Cv-ketel installeren

Vind een top 10 cv-installateur bij jou in de buurt
Mijn locatie
cv-verwarmings-installateur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 cv-installateurs voor het laten installeren van een cv-ketel

Een cv-ketel laten installeren? Raadpleeg op Trustoo de top 10 verwarmingsinstallateurs voor de installatie van jouw cv-ketel. Wij matchen je met de meest betrouwbare vakmensen in jouw buurt. Jij kiest, wij maken de match. Ontvang snel vier offertes en maak een geïnformeerde keuze.

Lees meer...

Cv-ketel installeren

Bij Trustoo begrijpen we dat het installeren van een cv-ketel een grote klus kan zijn. Het is een taak die precisie en expertise vereist. Of je nu een nieuwe cv-ketel wilt plaatsen of een oude wilt vervangen, het is belangrijk om te weten wat de installatie inhoudt.

Cv-ketel installatie: het proces

Het proces van een cv-ketel installatie begint met het kiezen van de juiste cv-ketel voor je huis. Daarna volgt het aansluiten van de cv-ketel, wat een complexe taak kan zijn. Het is essentieel om een professional in te schakelen voor de montage om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig wordt aangesloten. Wij helpen je bij het vinden van de beste cv- en verwarmingsinstalleur bij jou in de buurt.

De kosten van het plaatsen van een cv-ketel

De kosten van het laten plaatsen van een cv-ketel kunnen variëren. Het hangt af van verschillende factoren zoals het type cv-ketel, de complexiteit van de installatie en de tarieven van de installateur. Het is daarom aan te raden om vier offertes te vergelijken via Trustoo om de beste deal te vinden.

Waarom kiezen voor Trustoo?

Bij Trustoo matchen we consumenten met lokale bedrijven. We bieden een platform waar je gemakkelijk offertes kunt aanvragen van vier lokale cv-installateurs. Hoewel we de service zelf niet leveren, helpen we je bij het vinden van de juiste installateur voor jouw klus.

Cv-ketel laten plaatsen

Nu je meer weet over het proces van een cv-ketel installeren, is het tijd om de volgende stap te zetten. Begin met het vergelijken van offertes via Trustoo en vind de beste professional voor jouw cv-ketel installatie.

Reviews over CV- en Verwarmings Installateurs

Onze CV- en Verwarmings Installateurs worden gemiddeld beoordeeld met een 8,6 gebaseerd op in totaal 35.800 reviews uit 37 bronnen
Gemiddelde beoordeling
8,6
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

I was helped quickly. reliable and qualified work. I definitely recommend it. My ventilation works again and now I can enjoy the winter in peace. thank you Riovent . thank you miraj and iam satisfied Lees meer...

khrasan M.B op Google
12-02-2024
review_img
RioVent Riool- en Ventilatietechniek
starstarstarstarstar

Installatie volgens planning verlopen, keurig geïnstalleerd. Aardige monteurs en top kontakt met verkoop
Heb er een goed gevoel over, "warm" zelfs😄
Lees meer...

Maarten
01-02-2024
review_img
Feiken Verwarming
starstarstarstarstar

Cesar Yas heeft mij goed geholpen met het vervangen van mijn CV ketel en ik kan hem zeker aanraden voor iemand die op zoek is naar een installateur voor zijn/haar CV ketel.
Begin van het jaar was mijn CV ketel kapot gegaan, met de hoop dat ik met een 'quickfix' oplossing nog even een jaartje kon rekken ben ik op zoek gegaan naar een CV installateur. Uit verschillende benaderde partijen, was Cesar de eerste die langs kon komen. Na een analyse bleek mijn ketel aan een printplaat vervanging toe te zijn. Na wat overleg (en het goede advies van Cesar) heb ik toch besloten om de ketel in zijn geheel te vervangen. Ook de vervanging heeft Cesar super gedaan! Het was even een uitdaging gezien het dak van de woning, maar Cesar heeft een creatieve en goede oplossing bedacht om zo de CV ketel in een erg snelle tijd compleet te vervangen (helemaal i.t.t. de grotere bedrijven welke 4 week+ als doorlooptijd hebben).
Ik ben super blij dat ik nu eindelijk weer warm water heb, en zou Yas zeker aanraden naar iemand die op zoek is naar een flexibele en vakbekwame installateur in de buurt!
Lees meer...

Vasco de Krijger op Google
20-01-2024
review_img
Yas Installatie
starstarstarstarstar

zeer snelle reactie.
kwam dezelfde dag nog langs.
belde op om aan te geven dat hij later kwam zodat we dat wisten
alles gemaakt tijdens zijn bezoek.

kortom zeer tevreden !
Lees meer...

Veronique
07-12-2023
review_img
aem installatie & service
starstarstarstarstar

Reageert snel en aansluiten was zo geregeld. Top service. Lees meer...

Rogier Severiens
20-10-2023
starstarstarstarstar

Robin reageerde heel snel op de aanvraag, kwam op tijd en is bijzonder vriendelijk. Hij heeft het werk keurig gedaan en berekende de prijsverlaging van de kraan aan mij door, wat ontzettend eerlijk van hem is. Hij krijgt geen 10 maar een 11 :-). Lees meer...

Yvonne Haring
10-09-2023
review_img
R.J.L. Installaties het
starstarstarstarstar

Perfecte service tegen een nette prijs.
Vriendelijk en vakkundig persoon!
Lees meer...

Jeroen
08-09-2023
review_img
Elite installatietechniek
starstarstarstarstar

Fijne ervaring gehad. Zeer professionele installateur die netjes te werk gaat. Blij met onze nieuwe Airco! Lees meer...

Dhr. Zisko
29-08-2023
review_img
DURATEQ BV