Dakgoot vervangen

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het vervangen van een dakgoot

Moet je je dakgoot vervangen, maar weet je niet waar te beginnen? Vertrouw op Trustoo om de beste vakmensen in jouw buurt te vinden. Ontvang snel en zonder verplichtingen vier offertes. We helpen je bij het maken van een slimme keuze.

Lees meer...
Tuhman dakbedekkingen VOF.jpg10
1.

Tuhman dakbedekkingen VOF

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Keurmerk Kwaliteitsvakman
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (383reviews)

TUHMAN DAKBEDEKKINGEN VOF

Met ruim 44 jaar ervaring in de Dakdekkers wereld en in 2009 als zelfstandig ondernemer gestart.

Vanaf 2017 ben ik samen met mijn 2 zonen verder gegaan en vormen we vanaf die tijd een écht familie en ambachtsbedrijf waar de klant als vanouds voorop staat .

Wij leveren kwaliteit platte of hellende daken, dakramen, dakgoten, lood en zinkwerk, kortom alles wat op of aan een dak zit!

Daarbij zijn we montagepartner van Velux dakramen voor meer Daglicht en Ruimte in uw woning.

Sinds 2020 monteren we ook de vaste valbeveiligingen van Kedge op kantoor en fabriekshallen voor u en onze veiligheid volgens de huidige wetgeving.
Passie voor ons vak en uw dak!

Vanaf 05-04-2023 kunnen we een lecdetectie doen op uw dak
Wij kunnen voor u een lekdetectie onderzoek uitvoeren om de oorzaak en de locatie van de lekkage te achterhalen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende rook technieken en uv-kleurstof testen. Dat doen wij overigens zonder hak en breekwerk en met moderne geavanceerde apparatuur.

De kosten voor een lekdetectie onderzoek betreffen €375,00 exclusief btw. Dit geldt ook als er meerdere plaatsen binnen een woning onderzocht moeten worden. Dit is inclusief voorrijkosten, inspecteur kosten en gebruik van apparatuur. Ook ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport waarin de oorzaak van de lekkage staat omschreven. Hierin staat ook precies aangegeven wat er eventueel gerepareerd/vervangen moet worden om de lekkage te verhelpen. Zodoende kan er een gerichte reparatie plaatsvinden waarbij dus onnodige reparaties en hak en breekwerk worden voorkomen. wordt veelal door verzekeringsmaatschappijen vergoed
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
keizersveld 71, Venray
Laatste review 15-04-2024
14 jaar in bedrijf

Dakgoot vervangen

Het vervangen van dakgoten is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je huis. Een goed functionerende dakgoot beschermt je huis tegen waterschade. Maar wanneer is het tijd om je dakgoot te vervangen en wat zijn de kosten?

Wanneer moet je een dakgoot vervangen?

Als je merkt dat er water over de randen van je dakgoot stroomt, of als er waterplekken op de muren van je huis verschijnen, is het wellicht tijd om je dakgoot te laten vervangen. Bij kleine schades kan de dakgoot soms ook nog gerepareerd worden. Ook is het in enkele gevallen mogelijk slechts een deel van de dakgoot te vervangen. Schakel een dakdekker in om dit te beoordelen.

Kosten dakgoot vervangen

De kosten voor het vervangen van een dakgoot kunnen variëren. De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je dakgoot, het materiaal en de complexiteit van de klus. Het is daarom verstandig om meerdere offertes te vergelijken. Bij Trustoo kun je vier offertes aanvragen van lokale dakdekkers om een goede prijsvergelijking te maken.

Zinken dakgoot of kunstof dakgoot?

Je kunt kiezen voor een zinken dakgoot of een dakgoot van kunststof. Zinken dakgoten zijn het meest populair. Een zinken dakgoot gaat ongeveer 40 jaar mee en kan gemakkelijk worden gerepareerd. Het voordeel van een kunststof dakgoot is dat deze goedkoper is, in meerdere kleuren beschikbaar is, beter bestand is tegen zuren en de montagetijd korter is. Wel gaan kunststoffen dakgoten korter mee dan zinken dakgoten, namelijk ongeveer 25 jaar.

