Dakpannen vervangen

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het vervangen van dakpannen

Op zoek naar dakdekker om jouw dakpannen te vervangen? Met Trustoo vind je gemakkelijk de top 10 dakdekkers in jouw buurt. Wij matchen, jij kiest. Ontvang snel en vrijblijvend vier offertes en kies je dakdekker met vertrouwen.

Lees meer...
Tuhman dakbedekkingen VOF.jpg10
2.

Tuhman dakbedekkingen VOF

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Keurmerk Kwaliteitsvakman
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (382reviews)

TUHMAN DAKBEDEKKINGEN VOF

Met ruim 44 jaar ervaring in de Dakdekkers wereld en in 2009 als zelfstandig ondernemer gestart.

Vanaf 2017 ben ik samen met mijn 2 zonen verder gegaan en vormen we vanaf die tijd een écht familie en ambachtsbedrijf waar de klant als vanouds voorop staat .

Wij leveren kwaliteit platte of hellende daken, dakramen, dakgoten, lood en zinkwerk, kortom alles wat op of aan een dak zit!

Daarbij zijn we montagepartner van Velux dakramen voor meer Daglicht en Ruimte in uw woning.

Sinds 2020 monteren we ook de vaste valbeveiligingen van Kedge op kantoor en fabriekshallen voor u en onze veiligheid volgens de huidige wetgeving.
Passie voor ons vak en uw dak!

Vanaf 05-04-2023 kunnen we een lecdetectie doen op uw dak
Wij kunnen voor u een lekdetectie onderzoek uitvoeren om de oorzaak en de locatie van de lekkage te achterhalen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende rook technieken en uv-kleurstof testen. Dat doen wij overigens zonder hak en breekwerk en met moderne geavanceerde apparatuur.

De kosten voor een lekdetectie onderzoek betreffen €375,00 exclusief btw. Dit geldt ook als er meerdere plaatsen binnen een woning onderzocht moeten worden. Dit is inclusief voorrijkosten, inspecteur kosten en gebruik van apparatuur. Ook ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport waarin de oorzaak van de lekkage staat omschreven. Hierin staat ook precies aangegeven wat er eventueel gerepareerd/vervangen moet worden om de lekkage te verhelpen. Zodoende kan er een gerichte reparatie plaatsvinden waarbij dus onnodige reparaties en hak en breekwerk worden voorkomen. wordt veelal door verzekeringsmaatschappijen vergoed
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
keizersveld 71, Venray
Laatste review 28-02-2024
14 jaar in bedrijf

Dakpannen vervangen

Het vervangen van dakpannen is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je huis. Het pannendak beschermt je huis tegen weersinvloeden en draagt bij aan de esthetische waarde. Maar hoe weet je wanneer het tijd is om je dakpannen te laten vervangen?

Kosten dakpannen vervangen

De kosten voor het vervangen van dakpannen kunnen variëren. Het hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van je dak, het type dakpan dat je kiest en de arbeidskosten van de dakdekker. Gemiddeld liggen de kosten per m2 tussen de 30 en 60 euro.

Keuze van nieuwe dakpannen

Bij het vervangen van dakpannen heb je de keuze uit verschillende soorten en stijlen. Van traditionele rode kleidakpannen tot moderne betonnen dakpannen, de keuze is aan jou. Het is belangrijk om een dakpan te kiezen die past bij de stijl van je huis en dat voldoet aan je budget. Vergeet niet om je offertes te vergelijken via Trustoo, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt.

Offertes vergelijken via Trustoo

Begin vandaag nog met het plannen van je dakrenovatie. Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om offertes te vergelijken. Vraag vier offertes aan van lokale dakdekkers via ons platform. Zo kun je de kosten en diensten vergelijken en de beste keuze maken voor het vervangen van je dakpannen.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 30.982 reviews uit 36 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Fijne en duidelijke communicatie. Deze dakdekkers uit onze buurt hebben de lekkage van ons platte dak en schoorsteen goed verholpen. Enorm blij met het resultaat van de dakrenovatie. Prijs en kwaliteit goed in verhouding, vakkundige mannen. Lees meer...

Janice Direks
01-02-2024
review_img
Waterdichtdak
starstarstarstarstar

Onlangs heeft Mario en zijn team (Dakdienst Nederland BV) mijn bitumendak gerenoveerd.
Na een inpectierondje te hebben gemaakt hebben ze een offerte gemaakt met wat het mij zou gaan kosten en welke materialen ze zouden gebruiken.
Het dak is vakkundig gemaakt en bij toekomstige dakinpecties zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten.
Lees meer...

Mary S. op Google
01-01-2024
review_img
dakdienst nederland b.v.
starstarstarstarstar

Na een lange zoektocht langs dakdekkers die ofwel een torenhoge prijs vroegen, niet kwamen opdagen of de klus niet wilden of konden klaren omdat het dak op ons historische huis best wel lastige punten heeft, kwamen we tenslotte bij Roofworkx uit. En daar hebben we geen spijt van, want er werd direct een goed plan gemaakt voor dakisolatie, bitumen dak opnieuw dekken (rekening houdend met onze zinken dakgoot en afvoer), schoorstenen en dakgoot renoveren en dit voor een goede prijs.
Het was geen makkelijke klus, maar Roofworkx heeft dit tot volle tevredenheid uitgevoerd. Kortom vakmanschap, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en netjes werken zijn de karakteristieken van Roofworkx. Wij zijn tevreden en kunnen Roofworkx warm aanbevelen.

Gerrit Zoeteweij
Lees meer...

Gerrit Zoeteweij
01-12-2023
review_img
Roofworkx
starstarstarstarstar

Vriendelijk, snel, eerlijk en kundig. Fijn dat er nog bedrijven zoals deze bestaan! Ik had last van een kleine lekkage, bij de dak-inspectie viel er wat op en dat kon meteen met een quick-fix opgelost worden. Fijn! Lees meer...

Pascal
03-11-2023
review_img
Meesterdakdekkers
starstarstarstarstar

Komt afspraken na, heeft goed werk afgeleverd en klantvriendelijk personeel! Aanrader! Lees meer...

Nigel Van Houtum
27-10-2023
review_img
Daktechniek Ebdr
starstarstarstarstar

Lekkage snel en vakkundig opgelost. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Lees meer...

Wouter ten Boske
02-10-2023
review_img
Dak Discounter