Management coaching

Vind een top 10 management coaching bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 management coaches voor management coaching

Behoefte aan management coaching? Op Trustoo vind je de Top 10 coaches voor management. We verbinden je met de beste professionals in jouw omgeving. Wij matchen, jij kiest. Ontvang supersnel vier offertes en maak je keuze vol vertrouwen.

Lees meer...

Management coaching

Geef jij leiding en wil je je management vaardigheden verbeteren? Dan kan een management coach een uitkomst zijn. Trustoo helpt je bij het vinden van de lokale management coach die bij jou past.

Wat is management coaching?

Management coaching is een proces waarbij een ervaren management coach je helpt om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren. Dit kan variëren van het verbeteren van je communicatievaardigheden tot het leren hoe je een team effectiever kunt leiden.

Wat doet een management coach?

Een management coach is een professional die zich richt op de ontwikkeling van leiderschap en managementvaardigheden. De werkzaamheden van een management coach omvatten onder andere:

  • Leiderschapsontwikkeling: management coaches helpen leidinggevenden bij het ontwikkelen van sterke leiderschapsvaardigheden, waaronder communicatie, besluitvorming en teambuilding.
  • Persoonlijke groei: ze begeleiden leidinggevenden in het verkennen en begrijpen van hun sterke punten en zwakke punten, wat bijdraagt aan persoonlijke groei.
  • Doelbepaling: coaches ondersteunen leidinggevenden bij het vaststellen van duidelijke doelen en het ontwikkelen van strategieën om deze te bereiken.
  • Conflictoplossing: management coaches bieden begeleiding bij het effectief omgaan met conflicten en het bevorderen van een positieve werkomgeving.
  • Timemanagement: ze helpen bij het beheren van tijd en prioriteiten, wat bijdraagt aan productiviteit en efficiëntie.
  • Strategische planning: coaches bieden inzichten en begeleiding bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategische plannen voor organisatiedoelen.
  • Zelfbewustzijn: ze moedigen zelfreflectie aan, wat leidinggevenden in staat stelt bewustere beslissingen te nemen en effectiever te communiceren.

Managementcoaches streven ernaar om de professionele ontwikkeling van leiders te bevorderen, wat niet alleen de effectiviteit van individuele managers verbetert, maar ook een positieve impact heeft op het succes van de organisatie als geheel.

Waarom kiezen voor een management coach?

Een management coach kan je helpen om je volledige potentieel te bereiken. Of je nu een nieuwe manager bent of een ervaren leider die zijn vaardigheden wil aanscherpen, een coach kan je de tools en technieken bieden die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Investeren in een management coach is een investering in je toekomst. Met de juiste coaching kun je je managementvaardigheden verbeteren, je zelfvertrouwen vergroten, effectiever leren communiceren, je team effectiever leiden en je carrière naar een hoger niveau tillen. Bij Trustoo zijn we er om je te helpen de juiste coach te vinden.

Vergelijk vier offertes via Trustoo

Bij Trustoo vergelijk je eenvoudig een groot aantal coaches die gespecialiseerd zijn in management coaching. We raden je aan om vier offertes te vergelijken via Trustoo. Dit geeft je de mogelijkheid om de verschillende diensten en prijzen van onze coaches te vergelijken en de coach te kiezen die het beste bij je past. Naast management coaches vergelijk je via Trustoo ook eenvoudig teamcoaches en businesscoaches.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 18.291 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Timothy is een hele bekwame coach die heel betrokken is. Zeker aan te raden. Lees meer...

Jelle Hoksbergen op Google
08-04-2024
review_img
CYCoaching
starstarstarstarstar

Hele fijne ervaring gehad bij Yvonne voor mijn coachingsessies. Waar van twee keer hypnotherapie. Dit was een hele bijzondere ervaring geweest. Ik heb er veel aan gehad en mensen om mij heen merken aan mij dat ik sterker ben geworden. Ik ben Yvonne dankbaar en zou haar zeker aanraden. Lieve vrouw die goed luistert en begaan is. Lees meer...

Anita van Dorp op Google
01-04-2024
review_img
Keyzer Coaching & Counseling
starstarstarstarstar

Sandra heeft in een mooi ontwikkeltraject ons team enorm geholpen om vertrouwen op te bouwen. Ze toonde oprechte interesse in ons team en de individuele behoeften. Ze nam de tijd om naar ons te luisteren, waardoor ze snel het vertrouwen van het team won. Zo konden we onze uitdagingen open bespreken, wat essentieel is om teamdynamiek te optimaliseren. Ze gaf ons inzicht in de verschillende rollen binnen het team en hoe we deze optimaal konden inzetten. Sandra haar invoelende en rustige benadering, gecombineerd met haar doortastendheid en vermogen om duidelijke doelen te stellen en overzicht te houden, waren van onschatbare waarde. We zijn haar zeer dankbaar en raden haar ten zeerste aan aan andere teams die behoefte hebben aan ondersteuning en begeleiding. Lees meer...

Caroline Rijneveld op Google
02-03-2024
review_img
Hart in Bedrijf
starstarstarstarstar

Margot helpt je enorm bij alles wat je eigenlijk al wist helder te krijgen, uit te werken en communiceerbaar te maken. Haar coaching heeft mij enorm geholpen. Lees meer...

Guus Leeuw op Google
07-02-2024
review_img
MENTARIS Coaching, Training en Advies
starstarstarstarstar

Jeanette is ontzettend kundig in haar vak. Ik heb door haar coaching heel veel inzicht gekregen in mezelf en mijn loopbaan. Naast de opdrachten die ze inzet om inzicht te geven weet ze je tijdens de sessies een spiegel voor te zetten, altijd op een leerzame en prettige manier zonder te oordelen. Door de coaching voel ik weer rust in de keuzes die ik maak in mijn loopbaan en heb ik meer focus. Lees meer...

Dominique
27-11-2023
review_img
De Wolf in Coaching
starstarstarstarstar

Ik heb René ervaren als een zeer deskundig en ervaren loopbaancoach.
In de periode dat ik op zoek was naar een nieuwe baan,
werd ik door René begeleid in deze zoektocht. René heeft mij hierbij
geholpen in het ontdekken van mijn interesses en wat mij intrinsiek motiveerd.
René heeft mij bewust gemaakt van mijn kwaliteiten,
daardoor kreeg ik weer vertrouwen in mijzelf en in de toekomst.
Het resultaat van de begeleiding door René is dat ik een nieuwe baan
heb gevonden die helemaal bij mij past.
Lees meer...

Laurens Spijker
26-11-2023
review_img
René Bussink van RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals (team)managers, directeuren en (online) ondernemers.