Persoonlijke coaching

Vind een top 10 persoonlijke coach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 persoonlijke coaches voor persoonlijke coaching

Lees meer...

Persoonlijke coach

Bij Trustoo begrijpen we hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is. Daarom bieden we een platform waar je gemakkelijk in contact kunt komen met een persoonlijke coach. Onze coaches zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden van coaching, waaronder life coaching en persoonlijke coaching.

Wat is een persoonlijke coach?

Een persoonlijke coach is iemand die je helpt bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Dit kan variëren van het verbeteren van je zelfvertrouwen tot het leren omgaan met stress. De coach biedt ondersteuning, advies en begeleiding om je te helpen groeien en je potentieel te bereiken. De taken van een persoonlijke coach zijn onder andere:

  • Helpen bij het helder definiëren van persoonlijke doelen en ambities, waardoor je een duidelijke richting krijgt.
  • Inzicht creëren in jouw sterke punten, waarden en belemmerende overtuigingen door middel van reflectie en gerichte vragen.
  • Samen met jou een strategisch actieplan opzetten, waarbij realistische stappen worden genomen om doelen te bereiken.
  • Jou helpen om aanpassingen te maken en te groeien door voortdurende feedback en evaluatie.

Waarom een persoonlijke coach?

Het inschakelen van een persoonlijke coach kan veel voordelen hebben. Het kan je helpen om je doelen helder te krijgen, je zelfvertrouwen te vergroten en je te ondersteunen bij het maken van belangrijke beslissingen. Bovendien kan een coach je helpen om je persoonlijke ontwikkeling te versnellen. Een persoonlijke coach biedt maatwerk, wat betekent dat de begeleiding volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Vind de juiste persoonlijke coach in Nederland

Bij Trustoo vergelijk je een groot aantal coaches in Nederland. Vul je woonplaats in en je krijgt de top 10 persoonlijke coaches bij jou in de buurt te zien. Zo vind je gemakkelijk en snel de juiste coach bij voor jouw unieke behoeften en doelen. We raden je aan om vier offertes te vergelijken via Trustoo om de lokale persoonlijke coach te vinden die het beste bij je past.

Begin vandaag nog met je persoonlijke ontwikkeling

Wacht niet langer en begin vandaag nog met je persoonlijke ontwikkeling. Vind de juiste persoonlijke coach via Trustoo en zet de eerste stap naar een betere toekomst. Vergeet niet om vier offertes te vergelijken om de beste keuze te maken.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.670 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

René heeft mij heel goed op weg geholpen toen ik in mijn loopbaan helemaal vast zat. Vanuit een vervelende ww situatie via een zoektocht met waardevolle, verdiepende en ook confronterende gesprekken weer (her)ontdekken wat mijn passie was en van daaruit de durf en het vertrouwen vinden om er vol voor te gaan.
Ik heb meerdere gesprekken gehad en elk gesprek heeft mij zoveel meer duidelijkheid gegeven over waar ik nou echt naar toe wilde. Heel waardevol.
Lees meer...

Petra Grootenhuis
11-09-2023
review_img
RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals managers, directeuren en (startende) ondernemers.
starstarstarstarstar

Fijne open gesprekken, duidelijkheid door spiegelen
goede handvaten hoe met bepaalde situaties om te gaan.
Goed kijken naar jezelf en hier van leren.
Monique is een heel fijn persoon, ben haar erg dankbaar.

Lees meer...

Monique
18-07-2023
review_img
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching
starstarstarstarstar

Wat een mooie,warme,lieve,en gevoelige vrouw is Dominique
De overeenkomsten,ervaringen waren tijdens het telefoongesprek overweldigend of ik met mezelf aan de telefoon zat.
Ik zit al jaren in de spirituele bewustwording,de weg naar heling,de groei naar wie je uiteindelijk echt bent jezelf echt leren kennen ,enzovoort..maar kon mn vinger maar niet leggen of krijgen op iets waardoor er een blokkade ontstond,waardoor groeien in de weg stond.
Het voelde zo goed en vertrouwd, dat ik de uitdaging aanging, om te kijken of dit iets voor mij was..
De ademhaling techniek is bijzonder en mooi..
Ze sloeg de spijker op zn kop,precies waar nodig was..het "vergeten stuk" kwam boven,ik mocht dit doorvoelen,het mocht er zijn..
Ik zal Dominique daar sltijd dankbaar voor blijven,zij heeft mij het missende handvat gegegeven waardoor ik nu verder kan met groeien!
Nogmaals dankjewel lieve Dominique
Ik heb jouw naam al een paar x laten vallen in mijn groepen.
Jij verstaat jouw beroep perfect!
Maar
dat wist je al..
Liefs Monique
Lees meer...

Moon from the netherlands op Google
12-07-2023
review_img
Pause to Play - Life & Loopbaancoaching Leiden
starstarstarstarstar

Mijn ervaring met Monique was bij een workshop Oceandrum maken die zij gaf in Langweer en ik vond haar een prettig, rustig persoon. Als ik een coach nodig zou hebben dan zou ik haar zeker benaderen. Lees meer...

Liesbeth Zelle
06-07-2023
review_img
Kindercoach Langweer
starstarstarstarstar

Ik kijk heel positief terug op de 12 sessies die ik met Nathalie heb gehad. Ze heeft me enorm geholpen op persoonlijk vlak. Ik weet veel beter nu wat ik wil in mijn leven en zit beter in mijn vel. Ik wil je heel erg bedanken hiervoor! Lees meer...

Ineke Frissen
26-06-2023
review_img
N3M coaching
starstarstarstarstar

Na een paar sessies met Caroline en Maurice voel ik me een ander mens. Als je vastzit in jezelf en/of je relatie is deze coaching een aanrader. Caroline en Maurice zijn doortastend, empathisch en soms (ongemakkelijk) confronterend. Ze zijn een zeer talentvol team.

Ik heb ook de online training Van gedachten naar Gevoel gedaan en ik luister nog steeds een paar keer per week naar de muziek van Maurice. Samen met de sessies kan ik zeggen dat ik weer kan voelen. Ik voel me vrij en ik heb meer energie.

Als je het gevoel heb dat je alles al hebt geprobeerd, maar niks werkt, dan ben je hier aan het goede adres.
Bedankt lieve Maurice en Caroline.
Lees meer...

Anita
23-06-2023
review_img
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy