Persoonlijke coaching

Vind een top 10 persoonlijke coach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 persoonlijke coaches voor persoonlijke coaching

Lees meer...

Persoonlijke coach

Bij Trustoo begrijpen we hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is. Daarom bieden we een platform waar je gemakkelijk in contact kunt komen met een persoonlijke coach. Onze coaches zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden van coaching, waaronder life coaching en persoonlijke coaching.

Wat is een persoonlijke coach?

Een persoonlijke coach is iemand die je helpt bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Dit kan variëren van het verbeteren van je zelfvertrouwen tot het leren omgaan met stress. De coach biedt ondersteuning, advies en begeleiding om je te helpen groeien en je potentieel te bereiken. De taken van een persoonlijke coach zijn onder andere:

  • Helpen bij het helder definiëren van persoonlijke doelen en ambities, waardoor je een duidelijke richting krijgt.
  • Inzicht creëren in jouw sterke punten, waarden en belemmerende overtuigingen door middel van reflectie en gerichte vragen.
  • Samen met jou een strategisch actieplan opzetten, waarbij realistische stappen worden genomen om doelen te bereiken.
  • Jou helpen om aanpassingen te maken en te groeien door voortdurende feedback en evaluatie.

Waarom een persoonlijke coach?

Het inschakelen van een persoonlijke coach kan veel voordelen hebben. Het kan je helpen om je doelen helder te krijgen, je zelfvertrouwen te vergroten en je te ondersteunen bij het maken van belangrijke beslissingen. Bovendien kan een coach je helpen om je persoonlijke ontwikkeling te versnellen. Een persoonlijke coach biedt maatwerk, wat betekent dat de begeleiding volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Vind de juiste persoonlijke coach in Nederland

Bij Trustoo vergelijk je een groot aantal coaches in Nederland. Vul je woonplaats in en je krijgt de top 10 persoonlijke coaches bij jou in de buurt te zien. Zo vind je gemakkelijk en snel de juiste coach bij voor jouw unieke behoeften en doelen. We raden je aan om vier offertes te vergelijken via Trustoo om de lokale persoonlijke coach te vinden die het beste bij je past.

Begin vandaag nog met je persoonlijke ontwikkeling

Wacht niet langer en begin vandaag nog met je persoonlijke ontwikkeling. Vind de juiste persoonlijke coach via Trustoo en zet de eerste stap naar een betere toekomst. Vergeet niet om vier offertes te vergelijken om de beste keuze te maken.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 18.291 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Aanrader, ik ben ruim -15kg kwijt en voel me weer helemaal fit! ik kampte al jaren met schouderklachten, maar ook kon door het samengestelde programma die onderbouwd was met de kennis en kunde van Dennis mij mooi van af helpen. De persoonlijke begeleiding en de oprechte interesse van Dennis zijn mij zeer goed bevallen. Lees meer...

Tom Penning de Vries op Google
09-04-2024
review_img
CompleetFit Nijmegen
starstarstarstarstar

Hele fijne ervaring gehad bij Yvonne voor mijn coachingsessies. Waar van twee keer hypnotherapie. Dit was een hele bijzondere ervaring geweest. Ik heb er veel aan gehad en mensen om mij heen merken aan mij dat ik sterker ben geworden. Ik ben Yvonne dankbaar en zou haar zeker aanraden. Lieve vrouw die goed luistert en begaan is. Lees meer...

Anita van Dorp op Google
01-04-2024
review_img
Keyzer Coaching & Counseling
starstarstarstarstar

Voor mijzelf was het tijd iets te gaan doen aan bepaalde issues waar ik mee kampte.
Door vrienden en familie had ik begrepen dat een coach mij daarbij zou kunnen helpen.

Via coachfinder.nl , waarbij je een aantal zaken over jezelf maar ook over hoe jij vindt dat een coach moet zijn en wat je wilt bereiken, invult krijg je een aantal aanbevelingen. Bij mij stond Esther in die top 3.

Na haar website te hebben bekeken was zij voor mij diegene waar mee ik wel een kennismakings / klikgesprek wilde gaan houden.
Al meteen bij het begin van het gesprek voelde ik dat ik bij haar bij het juiste adres was. Toen zei aangaf graag met mij te willen werken was het voor mij duidelijk.
Tijdens de gesprekken en sessies van het zgn, kickstartprogramma dat zij aanbied heb ik me geen moment onveilig of geremd gevoeld om mij zelf echt "bloot" te geven.
Het vertrouwen dat zij mij gegeven heeft en haar professionele kijk op zaken hebben er toe geleid dat ik nu weer anders in het leven sta.
Ben ik nu al waar ik graag wil zijn, dat nog niet maar ik heb wel hele goede tips, adviezen en praktische informatie mee gekregen dit te gaan bereiken. En dat gaat me lukken.
Ook de afspraak om wanneer ik behoefte heb om weer een gesprek in te gaan wanneer ik dat nodig acht vind ik een prettig idee daar ga ik zeker gebruik van maken

Ik raad Esther zeker aan als coach, Ik ben echt heel blij dat zij mij heeft willen helpen.
Lees meer...

Arlo
24-02-2024
review_img
EC Coaching Delft
starstarstarstarstar

Puur, warm, liefdevol. We hebben hele verhelderende gesprekken gevoerd, ze weet de kern zo goed te raken. De gesprekken hebben een hele positieve uitwerking op me, ze helpen me echt verder. Elke keer als ik van haar terug kom schijnt het zonnetje weer en is het een heel stuk helderder. Heel erg bedankt hiervoor Monique! Ik ben heel enthousiast over Monique, ze heeft veel ervaring, dat is duidelijk te merken in de gesprekken en bovenal is ze een hele fijne, lieve en een warme vrouw. Lees meer...

Angélique
24-01-2024
review_img
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching
starstarstarstarstar

Caroline en Maurice hebben ons heel erg goed verder op weg geholpen. We hebben ons door de goede sfeer open kunnen opstellen naar elkaar. Rake vragen, mooie analyses, af en toe een kritische noot en vooral ook fijne inzichten hebben ervoor gezorgd dat we elkaar beter begrijpen en de liefde voor elkaar helemaal durven toe te laten. Lees meer...

Kim en Rob
18-12-2023
review_img
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy
starstarstarstarstar

Het was hard werken in de sessies met Hans, maar ik kan echt zeggen dat het zowel voor mij persoonlijk als in onze relatie veel heeft opgebracht. Het is fijn dat ik nu weet hoe beter te kunnen communiceren met mijn partner en wat daarin nodig is. Nu weet ik wanneer je moet stoppen met praten, hoe belangrijk humor is en het juiste moment om wel het gesprek aan te gaan. In en buiten de relatie met mijn partner heb ik vooral geleerd om beter mijn grenzen aan te voelen. Hierdoor merk ik dat, zoals Hans het zegt, steeds meer rots wordt. Het wandelen is een goed hulpmiddel hierin.

Bedankt Hans en we komen nog een keer terug voor onderhoudssessie.
Lees meer...

Nathalie
12-11-2023
review_img
ONTKNELLEN
starstarstarstarstar

Nadat ik mijn relatieproblemen verteld had gaf pascalle laban direct een eerlijk advies Lees meer...

Rob van turnhout
12-11-2023
review_img
Coaching & Advies Pascalle Laban in DORDRECHT