Management coaching

Vind een top 10 management coaching bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 management coaches voor management coaching

Behoefte aan management coaching? Op Trustoo vind je de Top 10 coaches voor management. We verbinden je met de beste professionals in jouw omgeving. Wij matchen, jij kiest. Ontvang supersnel vier offertes en maak je keuze vol vertrouwen.

Lees meer...
CareerAdvisor Outplacement.jpg5
6.

CareerAdvisor Outplacement

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
NOBCO-coach
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (54reviews)

Last-but-not-least: CareerAdvisor outplacement biedt bestemmingsgarantie. Dit houdt in dat je net zo lang begeleid wordt totdat jij goed bent geland. Dit houdt in dat wij je net zo lang ondersteunen tot je daadwerkelijk aan de slag bent en een volgende stap hebt kunnen zetten.

Een outplacementtraject van CareerAdvisor outplacement stel je zelf samen. Zo bieden wij je tijdens het outplacementtraject wat jij écht nodig hebt in jouw zoektocht naar een nieuwe baan!

spoor trajecten. Maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt. Heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor outplacement nastreeft. Onze loopbaanexperts werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen immers de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van CareerAdvisor outplacement.

CareerAdvisor outplacement is een outplacementbureau dat zich met veel enthousiasme inzet voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Een baan waarin jij je gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij door middel van outplacement– of re-integratie 2

Je bent ontslagen of hebt zelf ontslag genomen. Er ligt een spannende tijd voor je. Want hoe vind je weer een nieuwe baan? Een baan die bij je past en je weer gelukkig(er) maakt. Wij van CareerAdvisor outplacement kunnen je daarbij helpen!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Stationsstraat 11, Almelo
11 jaar in bedrijf
0546-202866
In Beweging - Coaching naar verandering.jpg53
10.

In Beweging - Coaching naar verandering

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
NOBCO-coach
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (18reviews)

Dit zijn de mensen met wie ik werk:

Mijn klanten zitten vaak al jaren in een bepaald systeem waarin zij zich niet gelukkig meer voelen.

Woorden die zij gebruiken zijn: ‘Er knaagt iets’, ‘Ik voel een constant aanwezige onrust’, ‘Ik heb het idee niet meer op het juiste spoor te zitten’, ‘Ik twijfel over de invulling van mijn toekomst’, ‘Ik vraag me af of er niet meer is in het leven’.

Allemaal voelen zij een grote behoefte aan verandering. Al kunnen ze nog niet precies aangeven hoe die verandering eruit moet zien.

Veel van mijn klanten zijn min of meer op de helft van hun leven.
Het eerste deel van hun leven stond in het teken van het opbouwen van een relatie, gezin en/of carrière. Het hebben van een stabiele basis met een vast inkomen was belangrijk. Rond de leeftijd van 45 jaar ontstaat bij hen de behoefte om de balans op te maken. Zijn de dromen die zij hadden uitgekomen? Het tweede deel van hun leven
biedt ze de kans deze alsnog te realiseren.

Bij sommige van mijn klanten is er een duidelijke aanleiding om te veranderen. Ontslag, een scheiding of een burn-out zorgen ervoor dat zij opnieuw hun richting willen bepalen.

Mijn klanten staan bewust in het leven. Zij durven naar zichzelf te kijken en vragen zich regelmatig af waar hun hart sneller van gaat kloppen. Ze steken graag energie in dingen waar ze plezier uit halen.

Dit zijn vragen die mijn klanten hebben:

- Wat mis ik?
- Wat is mijn droom?
- Waar ben ik goed in?
- Waar ligt mijn behoefte?
- Wat geeft mij energie?
- Hoe kom ik erachter wat echt bij mij past?
- Welke stappen kan ik zetten om een verandering te creëren?
- Wat houdt mij tegen om mijn droom te realiseren?

Een coachtraject, hoe werkt dat precies?
Als coach help ik je om jouw veranderbehoefte in kaart te brengen en stappen te zetten om die verandering te realiseren. Ik reik jou de middelen aan om antwoord te geven op voor jou belangrijke vragen. Een coachtraject bestaat doorgaans uit 6 tot 8 gesprekken van één tot anderhalf uur. Na ieder gesprek krijg je een opdracht om thuis verder aan te werken.

Coaching in combinatie met bewegen:

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk of tijdens een wandeling of fietstocht. We bespreken vooraf wat het beste bij jou past. Ook verzorg ik 1-daagse themasessies op de fiets voor als de stap naar een volledig coachtraject nog iets te groot is of wanneer je juist op zoek bent naar een zetje om zelf aan de slag te gaan.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Rosmolenlaan 1 (bezoekadres) 1, Woerden
Laatste review 15-10-2023
0348-202949

Management coaching

Geef jij leiding en wil je je management vaardigheden verbeteren? Dan kan een management coach een uitkomst zijn. Trustoo helpt je bij het vinden van de lokale management coach die bij jou past.

Wat is management coaching?

Management coaching is een proces waarbij een ervaren management coach je helpt om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren. Dit kan variëren van het verbeteren van je communicatievaardigheden tot het leren hoe je een team effectiever kunt leiden.

Wat doet een management coach?

