Dak vervangen

Vind een top 10 dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het vervangen van een dak

Op zoek naar een professional om je dak te vervangen? Check Trustoo's Dakdekkers en ontdek de top 10 dakdekkers in jouw regio. We linken je met de betrouwbaarste vaklui. We matchen, jij kiest. Ontvang direct vier offertes en selecteer met zekerheid.

Lees meer...
Tuhman dakbedekkingen VOF.jpg10
5.

Tuhman dakbedekkingen VOF

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Keurmerk Kwaliteitsvakman
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (383reviews)

TUHMAN DAKBEDEKKINGEN VOF

Met ruim 44 jaar ervaring in de Dakdekkers wereld en in 2009 als zelfstandig ondernemer gestart.

Vanaf 2017 ben ik samen met mijn 2 zonen verder gegaan en vormen we vanaf die tijd een écht familie en ambachtsbedrijf waar de klant als vanouds voorop staat .

Wij leveren kwaliteit platte of hellende daken, dakramen, dakgoten, lood en zinkwerk, kortom alles wat op of aan een dak zit!

Daarbij zijn we montagepartner van Velux dakramen voor meer Daglicht en Ruimte in uw woning.

Sinds 2020 monteren we ook de vaste valbeveiligingen van Kedge op kantoor en fabriekshallen voor u en onze veiligheid volgens de huidige wetgeving.
Passie voor ons vak en uw dak!

Vanaf 05-04-2023 kunnen we een lecdetectie doen op uw dak
Wij kunnen voor u een lekdetectie onderzoek uitvoeren om de oorzaak en de locatie van de lekkage te achterhalen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende rook technieken en uv-kleurstof testen. Dat doen wij overigens zonder hak en breekwerk en met moderne geavanceerde apparatuur.

De kosten voor een lekdetectie onderzoek betreffen €375,00 exclusief btw. Dit geldt ook als er meerdere plaatsen binnen een woning onderzocht moeten worden. Dit is inclusief voorrijkosten, inspecteur kosten en gebruik van apparatuur. Ook ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport waarin de oorzaak van de lekkage staat omschreven. Hierin staat ook precies aangegeven wat er eventueel gerepareerd/vervangen moet worden om de lekkage te verhelpen. Zodoende kan er een gerichte reparatie plaatsvinden waarbij dus onnodige reparaties en hak en breekwerk worden voorkomen. wordt veelal door verzekeringsmaatschappijen vergoed
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
keizersveld 71, Venray
Laatste review 01-04-2024
14 jaar in bedrijf

Dak vervangen

Het vervangen van je dak kan een grote investering zijn, maar het kan je huis beschermen, energie-efficiëntie verbeteren en de waarde van je woning verhogen. Wil je je dak vervangen? Trustoo geeft je meer informatie en helpt je bij het vinden van de juiste dakdekker.

Dak vervangen kosten

Wat kost een nieuw dak? De kosten voor een nieuw dak kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van je dak, het type dakbedekking dat je kiest en de kosten van de dakdekker. Het is daarom belangrijk om verschillende offertes te vergelijken om een goed beeld te krijgen van de kosten.

Wanneer is het tijd om je dak te vervangen?

Er zijn verschillende signalen die aangeven dat het tijd is om je dak te vervangen. Denk aan lekkages, beschadigde dakpannen of een verouderd dak. Het is belangrijk om je dak tijdig te vervangen om verdere schade aan je woning te voorkomen.

De voordelen van een nieuw dak

Een nieuw dak plaatsen biedt verschillende voordelen. Zo kan een nieuw dak zorgen voor betere dakisolatie, wat kan leiden tot een lagere energierekening. Daarnaast kan een nieuw dak de waarde van je woning verhogen.

Hoe werkt het proces van een dak vervangen?

