Stresscoach

Vind een top 10 stresscoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 stresscoaches voor begeleiding

Op zoek naar een stresscoach in jouw regio? Bij Trustoo matchen we je met professionele coaches die je helpen stress aan te pakken. Vraag snel vier offertes op en kies met vertrouwen jouw ideale stresscoach.

Lees meer...

Stresscoach

In de huidige hectische wereld is stress een veel voorkomend probleem. Het kan soms moeilijk zijn om hier alleen mee om te gaan. Een stresscoach je helpen met stress om te gaan. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste stresscoach.

Wat doet een stresscoach?

Een stresscoach helpt je om te gaan met symptomen van stress. Dit kan variëren van lichte stress tot een volledige burn-out. Enkele van de taken en verantwoordelijkheden van een stresscoach zijn onder andere:

  • Stressidentificatie: een stresscoach helpt cliënten om de bronnen van hun stress te identificeren, of het nu gaat om werkgerelateerde druk, persoonlijke problemen, gezondheid, of andere factoren.
  • Stressmanagementvaardigheden: ze leren cliënten effectieve stressmanagementtechnieken, zoals ademhalingsoefeningen, time management, en ontspanningstechnieken.
  • Individueel plan: stresscoaches werken vaak samen met cliënten om een persoonlijk plan te ontwikkelen voor het omgaan met stress, met duidelijke doelen en actiestappen.
  • Emotionele ondersteuning: ze bieden een luisterend oor en emotionele steun, moedigen reflectie aan en helpen bij het omgaan met emotionele reacties op stress.
  • Levensstijladvies: stresscoaches kunnen advies geven over gezonde levensstijlgewoonten, zoals voeding, beweging en slaap, om het algemene welzijn te verbeteren.
  • Preventie: ze richten zich ook op stresspreventie, waarbij ze cliënten leren hoe ze stressoren in hun leven proactief kunnen verminderen of vermijden.

Waarom kiezen voor coaching bij stress?

Een stress of burn-outcoach kan je helpen om je stressniveau te verlagen en je levenskwaliteit te verbeteren. De coach kan je leren hoe je stressvolle situaties kunt herkennen en hoe je hiermee om kunt gaan. Daarnaast kan de coach je helpen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, waardoor je beter bestand bent tegen stress.

Vind de juiste stresscoach

Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de juiste stresscoach te vinden. Je kunt bij ons vier offertes aanvragen van verschillende coaches. Zo kun je de diensten en prijzen vergelijken en de coach kiezen die het beste bij je past.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.670 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Beste Albert,
Ik heb een assessment training bij jou gehad, je hebt geduldig naar mijn verhaal geluisterd voelde mij op mijn gemak om het jou te vertellen. Je hebt mij ook echt handvaten gegeven om mee te leren omgaan met situaties en hoe je dat dan doet. Je hebt me daar enorm mee geholpen.
Voel me nu veel rustiger en ben je daar ook heel dankbaar voor.
Zal graag andere mensen het advies geven om eens met jou of Marriëlle te gaan praten. Deze mensen zijn heel professioneel en kunnen andere nog veel leren.
Groetjes Sylvia
Lees meer...

Sylvia op Google
25-07-2023
review_img
MD assessment coaching training
starstarstarstarstar

Fijne open gesprekken, duidelijkheid door spiegelen
goede handvaten hoe met bepaalde situaties om te gaan.
Goed kijken naar jezelf en hier van leren.
Monique is een heel fijn persoon, ben haar erg dankbaar.

Lees meer...

Monique
18-07-2023
review_img
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching
starstarstarstarstar

Nadat mijn partner was vreemdgegaan zijn we in een enorme relatiecrisis gekomen. Afgegaan op de ervaringen hier zijn we bij Paul gekomen en wat was dat fijn!

Het was intens maar een mooi proces. Ik en mijn partner zijn weer echt close en een perfect team.

Ik kan iedereen Paul aanbevelen, er is geen woord gelogen van hoe blij mensen zijn met zijn hulp.
Lees meer...

Ilse de Lange
18-07-2023
review_img
SPOT Coaching Harderwijk
starstarstarstarstar

Wat een mooie,warme,lieve,en gevoelige vrouw is Dominique
De overeenkomsten,ervaringen waren tijdens het telefoongesprek overweldigend of ik met mezelf aan de telefoon zat.
Ik zit al jaren in de spirituele bewustwording,de weg naar heling,de groei naar wie je uiteindelijk echt bent jezelf echt leren kennen ,enzovoort..maar kon mn vinger maar niet leggen of krijgen op iets waardoor er een blokkade ontstond,waardoor groeien in de weg stond.
Het voelde zo goed en vertrouwd, dat ik de uitdaging aanging, om te kijken of dit iets voor mij was..
De ademhaling techniek is bijzonder en mooi..
Ze sloeg de spijker op zn kop,precies waar nodig was..het "vergeten stuk" kwam boven,ik mocht dit doorvoelen,het mocht er zijn..
Ik zal Dominique daar sltijd dankbaar voor blijven,zij heeft mij het missende handvat gegegeven waardoor ik nu verder kan met groeien!
Nogmaals dankjewel lieve Dominique
Ik heb jouw naam al een paar x laten vallen in mijn groepen.
Jij verstaat jouw beroep perfect!
Maar
dat wist je al..
Liefs Monique
Lees meer...

Moon from the netherlands op Google
12-07-2023
review_img
Pause to Play - Life & Loopbaancoaching Leiden
starstarstarstarstar

Ik kijk heel positief terug op de 12 sessies die ik met Nathalie heb gehad. Ze heeft me enorm geholpen op persoonlijk vlak. Ik weet veel beter nu wat ik wil in mijn leven en zit beter in mijn vel. Ik wil je heel erg bedanken hiervoor! Lees meer...

Ineke Frissen
26-06-2023
review_img
N3M coaching
starstarstarstarstar

Na een paar sessies met Caroline en Maurice voel ik me een ander mens. Als je vastzit in jezelf en/of je relatie is deze coaching een aanrader. Caroline en Maurice zijn doortastend, empathisch en soms (ongemakkelijk) confronterend. Ze zijn een zeer talentvol team.

Ik heb ook de online training Van gedachten naar Gevoel gedaan en ik luister nog steeds een paar keer per week naar de muziek van Maurice. Samen met de sessies kan ik zeggen dat ik weer kan voelen. Ik voel me vrij en ik heb meer energie.

Als je het gevoel heb dat je alles al hebt geprobeerd, maar niks werkt, dan ben je hier aan het goede adres.
Bedankt lieve Maurice en Caroline.
Lees meer...

Anita
23-06-2023
review_img
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy