Dak reinigen

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor dakreiniging

Wil je je dak professioneel laten reinigen? Op Trustoo vind je de top 10 dakdekkers voor een grondige dakreiniging. Wij koppelen je aan de beste specialisten in jouw regio. Vergelijk offertes van vier verschillende bedrijven en vind de beste dakdekker.

Lees meer...

Dak reinigen

Het reinigen van je dak helpt niet alleen om je huis er goed uit te laten zien, maar het kan ook de levensduur van je dak verlengen. Dakreiniging kan helpen om problemen zoals mosgroei, algen en vuilophoping te voorkomen, die allemaal schade aan je dak kunnen veroorzaken.

Wat zijn de kosten van dakreiniging?

De kosten van het laten reinigen van je dak zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van je dak, de mate van vervuiling en het type dakbedekking. Het is altijd een goed idee om verschillende offertes te vergelijken om een idee te krijgen van de prijs. Bij Trustoo kun je vier offertes van lokale dakdekkers aanvragen om de beste deal te vinden.

Hoe gaat dak schoonmaken in zijn werk?

Het proces van dak schoonmaken kan verschillen afhankelijk van het type dak dat je hebt. Over het algemeen zal een dakdekker eerst het dak inspecteren om de mate van vervuiling te beoordelen. Vervolgens wordt een geschikte reinigingsmethode gekozen. Dit kan hogedrukreiniging zijn, of een zachtere methode als je dakpannen kwetsbaar zijn.

Waarom zou je je dakpannen laten reinigen?

Het reinigen van je dakpannen kan helpen om de levensduur van je dak te verlengen. Vuil en algen kunnen de dakpannen beschadigen en dit kan leiden tot lekkages. Door je dakpannen schoon te laten maken, kun je deze problemen voorkomen en ervoor zorgen dat je dak er goed uit blijft zien.

Het belang van offertes vergelijken

Het is altijd een goed idee om offertes te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Dit kan je helpen om de beste prijs te vinden en ervoor te zorgen dat je de beste service krijgt. Bij Trustoo maken we het gemakkelijk om vier offertes te vergelijken van lokale dienstverleners. Zo kun je met vertrouwen de juiste keuze maken voor je dakreiniging.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 32.054 reviews uit 36 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

We hadden een lek in een van de stroomgroepen. Go Sunny kon snel komen, kwam de toezeggingen na en heeft ook goed werk verleend. Ik kan het bedrijf aanbevelen. Lees meer...

L.J. Koning
18-04-2024
starstarstarstarstar

In contact gekomen met Platinum Dakdekkers, heel communicatief en een top service. De medewerkers kwamen een tijd geleden bij me langs voor een lekkage. Kwalitatief en prijsgericht raad ik het zeker aan om bij hun u dak te onderhouden. Top service! Dank jullie wel Platinum Dakdekkers Lees meer...

Hikmet Ozturk op Google
13-04-2024
review_img
Platinum Dakdekkers
starstarstarstarstar

Sinds tijdje geleden, in contact gekomen met Dak Discounter.
Nou sinds 2 dagen me dak vervangen, en het ziet er heel netjes uit.
Wij zijn echt heel erg blij met hoe het contact is verlopen met elkaar, elke keer netjes te woord gestaan en heeft alle tijd evoor ons genomen elke keer.
om ons zo goed mogelijk te helpen.
het materiaal ziet er top uit.
En de prijs in vergelijking met andere bedrijven heel goed te doen.
Dus bij de nog maals dank voor de goed survus,
bedankt Dak Discounter
Lees meer...

Stefan Buijs op Google
01-04-2024
review_img
Dak Discounter
starstarstarstarstar

Ik kan Dakdekkers Loomans niet genoeg aanbevelen! Ze hebben onlangs mijn dak gerepareerd en ik ben uiterst tevreden met hun diensten. Vanaf het eerste contact waren ze zeer professioneel en responsief. Het team arriveerde op tijd en ging snel aan het werk. Ze hebben mijn dak grondig geïnspecteerd en de nodige reparaties uitgevoerd met een hoge mate van expertise. Mijn dak ziet er nu weer als nieuw uit, en ik heb volledig vertrouwen in de kwaliteit van hun werk. Als je op zoek bent naar dakdekkers van topkwaliteit, kies dan absoluut voor Dakdekkers Loomans Lees meer...

peter de vries
12-03-2024
review_img
Dakdekkers Loomans
starstarstarstarstar

Hele goede service en hele vriendelijke mensen.
Een aanrader voor iedereen tevens top kwaliteit geleverd.
Bedankt mannen
Lees meer...

Kevin Kl
20-02-2024
review_img
Dakreiniging en Gevelreiniging Nederland
starstarstarstarstar

Ik heb Glenn s'avonds gebeld met een grote lekkage, we hebben direct een afspraak gemaakt voor de volgende dag.
Kwam zijn afspraak na en stond keurig op tijd om ons te helpen en heeft een noodreparatie aangelegd.
Ter plekke een afspraak gemaakt om het definitief te verhelpen. Tussendoor is hij nog langs gekomen om samen te kijken naar de beste oplossing.
Top bedrijf, top afgeleverd!
Wij zijn super tevreden en kunnen niets anders dan hen zeer aanbevelen!
Lees meer...

Ferdi van den Tol
15-02-2024
review_img
Dak Onderhoud GMK B.V.
starstarstarstarstar

Bedrijf heeft snel en adequaat gereageerd op mijn verzoek. Bij inspectie werd niet het dak opgegaan, maar is op basis van een gemaakte foto geoffreerd. Op basis van meerdere offertes, en contact plus inspectie door mijn verzekering (die tot de conclusie kwam dat het toch voor eigen rekening is), heb ik aanvullende vragen gesteld. Daar werd snel op gereageerd. Men zou er nog even naar kijken en die middag of de volgende dag op terugkomen.
Helaas is dat niet gebeurd. Ook niet na meerdere herinneringsberichten van mij. Erg jammer.
Lees meer...

Gerard Bruijstens
11-12-2023
review_img
Bonné Dakonderhoud
starstarstarstarstar

Vriendelijk, snel, eerlijk en kundig. Fijn dat er nog bedrijven zoals deze bestaan! Ik had last van een kleine lekkage, bij de dak-inspectie viel er wat op en dat kon meteen met een quick-fix opgelost worden. Fijn! Lees meer...

Pascal
03-11-2023
review_img
Meesterdakdekkers
starstarstarstarstar

Snel contact opgenomen voor een afspraak. De afspraak kon binnen 4 dagen worden gepland voor inspectie. Lees meer...

F. Zamouri
02-11-2023
review_img
Ezar bouw & onderhoud