Het proces van een dak vervangen begint met het aanvragen van offertes bij verschillende dakdekkers. Bij Trustoo kun je eenvoudig vier offertes aanvragen en vergelijken. Vervolgens kies je de dakdekker die het beste bij je past en wordt er een afspraak gemaakt voor het vervangen van je dak.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 31.043 reviews uit 36 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Vorige week de heren van platinum langsgeweest voor ren klein lekkage bij het raam. Had er alleen last van als het hard waaide of regende. Heb meerdere dakdekkers langs laten komen maar de klus werd steeds niet aangenomen. Platinum dakdekkers heeft mij uiteindelijk toch geholpen ondanks het een kleine klus was. Lees meer...

Kisha Lagerwaard op Google
05-04-2024
review_img
Platinum Dakdekkers
starstarstarstarstar

Na 1 telefoontje al goed contact. Snelle afspraken kunnen maken. Helaas had het weer wat andere plannen. Maar nu gelukkig alles netjes geregeld en een goed resultaat. Alles gaat in goed overleg, goed advies, dus kortom top. Lees meer...

Carin Nacinovic op Google
28-03-2024
review_img
Dak Discounter
starstarstarstarstar

Ik kan Dakdekkers Loomans niet genoeg aanbevelen! Ze hebben onlangs mijn dak gerepareerd en ik ben uiterst tevreden met hun diensten. Vanaf het eerste contact waren ze zeer professioneel en responsief. Het team arriveerde op tijd en ging snel aan het werk. Ze hebben mijn dak grondig geïnspecteerd en de nodige reparaties uitgevoerd met een hoge mate van expertise. Mijn dak ziet er nu weer als nieuw uit, en ik heb volledig vertrouwen in de kwaliteit van hun werk. Als je op zoek bent naar dakdekkers van topkwaliteit, kies dan absoluut voor Dakdekkers Loomans Lees meer...

peter de vries
12-03-2024
review_img
Dakdekkers Loomans
starstarstarstarstar

Hele goede service en hele vriendelijke mensen.
Een aanrader voor iedereen tevens top kwaliteit geleverd.
Bedankt mannen
Lees meer...

Kevin Kl
20-02-2024
review_img
Dakreiniging en Gevelreiniging Nederland
starstarstarstarstar

Via een eenbvoudige zoektocht op google kwam ik bij Ernesto en EFM terecht. Ernesto was snel in contact, duidleijk in wat hij kon bieden en wat dat kost. Zijn collega's hebben in een dag het garage dak en de gevel van het huis gerepareerd en het zat er nog niet op of de nazorg begon. Van het begin tot eind super. Lees meer...

Thijs Spook op Google
01-02-2024
review_img
EFM Dakonderhoud BV
starstarstarstarstar

Na een lange zoektocht langs dakdekkers die ofwel een torenhoge prijs vroegen, niet kwamen opdagen of de klus niet wilden of konden klaren omdat het dak op ons historische huis best wel lastige punten heeft, kwamen we tenslotte bij Roofworkx uit. En daar hebben we geen spijt van, want er werd direct een goed plan gemaakt voor dakisolatie, bitumen dak opnieuw dekken (rekening houdend met onze zinken dakgoot en afvoer), schoorstenen en dakgoot renoveren en dit voor een goede prijs.
Het was geen makkelijke klus, maar Roofworkx heeft dit tot volle tevredenheid uitgevoerd. Kortom vakmanschap, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en netjes werken zijn de karakteristieken van Roofworkx. Wij zijn tevreden en kunnen Roofworkx warm aanbevelen.

Gerrit Zoeteweij
Lees meer...

Gerrit Zoeteweij
01-12-2023
review_img
Roofworkx
starstarstarstarstar

Vriendelijk, snel, eerlijk en kundig. Fijn dat er nog bedrijven zoals deze bestaan! Ik had last van een kleine lekkage, bij de dak-inspectie viel er wat op en dat kon meteen met een quick-fix opgelost worden. Fijn! Lees meer...

Pascal
03-11-2023
review_img
Meesterdakdekkers
starstarstarstarstar

Komt afspraken na, heeft goed werk afgeleverd en klantvriendelijk personeel! Aanrader! Lees meer...

Nigel Van Houtum
27-10-2023
review_img
Daktechniek Ebdr