Gezondheidscoach

Vind een top 10 gezondheidscoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 gezondheidscoaches voor gezondheidsadvies

Op zoek naar een gezondheidscoach in je regio? Bij Trustoo vind je de beste gezondheidscoaches, speciaal voor jou geselecteerd. Wij verbinden je met lokale professionals. Ontvang snel vier offertes en maak een keuze met vertrouwen. Trustoo matcht, jij kiest.

Lees meer...

Gezondheidscoach

Je gezondheid is belangrijk. Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het realiseren van je gezondheidsdoelen? Dan kan het inschakelen van een gezondheidscoach een goede investering zijn. Wij helpen je bij het vinden van de gezondheidscoach die bij jouw en jouw gezondheidsdoelen past.

Wat is een gezondheidscoach?

Een gezondheidscoach is een professional die je begeleidt en ondersteunt bij het verbeteren van je gezondheid. Ze richten zich op verschillende aspecten van gezondheid, zoals voeding, beweging, stressmanagement en slaap. De coaches werken samen met je om een persoonlijk plan te ontwikkelen dat past bij jouw levensstijl en doelen.

Wat doet een gezondheidscoach?

Een gezondheidscoach begint met een grondige intake, waarbij je huidige gezondheidstoestand en je doelen worden geëvalueerd. Vervolgens wordt een op maat gemaakt actieplan ontwikkeld, gericht op levensstijlveranderingen, ondersteund door educatie en motivatie. Het traject omvat voortdurende begeleiding, monitoring, en evaluatie om duurzame gezonde gewoonten te ontwikkelen en te zorgen voor een verbeterde gezondheid en welzijn op lange termijn.

Waarom een gezondheidscoach inschakelen?

Het inschakelen van een gezondheidscoach kan veel voordelen hebben. Ze kunnen je helpen om gezondere keuzes te maken, je motivatie te verhogen en je te ondersteunen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. Bovendien kunnen gezondheidscoaches je helpen om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt op je weg naar een betere gezondheid.

Vergelijk offertes via Trustoo

Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de juiste gezondheidscoach te vinden. Of je nu op zoek bent naar een coach om je te helpen met voeding, beweging, stressmanagement of slaap, bij ons vind je de juiste professional. Je kunt bij ons vier offertes aanvragen van lokale coaches. Zo kun je de diensten, prijzen en ervaringen vergelijken en de gezondheidscoach kiezen die het beste bij je past.

Begin vandaag nog

Het is nooit te laat om te beginnen met het verbeteren van je gezondheid. Neem vandaag nog contact op met een van onze gezondheidscoaches en begin met de stappen naar een gezonder leven.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.657 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Wassili heeft me enorm geholpen, zowel in mijn werk als privé. Zijn methode omvat inzicht en analyse en combineert theorie en praktijk op een eenvoudig toepasbare manier. Door zijn oefeningen te blijven doen is de persoonlijke en professionele groei duidelijk merkbaar van week tot week. Lees meer...

Joris Nederpelt Lazarom op Google
21-09-2023
review_img
Wassili Life & Business Coach. Training & Organisatie ontwikkeling.
starstarstarstarstar

Tijdens burn-out nr. 3 en vele trajecten was ik er, zo u begrijpt, echt helemaal klaar mee!
Toen passeerde Marleen mijn revue. Na het invullen van een uitgebreid intake formulier kon ik een week later terecht voor de Brain Balance-sessie.
Ik voelde me meteen op m'n gemak en Marleens luisterend oor, open feedback en analytische uitleg zorgde ervoor dat ik vol goede moed aan de slag ging met de gegeven adviezen.
Nu, 2 maanden later is mijn energielevel meer dan verwacht gestegen, heb ik een gezonder eetpatroon, heb ik een sportschool van binnen gezien en ben ik weer grotendeels aan het werk.
Ik dank Marleen voor het bewerkstelligen van een nieuw en blij Rens.
Lees meer...

Rens van Ineveld op Google
03-09-2023
review_img
Matters to Mind
starstarstarstarstar

Jessica heeft me goed laten inzien dat als je in je relatie iets wil veranderen,je bij jezelf moet beginnen.
Ook dat je voor jezelf mag/kan kiezen.
De opdrachten vind ik een beetje algemeen en mis daarin persoonlijke benadering.
Daar kon ik ook niet zoveel mee,verder was ze lief,attent en begripvol.

Groetjes Miriam Toornend.
Lees meer...

Miriam
12-06-2023
review_img
Inside Wisdom