Stresscoach

Vind een top 10 stresscoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 stresscoaches voor begeleiding

Op zoek naar een stresscoach in jouw regio? Bij Trustoo matchen we je met professionele coaches die je helpen stress aan te pakken. Vraag snel vier offertes op en kies met vertrouwen jouw ideale stresscoach.

Lees meer...

Stresscoach

In de huidige hectische wereld is stress een veel voorkomend probleem. Het kan soms moeilijk zijn om hier alleen mee om te gaan. Een stresscoach je helpen met stress om te gaan. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste stresscoach.

Wat doet een stresscoach?

Een stresscoach helpt je om te gaan met symptomen van stress. Dit kan variëren van lichte stress tot een volledige burn-out. Enkele van de taken en verantwoordelijkheden van een stresscoach zijn onder andere:

  • Stressidentificatie: een stresscoach helpt cliënten om de bronnen van hun stress te identificeren, of het nu gaat om werkgerelateerde druk, persoonlijke problemen, gezondheid, of andere factoren.
  • Stressmanagementvaardigheden: ze leren cliënten effectieve stressmanagementtechnieken, zoals ademhalingsoefeningen, time management, en ontspanningstechnieken.
  • Individueel plan: stresscoaches werken vaak samen met cliënten om een persoonlijk plan te ontwikkelen voor het omgaan met stress, met duidelijke doelen en actiestappen.
  • Emotionele ondersteuning: ze bieden een luisterend oor en emotionele steun, moedigen reflectie aan en helpen bij het omgaan met emotionele reacties op stress.
  • Levensstijladvies: stresscoaches kunnen advies geven over gezonde levensstijlgewoonten, zoals voeding, beweging en slaap, om het algemene welzijn te verbeteren.
  • Preventie: ze richten zich ook op stresspreventie, waarbij ze cliënten leren hoe ze stressoren in hun leven proactief kunnen verminderen of vermijden.

Waarom kiezen voor coaching bij stress?

Een stress of burn-outcoach kan je helpen om je stressniveau te verlagen en je levenskwaliteit te verbeteren. De coach kan je leren hoe je stressvolle situaties kunt herkennen en hoe je hiermee om kunt gaan. Daarnaast kan de coach je helpen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, waardoor je beter bestand bent tegen stress.

Vind de juiste stresscoach

Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de juiste stresscoach te vinden. Je kunt bij ons vier offertes aanvragen van verschillende coaches. Zo kun je de diensten en prijzen vergelijken en de coach kiezen die het beste bij je past.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 18.291 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Hele fijne ervaring gehad bij Yvonne voor mijn coachingsessies. Waar van twee keer hypnotherapie. Dit was een hele bijzondere ervaring geweest. Ik heb er veel aan gehad en mensen om mij heen merken aan mij dat ik sterker ben geworden. Ik ben Yvonne dankbaar en zou haar zeker aanraden. Lieve vrouw die goed luistert en begaan is. Lees meer...

Anita van Dorp op Google
01-04-2024
review_img
Keyzer Coaching & Counseling
starstarstarstarstar

Puur, warm, liefdevol. We hebben hele verhelderende gesprekken gevoerd, ze weet de kern zo goed te raken. De gesprekken hebben een hele positieve uitwerking op me, ze helpen me echt verder. Elke keer als ik van haar terug kom schijnt het zonnetje weer en is het een heel stuk helderder. Heel erg bedankt hiervoor Monique! Ik ben heel enthousiast over Monique, ze heeft veel ervaring, dat is duidelijk te merken in de gesprekken en bovenal is ze een hele fijne, lieve en een warme vrouw. Lees meer...

Angélique
24-01-2024
review_img
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching
starstarstarstarstar

Caroline en Maurice hebben ons heel erg goed verder op weg geholpen. We hebben ons door de goede sfeer open kunnen opstellen naar elkaar. Rake vragen, mooie analyses, af en toe een kritische noot en vooral ook fijne inzichten hebben ervoor gezorgd dat we elkaar beter begrijpen en de liefde voor elkaar helemaal durven toe te laten. Lees meer...

Kim en Rob
18-12-2023
review_img
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy
starstarstarstarstar

Coachsessies gaven mij veel inzicht in mijn eigen gedrag. Veel handvatten gekregen voor in de praktijk. Dorothée is een vriendelijke en meelevende vrouw. Ze is erg betrokken en professioneel. Het Christelijke aspect vond ik erg belangrijk, hier was ook aandacht voor tijdens de gesprekken. Lees meer...

Mirjam de Ronde
09-12-2023
review_img
Stap in de Rust I Amersfoort
starstarstarstarstar

Wat zijn we Paul dankbaar hoe hij ons geholpen heeft. Er waren veel emoties maar we zijn er goed doorheen gekomen.
Bedankt! Het is een goed mooi proces geweest!
Lees meer...

Speelman
16-11-2023
review_img
SPOT Coaching Harderwijk
starstarstarstarstar

Het was hard werken in de sessies met Hans, maar ik kan echt zeggen dat het zowel voor mij persoonlijk als in onze relatie veel heeft opgebracht. Het is fijn dat ik nu weet hoe beter te kunnen communiceren met mijn partner en wat daarin nodig is. Nu weet ik wanneer je moet stoppen met praten, hoe belangrijk humor is en het juiste moment om wel het gesprek aan te gaan. In en buiten de relatie met mijn partner heb ik vooral geleerd om beter mijn grenzen aan te voelen. Hierdoor merk ik dat, zoals Hans het zegt, steeds meer rots wordt. Het wandelen is een goed hulpmiddel hierin.

Bedankt Hans en we komen nog een keer terug voor onderhoudssessie.
Lees meer...

Nathalie
12-11-2023
review_img
ONTKNELLEN
starstarstarstarstar

Nadat ik mijn relatieproblemen verteld had gaf pascalle laban direct een eerlijk advies Lees meer...

Rob van turnhout
12-11-2023
review_img
Coaching & Advies Pascalle Laban in DORDRECHT