Dakonderhoud laten uitvoeren

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het uitvoeren van dakonderhoud

Bekijk op Trustoo de top 10 dakdekkers voor het uitvoeren van dakonderhoud. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...

Dakonderhoud

Dakonderhoud zorgt ervoor dat je woning goed beschermd is tegen weersomstandigheden en verlengt de levensduur van je dak. Trustoo helpt je bij het vinden van de juiste dakdekker voor het onderhoud van jouw dak.

Kosten dakonderhoud

De kosten voor dakonderhoud hangen af van de grootte van je dak, het type dakbedekking, de staat van het dak en je locatie. Over het algemeen kunnen de kosten voor regelmatig onderhoud en inspecties variëren van enkele honderden tot duizenden euro's per jaar. Bij Trustoo vraag je eenvoudig offertes aan bij vier verschillende dakdekkers, zodat je de kosten kunt vergelijken. Het is belangrijk om te onthouden dat de kosten voor dakonderhoud vaak aanzienlijk lager zijn dan de kosten van het negeren van de zorg voor je dak en geconfronteerd worden met grote dakreparaties of vervangingen op de lange termijn.

Dakonderhoud in Nederland

In Nederland is dakonderhoud van groot belang. Het weer kan hier behoorlijk variëren, van hete zomers tot koude, natte winters. Dit kan leiden tot slijtage aan je dak. Regelmatig onderhoud kan helpen om problemen vroegtijdig te signaleren en te verhelpen.

Vergelijk offertes via Trustoo

Bij Trustoo moedigen we je aan om vier offertes te vergelijken. Dit geeft je de mogelijkheid om de beste deal te vinden voor je dakonderhoud. Het is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je de beste service krijgt tegen de beste prijs.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 30.745 reviews uit 36 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Fijne en duidelijke communicatie. Deze dakdekkers uit onze buurt hebben de lekkage van ons platte dak en schoorsteen goed verholpen. Enorm blij met het resultaat van de dakrenovatie. Prijs en kwaliteit goed in verhouding, vakkundige mannen. Lees meer...

Janice Direks
01-02-2024
review_img
Waterdichtdak
starstarstarstarstar

Bedrijf heeft snel en adequaat gereageerd op mijn verzoek. Bij inspectie werd niet het dak opgegaan, maar is op basis van een gemaakte foto geoffreerd. Op basis van meerdere offertes, en contact plus inspectie door mijn verzekering (die tot de conclusie kwam dat het toch voor eigen rekening is), heb ik aanvullende vragen gesteld. Daar werd snel op gereageerd. Men zou er nog even naar kijken en die middag of de volgende dag op terugkomen.
Helaas is dat niet gebeurd. Ook niet na meerdere herinneringsberichten van mij. Erg jammer.
Lees meer...

Gerard Bruijstens
11-12-2023
review_img
Bonné Dakonderhoud
starstarstarstarstar

Vriendelijk, snel, eerlijk en kundig. Fijn dat er nog bedrijven zoals deze bestaan! Ik had last van een kleine lekkage, bij de dak-inspectie viel er wat op en dat kon meteen met een quick-fix opgelost worden. Fijn! Lees meer...

Pascal
03-11-2023
review_img
Meesterdakdekkers
starstarstarstarstar

Super fijne ervaring, netjes nieuw en strak lood rondom mijn dakkapel en we zijn er super blij mee, de lekkage was gelijk verholpen! Lees meer...

Johan van Goot
22-10-2023
review_img
Unico Dakdekkers
starstarstarstarstar

Lekkage snel en vakkundig opgelost. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Lees meer...

Wouter ten Boske
02-10-2023
review_img
Dak Discounter
starstarstarstarstar

ik raad klusbedrijf Doll zeker aan! ze zijn bij ons langskomen om een lekkage op te lossen aan ons bitumen dak. Klusbedrijf Doll was snel ter plaatsen, en had een duidelijke en eerlijke offerte. ze hebben fotos gemaakt voor, tijdens en na de werkzaamheden zodat wij mee konden kijken wat er op ons dak is gebeurd, hier waren wij erg blij mee. top bedrijf. wij zijn meer dan tevreden met de goede werkzaamheden! Lees meer...

Meike van liempde
28-09-2023
review_img
klusbedrijf doll
starstarstarstarstar

Betrouwbare vakmannen. Keurig alle werkzaamheden die zijn afgesproken voldaan. Lees meer...

Ceasar
30-08-2023
review_img
Daktechniek Ebdr