Burn-outcoach

Vind een top 10 burn-outcoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 burn-outcoaches bij burn-outklachten

Op zoek naar een burn-outcoach? Bij Trustoo matchen we je met de beste lokale burn-outcoaches. Je ontvangt snel vier offertes om uit te kiezen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons voorop. In Trustoo vinden we de beste coach voor jouw behoeften.

Lees meer...

Burn-outcoach

Een burn-out is een extreme vorm van uitputting als gevolg van langdurige stress, vaak gepaard gaand met een verminderd vermogen om normale dagelijkse taken uit te voeren. In de huidige snelle en veeleisende wereld, is het niet ongewoon dat mensen te maken krijgen met stress en burn-out. Een burn-outcoach kan hierbij helpen.

Wat is een burn-out?

Een burn-out is een diepgaande en slopende toestand die voortkomt uit langdurige blootstelling aan overmatige stress en emotionele overbelasting. Het wordt gekenmerkt door een aanzienlijke uitputting van zowel lichaam als geest, en het vermogen om normaal te functioneren wordt ernstig belemmerd. Enkele veelvoorkomende symptomen van een burn-out zijn onder andere:

  • Aanhoudende vermoeidheid en uitputting, zelfs na voldoende rust.
  • Gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid.
  • Afstand nemen van werk of andere verplichtingen.
  • Verminderde concentratie en geheugenproblemen.
  • Emotionele instabiliteit, zoals prikkelbaarheid, angst en depressie.
  • Fysieke symptomen, zoals hoofdpijn, spierpijn en slaapproblemen.

Een burn-out is een serieuze aandoening die aandacht en zorg vereist om te herstellen en verdere complicaties te voorkomen. Het is van cruciaal belang om de symptomen tijdig te herkennen en passende maatregelen te nemen om herstel te bevorderen.

Wat doet een burn-outcoach?

Een burn-outcoach, ook wel bekend als stresscoach, biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen die worstelen met stress en burn-out. De coach bij burn-out helpt je om de oorzaken van je stress te identificeren, leert je hoe je ermee om kunt gaan en helpt je om weer in balans te komen.

Waarom een burn-outcoach inschakelen?

Een stress- en burn-outcoach biedt je de tools en technieken om je stressniveau te verlagen en je energie en enthousiasme voor het leven te herwinnen. De coach kan je helpen om je leven weer in eigen hand te nemen. Bij Trustoo begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste coach te vinden. Daarom bieden we een platform waar je vier offertes kunt vergelijken van lokale coaches. Zo kun je de coach kiezen die het beste bij jou past.

De juiste burn-outcoach kiezen

Bij het kiezen van een coach is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en expertise van de coach. Daarnaast is het ook belangrijk dat je een goede klik hebt met de coach. Bij Trustoo maken we het makkelijk voor je om de juiste coach te vinden. Je kunt reviews lezen van verschillende coaches en vier offertes vergelijken van lokale coaches, zodat je de coach kunt kiezen die het beste bij jou past.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.670 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Beste Albert,
Ik heb een assessment training bij jou gehad, je hebt geduldig naar mijn verhaal geluisterd voelde mij op mijn gemak om het jou te vertellen. Je hebt mij ook echt handvaten gegeven om mee te leren omgaan met situaties en hoe je dat dan doet. Je hebt me daar enorm mee geholpen.
Voel me nu veel rustiger en ben je daar ook heel dankbaar voor.
Zal graag andere mensen het advies geven om eens met jou of Marriëlle te gaan praten. Deze mensen zijn heel professioneel en kunnen andere nog veel leren.
Groetjes Sylvia
Lees meer...

Sylvia op Google
25-07-2023
review_img
MD assessment coaching training
starstarstarstarstar

Fijne open gesprekken, duidelijkheid door spiegelen
goede handvaten hoe met bepaalde situaties om te gaan.
Goed kijken naar jezelf en hier van leren.
Monique is een heel fijn persoon, ben haar erg dankbaar.

Lees meer...

Monique
18-07-2023
review_img
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching
starstarstarstarstar

Nadat mijn partner was vreemdgegaan zijn we in een enorme relatiecrisis gekomen. Afgegaan op de ervaringen hier zijn we bij Paul gekomen en wat was dat fijn!

Het was intens maar een mooi proces. Ik en mijn partner zijn weer echt close en een perfect team.

Ik kan iedereen Paul aanbevelen, er is geen woord gelogen van hoe blij mensen zijn met zijn hulp.
Lees meer...

Ilse de Lange
18-07-2023
review_img
SPOT Coaching Harderwijk
starstarstarstarstar

Wat een mooie,warme,lieve,en gevoelige vrouw is Dominique
De overeenkomsten,ervaringen waren tijdens het telefoongesprek overweldigend of ik met mezelf aan de telefoon zat.
Ik zit al jaren in de spirituele bewustwording,de weg naar heling,de groei naar wie je uiteindelijk echt bent jezelf echt leren kennen ,enzovoort..maar kon mn vinger maar niet leggen of krijgen op iets waardoor er een blokkade ontstond,waardoor groeien in de weg stond.
Het voelde zo goed en vertrouwd, dat ik de uitdaging aanging, om te kijken of dit iets voor mij was..
De ademhaling techniek is bijzonder en mooi..
Ze sloeg de spijker op zn kop,precies waar nodig was..het "vergeten stuk" kwam boven,ik mocht dit doorvoelen,het mocht er zijn..
Ik zal Dominique daar sltijd dankbaar voor blijven,zij heeft mij het missende handvat gegegeven waardoor ik nu verder kan met groeien!
Nogmaals dankjewel lieve Dominique
Ik heb jouw naam al een paar x laten vallen in mijn groepen.
Jij verstaat jouw beroep perfect!
Maar
dat wist je al..
Liefs Monique
Lees meer...

Moon from the netherlands op Google
12-07-2023
review_img
Pause to Play - Life & Loopbaancoaching Leiden
starstarstarstarstar

Ik kijk heel positief terug op de 12 sessies die ik met Nathalie heb gehad. Ze heeft me enorm geholpen op persoonlijk vlak. Ik weet veel beter nu wat ik wil in mijn leven en zit beter in mijn vel. Ik wil je heel erg bedanken hiervoor! Lees meer...

Ineke Frissen
26-06-2023
review_img
N3M coaching
starstarstarstarstar

Na een paar sessies met Caroline en Maurice voel ik me een ander mens. Als je vastzit in jezelf en/of je relatie is deze coaching een aanrader. Caroline en Maurice zijn doortastend, empathisch en soms (ongemakkelijk) confronterend. Ze zijn een zeer talentvol team.

Ik heb ook de online training Van gedachten naar Gevoel gedaan en ik luister nog steeds een paar keer per week naar de muziek van Maurice. Samen met de sessies kan ik zeggen dat ik weer kan voelen. Ik voel me vrij en ik heb meer energie.

Als je het gevoel heb dat je alles al hebt geprobeerd, maar niks werkt, dan ben je hier aan het goede adres.
Bedankt lieve Maurice en Caroline.
Lees meer...

Anita
23-06-2023
review_img
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy