiligheid volgens de huidige wetgeving.
Passie voor ons vak en uw dak!

Vanaf 05-04-2023 kunnen we een lecdetectie doen op uw dak
Wij kunnen voor u een lekdetectie onderzoek uitvoeren om de oorzaak en de locatie van de lekkage te achterhalen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende rook technieken en uv-kleurstof testen. Dat doen wij overigens zonder hak en breekwerk en met moderne geavanceerde apparatuur.

De kosten voor een lekdetectie onderzoek betreffen €375,00 exclusief btw. Dit geldt ook als er meerdere plaatsen binnen een woning onderzocht moeten worden. Dit is inclusief voorrijkosten, inspecteur kosten en gebruik van apparatuur. Ook ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport waarin de oorzaak van de lekkage staat omschreven. Hierin staat ook precies aangegeven wat er eventueel gerepareerd/vervangen moet worden om de lekkage te verhelpen. Zodoende kan er een gerichte reparatie plaatsvinden waarbij dus onnodige reparaties en hak en breekwerk worden voorkomen. wordt veelal door verzekeringsmaatschappijen vergoed
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
keizersveld 71, Venray
Laatste review 13-02-2024
14 jaar in bedrijf

Regenpijp vervangen

Een regenpijp vervangen is een klus die je niet zomaar even doet. Het kan zijn dat je regenpijp stuk is, of dat je gewoon een nieuwe look wilt voor je huis. Het vervangen van een regenpijp kan ook nodig zijn als de oude niet meer goed functioneert. Het is belangrijk om dit goed aan te pakken, want een goed werkende regenpijp is essentieel voor de afvoer van regenwater.

Hoe een regenpijp vervangen?

Het vervangen van een regenpijp begint met het verwijderen van de oude. Dit kan een pvc of zinken regenpijp zijn. Het is belangrijk om voorzichtig te werk te gaan om schade aan de muur te voorkomen. Vervolgens kun je de nieuwe regenpijp monteren. Het bevestigen van de regenpijp is een nauwkeurige klus. Het is belangrijk om de bevestiging op de juiste plaatsen aan te brengen en de regenpijp goed aan te sluiten op de afvoer.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het vervangen van een regenpijp kunnen variëren. Dit hangt af van het materiaal van de regenpijp en de complexiteit van de klus. Het is daarom verstandig om vier offertes van dakdekkers te vergelijken via Trustoo. Zo krijg je een goed beeld van de kosten en kun je de beste keuze maken.

Hoe de regenpijp aansluiten en aanleggen?

Het aansluiten en aanleggen van de regenpijp is een belangrijk onderdeel van de klus. De aansluiting moet goed zijn om lekkages te voorkomen. Het aanleggen van de regenpijp in de grond is ook een precisiewerk. Het is belangrijk om dit zorgvuldig te doen om problemen in de toekomst te voorkomen.

Laat het over aan de professionals

Hoewel je zelf een regenpijp kunt vervangen, kan het een lastige klus zijn. Het kan daarom verstandig zijn om dit over te laten aan een professional. Bij Trustoo hebben geven we je een overzicht van de top 10 beste dakdekkers bij jou in de buurt. Door vier offertes te vergelijken, kun je de beste keuze maken voor jouw situatie.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 30.745 reviews uit 36 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Hele goede service en hele vriendelijke mensen.
Een aanrader voor iedereen tevens top kwaliteit geleverd.
Bedankt mannen
Lees meer...

Kevin Kl
20-02-2024
review_img
Dakreiniging en Gevelreiniging Nederland
starstarstarstarstar

Zeer positieve ervaring met deze jongens van De Dakenman. Goede prijs kwaliteit. Netjes uitgevoerd. Al het afval was dan ook netjes opgeruimd. Lees meer...

Anne Peters
19-02-2024
review_img
De Dakenman B.V.
starstarstarstarstar

Fijne en duidelijke communicatie. Deze dakdekkers uit onze buurt hebben de lekkage van ons platte dak en schoorsteen goed verholpen. Enorm blij met het resultaat van de dakrenovatie. Prijs en kwaliteit goed in verhouding, vakkundige mannen. Lees meer...

Janice Direks
01-02-2024
review_img
Waterdichtdak
starstarstarstarstar

Zeer tevreden! De kwaliteit van het werk is top. De jongens hebben de klus binnen de afgesproken tijd voltooid. Professioneel en vriendelijk. Ik zou Veenstra zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbaar vakmanschap en uitstekende service. Voor een volgende klus of onderhoud weet ik voortaan wie ik moet bellen. Bedankt!
Lees meer...

Jill F.
08-01-2024
review_img
Veenstra Totaalonderhoud
starstarstarstarstar

Bedrijf heeft snel en adequaat gereageerd op mijn verzoek. Bij inspectie werd niet het dak opgegaan, maar is op basis van een gemaakte foto geoffreerd. Op basis van meerdere offertes, en contact plus inspectie door mijn verzekering (die tot de conclusie kwam dat het toch voor eigen rekening is), heb ik aanvullende vragen gesteld. Daar werd snel op gereageerd. Men zou er nog even naar kijken en die middag of de volgende dag op terugkomen.
Helaas is dat niet gebeurd. Ook niet na meerdere herinneringsberichten van mij. Erg jammer.
Lees meer...

Gerard Bruijstens
11-12-2023
review_img
Bonné Dakonderhoud
starstarstarstarstar

Na 30 jaar was het dakleer van ons huis aan vervanging toe. Door Van den Berg Dak en Zinkwerk snel en vakkundig gedaan, top! Lees meer...

Aart Konijnenberg op Google
05-11-2023
review_img
Van den berg dak en zink
starstarstarstarstar

Super fijne ervaring, netjes nieuw en strak lood rondom mijn dakkapel en we zijn er super blij mee, de lekkage was gelijk verholpen! Lees meer...

Johan van Goot
22-10-2023
review_img
Unico Dakdekkers
starstarstarstarstar

ik raad klusbedrijf Doll zeker aan! ze zijn bij ons langskomen om een lekkage op te lossen aan ons bitumen dak. Klusbedrijf Doll was snel ter plaatsen, en had een duidelijke en eerlijke offerte. ze hebben fotos gemaakt voor, tijdens en na de werkzaamheden zodat wij mee konden kijken wat er op ons dak is gebeurd, hier waren wij erg blij mee. top bedrijf. wij zijn meer dan tevreden met de goede werkzaamheden! Lees meer...

Meike van liempde
28-09-2023
review_img
klusbedrijf doll
starstarstarstarstar

Betrouwbare vakmannen. Keurig alle werkzaamheden die zijn afgesproken voldaan. Lees meer...

Ceasar
30-08-2023
review_img
Daktechniek Ebdr