Een management coach is een professional die zich richt op de ontwikkeling van leiderschap en managementvaardigheden. De werkzaamheden van een management coach omvatten onder andere:

  • Leiderschapsontwikkeling: management coaches helpen leidinggevenden bij het ontwikkelen van sterke leiderschapsvaardigheden, waaronder communicatie, besluitvorming en teambuilding.
  • Persoonlijke groei: ze begeleiden leidinggevenden in het verkennen en begrijpen van hun sterke punten en zwakke punten, wat bijdraagt aan persoonlijke groei.
  • Doelbepaling: coaches ondersteunen leidinggevenden bij het vaststellen van duidelijke doelen en het ontwikkelen van strategieën om deze te bereiken.
  • Conflictoplossing: management coaches bieden begeleiding bij het effectief omgaan met conflicten en het bevorderen van een positieve werkomgeving.
  • Timemanagement: ze helpen bij het beheren van tijd en prioriteiten, wat bijdraagt aan productiviteit en efficiëntie.
  • Strategische planning: coaches bieden inzichten en begeleiding bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategische plannen voor organisatiedoelen.
  • Zelfbewustzijn: ze moedigen zelfreflectie aan, wat leidinggevenden in staat stelt bewustere beslissingen te nemen en effectiever te communiceren.

Managementcoaches streven ernaar om de professionele ontwikkeling van leiders te bevorderen, wat niet alleen de effectiviteit van individuele managers verbetert, maar ook een positieve impact heeft op het succes van de organisatie als geheel.

Waarom kiezen voor een management coach?

Een management coach kan je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Of je nu een nieuwe manager bent of een ervaren leider die zijn vaardigheden wil aanscherpen, een coach kan je de tools en technieken bieden die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Investeren in een management coach is een investering in je toekomst. Met de juiste coaching kun je je managementvaardigheden verbeteren, je zelfvertrouwen vergroten, effectiever leren communiceren, je team effectiever leiden en je carrière naar een hoger niveau tillen. Bij Trustoo zijn we er om je te helpen de juiste coach te vinden.

Vergelijk vier offertes via Trustoo

Bij Trustoo vergelijk je eenvoudig een groot aantal coaches die gespecialiseerd zijn in management coaching. We raden je aan om vier offertes te vergelijken via Trustoo. Dit geeft je de mogelijkheid om de verschillende diensten en prijzen van onze coaches te vergelijken en de coach te kiezen die het beste bij je past. Naast management coaches vergelijk je via Trustoo ook eenvoudig teamcoaches en businesscoaches.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.670 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

René heeft mij heel goed op weg geholpen toen ik in mijn loopbaan helemaal vast zat. Vanuit een vervelende ww situatie via een zoektocht met waardevolle, verdiepende en ook confronterende gesprekken weer (her)ontdekken wat mijn passie was en van daaruit de durf en het vertrouwen vinden om er vol voor te gaan.
Ik heb meerdere gesprekken gehad en elk gesprek heeft mij zoveel meer duidelijkheid gegeven over waar ik nou echt naar toe wilde. Heel waardevol.
Lees meer...

Petra Grootenhuis
11-09-2023
review_img
RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals managers, directeuren en (startende) ondernemers.
starstarstarstarstar

Beste Albert,
Ik heb een assessment training bij jou gehad, je hebt geduldig naar mijn verhaal geluisterd voelde mij op mijn gemak om het jou te vertellen. Je hebt mij ook echt handvaten gegeven om mee te leren omgaan met situaties en hoe je dat dan doet. Je hebt me daar enorm mee geholpen.
Voel me nu veel rustiger en ben je daar ook heel dankbaar voor.
Zal graag andere mensen het advies geven om eens met jou of Marriëlle te gaan praten. Deze mensen zijn heel professioneel en kunnen andere nog veel leren.
Groetjes Sylvia
Lees meer...

Sylvia op Google
25-07-2023
review_img
MD assessment coaching training
starstarstarstarstar

Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in dezelfde branche, was het voor mij tijd om te onderzoeken welke banen nog meer bij mij passen. Ik heb ontzettend veel handige tips gehad van Veronique over mijn c.v., LinkedIn profiel, het schrijven van een motivatiebrief en door middel van de loopbaanscan weet ik wat mijn talenten en valkuilen zijn. De gesprekken hebben mij inzicht en handvatten gegeven zodat ik mij nu op de banenmarkt kan begeven. Lees meer...

lea renses op Google
22-07-2023
review_img
Verhelder Talent
starstarstarstarstar

Ik heb tijdens mijn cursus samen gewerkt met Peter Knegt als coach.
Het was een hele fijne samenwerking.
HIj is erg ervaren , probeert met alles mee te denken en weet de juiste vragen te stellen.
Op deze manier kun je zelf weer stappen zetten richting je doel.
Ik zou hem zeker aanbevelen!
Lees meer...

Daniëlle Herben
21-07-2023
review_img
In Beweging - Coaching naar verandering
starstarstarstarstar

Jarenlang last van angst voor rijden op de snelweg. Na een sessie met Clement gaat het weer super en heb ik mijn angst overwonnen. Echt een verademing. Dankjewel Clement. Lees meer...

Jeroen Monshouwer op Google
25-06-2023
review_img
Keyzer Coaching & Counseling