Dakbedekking vervangen

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het vervangen van dakbedekking

Bekijk op Trustoo de top 10 dakdekkers voor het vervangen van dakbedekking. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...
Tuhman dakbedekkingen VOF.jpg10
2.

Tuhman dakbedekkingen VOF

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Keurmerk Kwaliteitsvakman
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (382reviews)

TUHMAN DAKBEDEKKINGEN VOF

Met ruim 44 jaar ervaring in de Dakdekkers wereld en in 2009 als zelfstandig ondernemer gestart.

Vanaf 2017 ben ik samen met mijn 2 zonen verder gegaan en vormen we vanaf die tijd een écht familie en ambachtsbedrijf waar de klant als vanouds voorop staat .

Wij leveren kwaliteit platte of hellende daken, dakramen, dakgoten, lood en zinkwerk, kortom alles wat op of aan een dak zit!

Daarbij zijn we montagepartner van Velux dakramen voor meer Daglicht en Ruimte in uw woning.

Sinds 2020 monteren we ook de vaste valbeveiligingen van Kedge op kantoor en fabriekshallen voor u en onze veiligheid volgens de huidige wetgeving.
Passie voor ons vak en uw dak!

Vanaf 05-04-2023 kunnen we een lecdetectie doen op uw dak
Wij kunnen voor u een lekdetectie onderzoek uitvoeren om de oorzaak en de locatie van de lekkage te achterhalen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende rook technieken en uv-kleurstof testen. Dat doen wij overigens zonder hak en breekwerk en met moderne geavanceerde apparatuur.

De kosten voor een lekdetectie onderzoek betreffen €375,00 exclusief btw. Dit geldt ook als er meerdere plaatsen binnen een woning onderzocht moeten worden. Dit is inclusief voorrijkosten, inspecteur kosten en gebruik van apparatuur. Ook ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport waarin de oorzaak van de lekkage staat omschreven. Hierin staat ook precies aangegeven wat er eventueel gerepareerd/vervangen moet worden om de lekkage te verhelpen. Zodoende kan er een gerichte reparatie plaatsvinden waarbij dus onnodige reparaties en hak en breekwerk worden voorkomen. wordt veelal door verzekeringsmaatschappijen vergoed
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
keizersveld 71, Venray
Laatste review 13-02-2024
14 jaar in bedrijf

Dakbedekking vervangen

Het vervangen van dakbedekking is een belangrijke taak die je niet licht moet opvatten. Het is essentieel om te weten wanneer het tijd is om je dakbedekking te vervangen en wat de kosten hiervan zijn.

Wanneer moet je dakbedekking vervangen?

Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen wanneer je dakbedekking aan vervanging toe is. Het hangt af van verschillende factoren, zoals het type dakbedekking en de leeftijd ervan. Over het algemeen moet een de dakbedekking bij een plat dak na 25 tot 40 jaar vervangen worden. Bij een schuin dak is de levensduur wat langer, namelijk 40 tot 80 jaar. Het is verstandig om uit te zoeken hoe lang het type dakbedekking dat je hebt meegaat en hoe lang geleden deze geplaatst is. Zo voorkom je dat er lekkage ontstaat.

Kosten dakbedekking vervangen

Wat kost nieuwe dakbedekking? De kosten voor het vervangen van dakbedekking kunnen sterk variëren. Het hangt af van het type dakbedekking dat je kiest, de grootte van je dak en of je kiest voor extra isolatie. De prijs per voor nieuwe dakbedekking kan variëren van enkele honderden tot duizenden euro's. Vraag gratis en vrijblijvend vier offertes op via Trustoo om een beeld te krijgen van de kosten.

Nieuwe dakbedekking met isolatie

Als je overweegt om je dakbedekking te vervangen, is het een goed idee om ook na te denken over isolatie. Een nieuwe dakbedekking met isolatie kan je helpen om energie te besparen en je wooncomfort te verhogen. Hoewel de initiële kosten hoger kunnen zijn, kan het op de lange termijn een goede investering zijn.

Vergelijk offertes via Trustoo

Bij Trustoo begrijpen we dat het vervangen van dakbedekking een grote investering is. Daarom raden we je aan om vier offertes van dakdekkers te vergelijken via ons platform. Zo kun je de beste keuze maken voor jouw situatie en budget.

Maak een geïnformeerde keuze

Het vervangen van je dakbedekking is een belangrijke beslissing. Door je goed te informeren over de kosten, de mogelijkheden voor isolatie en de juiste timing, kun je een geïnformeerde keuze maken. Vergeet niet om offertes te vergelijken via Trustoo om de beste deal te vinden.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 30.668 reviews uit 35 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Fijne en duidelijke communicatie. Deze dakdekkers uit onze buurt hebben de lekkage van ons platte dak en schoorsteen goed verholpen. Enorm blij met het resultaat van de dakrenovatie. Prijs en kwaliteit goed in verhouding, vakkundige mannen. Lees meer...

Janice Direks
01-02-2024
review_img
Waterdichtdak
starstarstarstarstar

Onlangs heeft Mario en zijn team (Dakdienst Nederland BV) mijn bitumendak gerenoveerd.
Na een inpectierondje te hebben gemaakt hebben ze een offerte gemaakt met wat het mij zou gaan kosten en welke materialen ze zouden gebruiken.
Het dak is vakkundig gemaakt en bij toekomstige dakinpecties zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten.
Lees meer...

Mary S. op Google
01-01-2024
review_img
dakdienst nederland b.v.
starstarstarstarstar

Na een lange zoektocht langs dakdekkers die ofwel een torenhoge prijs vroegen, niet kwamen opdagen of de klus niet wilden of konden klaren omdat het dak op ons historische huis best wel lastige punten heeft, kwamen we tenslotte bij Roofworkx uit. En daar hebben we geen spijt van, want er werd direct een goed plan gemaakt voor dakisolatie, bitumen dak opnieuw dekken (rekening houdend met onze zinken dakgoot en afvoer), schoorstenen en dakgoot renoveren en dit voor een goede prijs.
Het was geen makkelijke klus, maar Roofworkx heeft dit tot volle tevredenheid uitgevoerd. Kortom vakmanschap, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en netjes werken zijn de karakteristieken van Roofworkx. Wij zijn tevreden en kunnen Roofworkx warm aanbevelen.

Gerrit Zoeteweij
Lees meer...

Gerrit Zoeteweij
01-12-2023
review_img
Roofworkx
starstarstarstarstar

Vriendelijk, snel, eerlijk en kundig. Fijn dat er nog bedrijven zoals deze bestaan! Ik had last van een kleine lekkage, bij de dak-inspectie viel er wat op en dat kon meteen met een quick-fix opgelost worden. Fijn! Lees meer...

Pascal
03-11-2023
review_img
Meesterdakdekkers
starstarstarstarstar

Lekkage snel en vakkundig opgelost. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Lees meer...

Wouter ten Boske
02-10-2023
review_img
Dak Discounter
starstarstarstarstar

Zeer vriendelijk
Offerte snel uitgebracht
Afspraak snel gemaakt
Werken snel en accuraat
Schoon en netjes afgemonteerd
Echt een aanrader
Lees meer...

Kreefft
18-09-2023
review_img
Dakvoordeel Nederland
starstarstarstarstar

Betrouwbare vakmannen. Keurig alle werkzaamheden die zijn afgesproken voldaan. Lees meer...

Ceasar
30-08-2023
review_img
Daktechniek Ebdr