Het proces van een nieuwe dakgoot plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe dakgoot is een taak die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Het proces begint met het verwijderen van de oude dakgoot. Vervolgens wordt de nieuwe dakgoot gemonteerd. Het is belangrijk dat dit correct gebeurt om lekkages en andere problemen te voorkomen. Een dakdekker inschakelen voor deze klus is daarom verstandig.

De voordelen van het aanleggen van een nieuwe dakgoot

Het aanleggen van een nieuwe dakgoot heeft vele voordelen. Het beschermt je huis tegen waterschade, verbetert de afwatering en kan de waarde van je huis verhogen. Het is een investering die de moeite waard is. Vergeet niet om bij Trustoo vier offertes te vergelijken om de beste deal te vinden.

Offerte aanvragen voor dakgoot vervangen

Bij Trustoo maken we het gemakkelijk om offertes aan te vragen voor het vervangen van dakgoten. Je kunt eenvoudig vier offertes aanvragen van lokale dakdekkers. Zo kun je de kosten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 32.054 reviews uit 36 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

We hadden een lek in een van de stroomgroepen. Go Sunny kon snel komen, kwam de toezeggingen na en heeft ook goed werk verleend. Ik kan het bedrijf aanbevelen. Lees meer...

L.J. Koning
18-04-2024
starstarstarstarstar

Hele goede service en hele vriendelijke mensen.
Een aanrader voor iedereen tevens top kwaliteit geleverd.
Bedankt mannen
Lees meer...

Kevin Kl
20-02-2024
review_img
Dakreiniging en Gevelreiniging Nederland
starstarstarstarstar

Ik heb Glenn s'avonds gebeld met een grote lekkage, we hebben direct een afspraak gemaakt voor de volgende dag.
Kwam zijn afspraak na en stond keurig op tijd om ons te helpen en heeft een noodreparatie aangelegd.
Ter plekke een afspraak gemaakt om het definitief te verhelpen. Tussendoor is hij nog langs gekomen om samen te kijken naar de beste oplossing.
Top bedrijf, top afgeleverd!
Wij zijn super tevreden en kunnen niets anders dan hen zeer aanbevelen!
Lees meer...

Ferdi van den Tol
15-02-2024
review_img
Dak Onderhoud GMK B.V.
starstarstarstarstar

Fijne en duidelijke communicatie. Deze dakdekkers uit onze buurt hebben de lekkage van ons platte dak en schoorsteen goed verholpen. Enorm blij met het resultaat van de dakrenovatie. Prijs en kwaliteit goed in verhouding, vakkundige mannen. Lees meer...

Janice Direks
01-02-2024
review_img
Waterdichtdak
starstarstarstarstar

Ze hebben prima werk geleverd.heel aardige mensen.een aanrader Lees meer...

Klunder
11-01-2024
review_img
Daktechniek en onderhoud KVB
starstarstarstarstar

Bedrijf heeft snel en adequaat gereageerd op mijn verzoek. Bij inspectie werd niet het dak opgegaan, maar is op basis van een gemaakte foto geoffreerd. Op basis van meerdere offertes, en contact plus inspectie door mijn verzekering (die tot de conclusie kwam dat het toch voor eigen rekening is), heb ik aanvullende vragen gesteld. Daar werd snel op gereageerd. Men zou er nog even naar kijken en die middag of de volgende dag op terugkomen.
Helaas is dat niet gebeurd. Ook niet na meerdere herinneringsberichten van mij. Erg jammer.
Lees meer...

Gerard Bruijstens
11-12-2023
review_img
Bonné Dakonderhoud
starstarstarstarstar

Fijne jongens in de omgang en een mooi afgewerkt dak Lees meer...

Johan van beek
30-11-2023
review_img
klusbedrijf doll
starstarstarstarstar

Komt afspraken na, heeft goed werk afgeleverd en klantvriendelijk personeel! Aanrader! Lees meer...

Nigel Van Houtum
27-10-2023
review_img
Daktechniek Ebdr