Dakshingles leggen

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het leggen van dakshingles

Op zoek naar professionals voor dakshingles leggen? Ontdek met Trustoo de top 10 dakdekkers en vraag eenvoudig meerdere offertes aan. Wij koppelen je aan de beste vakmensen in jouw regio. Jij kiest, wij matchen. Ervaar de betrouwbaarheid en snelheid van Trustoo.

Lees meer...
Tuhman dakbedekkingen VOF.jpg10
1.

Tuhman dakbedekkingen VOF

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Keurmerk Kwaliteitsvakman
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (382reviews)

TUHMAN DAKBEDEKKINGEN VOF

Met ruim 44 jaar ervaring in de Dakdekkers wereld en in 2009 als zelfstandig ondernemer gestart.

Vanaf 2017 ben ik samen met mijn 2 zonen verder gegaan en vormen we vanaf die tijd een écht familie en ambachtsbedrijf waar de klant als vanouds voorop staat .

Wij leveren kwaliteit platte of hellende daken, dakramen, dakgoten, lood en zinkwerk, kortom alles wat op of aan een dak zit!

Daarbij zijn we montagepartner van Velux dakramen voor meer Daglicht en Ruimte in uw woning.

Sinds 2020 monteren we ook de vaste valbeveiligingen van Kedge op kantoor en fabriekshallen voor u en onze veiligheid volgens de huidige wetgeving.
Passie voor ons vak en uw dak!

Vanaf 05-04-2023 kunnen we een lecdetectie doen op uw dak
Wij kunnen voor u een lekdetectie onderzoek uitvoeren om de oorzaak en de locatie van de lekkage te achterhalen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende rook technieken en uv-kleurstof testen. Dat doen wij overigens zonder hak en breekwerk en met moderne geavanceerde apparatuur.

De kosten voor een lekdetectie onderzoek betreffen €375,00 exclusief btw. Dit geldt ook als er meerdere plaatsen binnen een woning onderzocht moeten worden. Dit is inclusief voorrijkosten, inspecteur kosten en gebruik van apparatuur. Ook ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport waarin de oorzaak van de lekkage staat omschreven. Hierin staat ook precies aangegeven wat er eventueel gerepareerd/vervangen moet worden om de lekkage te verhelpen. Zodoende kan er een gerichte reparatie plaatsvinden waarbij dus onnodige reparaties en hak en breekwerk worden voorkomen. wordt veelal door verzekeringsmaatschappijen vergoed
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
keizersveld 71, Venray
Laatste review 13-02-2024
14 jaar in bedrijf

Dakshingles leggen

Bij Trustoo begrijpen we dat het leggen van dakshingles een nauwkeurige taak is. Het is een proces dat zorgvuldigheid en expertise vereist. Of je nu kiest voor bitumen dakshingles of een ander type, de juiste plaatsing is cruciaal voor de duurzaamheid en effectiviteit van je dakbedekking.

Shingles dakbedekking: een duurzame keuze

Shingles dakbedekking is een populaire keuze onder huiseigenaren. Dakshingles zijn duurzaam, esthetisch aantrekkelijk en bieden uitstekende bescherming tegen de elementen. Maar het aanbrengen van deze dakbedekking vereist vakmanschap. Daarom is het belangrijk om te vertrouwen op dakdekkers die ervaring hebben met het monteren van shingles.

Bitumen dakshingles: de voordelen

Bitumen dakshingles zijn een bijzonder type shingles die bekend staan om hun duurzaamheid en weerbestendigheid. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en bieden een uitstekende bescherming tegen water en wind. Maar net als bij andere types shingles, is de juiste randafwerking essentieel om lekkages en andere problemen te voorkomen.

Het belang van randafwerking

Een correcte randafwerking is cruciaal bij het leggen van dakshingles. Het zorgt voor een strakke afwerking en voorkomt problemen zoals waterinfiltratie. Bij Trustoo vergelijk je ervaren dakdekkers die weten hoe ze een perfecte randafwerking moeten realiseren.

Vergelijk en kies de beste offerte

Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de beste dakdekker te vinden voor jouw project. Je kunt eenvoudig vier offertes vergelijken van lokale dakdekkers. Zo kun je de beste keuze maken voor jouw dakshingles project. Vergeet niet, de keuze is aan jou. Wij zorgen alleen voor de match.

Vertrouw op Trustoo voor je dakshingles project

Of je nu dakshingles wilt laten leggen, monteren of een randafwerking wilt laten aanbrengen, bij Trustoo vind je de juiste professional voor de klus. We helpen je bij het vinden van de beste match, zodat je met vertrouwen je dakshingles project kunt starten.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 30.668 reviews uit 35 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Fijne en duidelijke communicatie. Deze dakdekkers uit onze buurt hebben de lekkage van ons platte dak en schoorsteen goed verholpen. Enorm blij met het resultaat van de dakrenovatie. Prijs en kwaliteit goed in verhouding, vakkundige mannen. Lees meer...

Janice Direks
01-02-2024
review_img
Waterdichtdak
starstarstarstarstar

Onlangs heeft Mario en zijn team (Dakdienst Nederland BV) mijn bitumendak gerenoveerd.
Na een inpectierondje te hebben gemaakt hebben ze een offerte gemaakt met wat het mij zou gaan kosten en welke materialen ze zouden gebruiken.
Het dak is vakkundig gemaakt en bij toekomstige dakinpecties zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten.
Lees meer...

Mary S. op Google
01-01-2024
review_img
dakdienst nederland b.v.
starstarstarstarstar

Bedrijf heeft snel en adequaat gereageerd op mijn verzoek. Bij inspectie werd niet het dak opgegaan, maar is op basis van een gemaakte foto geoffreerd. Op basis van meerdere offertes, en contact plus inspectie door mijn verzekering (die tot de conclusie kwam dat het toch voor eigen rekening is), heb ik aanvullende vragen gesteld. Daar werd snel op gereageerd. Men zou er nog even naar kijken en die middag of de volgende dag op terugkomen.
Helaas is dat niet gebeurd. Ook niet na meerdere herinneringsberichten van mij. Erg jammer.
Lees meer...

Gerard Bruijstens
11-12-2023
review_img
Bonné Dakonderhoud
starstarstarstarstar

Vriendelijk, snel, eerlijk en kundig. Fijn dat er nog bedrijven zoals deze bestaan! Ik had last van een kleine lekkage, bij de dak-inspectie viel er wat op en dat kon meteen met een quick-fix opgelost worden. Fijn! Lees meer...

Pascal
03-11-2023
review_img
Meesterdakdekkers
starstarstarstarstar

Lekkage snel en vakkundig opgelost. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Lees meer...

Wouter ten Boske
02-10-2023
review_img
Dak Discounter
starstarstarstarstar

ik raad klusbedrijf Doll zeker aan! ze zijn bij ons langskomen om een lekkage op te lossen aan ons bitumen dak. Klusbedrijf Doll was snel ter plaatsen, en had een duidelijke en eerlijke offerte. ze hebben fotos gemaakt voor, tijdens en na de werkzaamheden zodat wij mee konden kijken wat er op ons dak is gebeurd, hier waren wij erg blij mee. top bedrijf. wij zijn meer dan tevreden met de goede werkzaamheden! Lees meer...

Meike van liempde
28-09-2023
review_img
klusbedrijf doll
starstarstarstarstar

Zeer vriendelijk
Offerte snel uitgebracht
Afspraak snel gemaakt
Werken snel en accuraat
Schoon en netjes afgemonteerd
Echt een aanrader
Lees meer...

Kreefft
18-09-2023
review_img
Dakvoordeel Nederland