Burn-outcoach

Vind een top 10 burn-outcoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 burn-outcoaches bij burn-outklachten

Op zoek naar een burn-outcoach? Bij Trustoo matchen we je met de beste lokale burn-outcoaches. Je ontvangt snel vier offertes om uit te kiezen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons voorop. In Trustoo vinden we de beste coach voor jouw behoeften.

Lees meer...

Burn-outcoach

Een burn-out is een extreme vorm van uitputting als gevolg van langdurige stress, vaak gepaard gaand met een verminderd vermogen om normale dagelijkse taken uit te voeren. In de huidige snelle en veeleisende wereld, is het niet ongewoon dat mensen te maken krijgen met stress en burn-out. Een burn-outcoach kan hierbij helpen.

Wat is een burn-out?

Een burn-out is een diepgaande en slopende toestand die voortkomt uit langdurige blootstelling aan overmatige stress en emotionele overbelasting. Het wordt gekenmerkt door een aanzienlijke uitputting van zowel lichaam als geest, en het vermogen om normaal te functioneren wordt ernstig belemmerd. Enkele veelvoorkomende symptomen van een burn-out zijn onder andere:

  • Aanhoudende vermoeidheid en uitputting, zelfs na voldoende rust.
  • Gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid.
  • Afstand nemen van werk of andere verplichtingen.
  • Verminderde concentratie en geheugenproblemen.
  • Emotionele instabiliteit, zoals prikkelbaarheid, angst en depressie.
  • Fysieke symptomen, zoals hoofdpijn, spierpijn en slaapproblemen.

Een burn-out is een serieuze aandoening die aandacht en zorg vereist om te herstellen en verdere complicaties te voorkomen. Het is van cruciaal belang om de symptomen tijdig te herkennen en passende maatregelen te nemen om herstel te bevorderen.

Wat doet een burn-outcoach?

Een burn-outcoach, ook wel bekend als stresscoach, biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen die worstelen met stress en burn-out. De coach bij burn-out helpt je om de oorzaken van je stress te identificeren, leert je hoe je ermee om kunt gaan en helpt je om weer in balans te komen.

Waarom een burn-outcoach inschakelen?

Een stress- en burn-outcoach biedt je de tools en technieken om je stressniveau te verlagen en je energie en enthousiasme voor het leven te herwinnen. De coach kan je helpen om je leven weer in eigen hand te nemen. Bij Trustoo begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste coach te vinden. Daarom bieden we een platform waar je vier offertes kunt vergelijken van lokale coaches. Zo kun je de coach kiezen die het beste bij jou past.

De juiste burn-outcoach kiezen

Bij het kiezen van een coach is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en expertise van de coach. Daarnaast is het ook belangrijk dat je een goede klik hebt met de coach. Bij Trustoo maken we het makkelijk voor je om de juiste coach te vinden. Je kunt reviews lezen van verschillende coaches en vier offertes vergelijken van lokale coaches, zodat je de coach kunt kiezen die het beste bij jou past.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 18.287 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Hele fijne ervaring gehad bij Yvonne voor mijn coachingsessies. Waar van twee keer hypnotherapie. Dit was een hele bijzondere ervaring geweest. Ik heb er veel aan gehad en mensen om mij heen merken aan mij dat ik sterker ben geworden. Ik ben Yvonne dankbaar en zou haar zeker aanraden. Lieve vrouw die goed luistert en begaan is. Lees meer...

Anita van Dorp op Google
01-04-2024
review_img
Keyzer Coaching & Counseling
starstarstarstarstar

Puur, warm, liefdevol. We hebben hele verhelderende gesprekken gevoerd, ze weet de kern zo goed te raken. De gesprekken hebben een hele positieve uitwerking op me, ze helpen me echt verder. Elke keer als ik van haar terug kom schijnt het zonnetje weer en is het een heel stuk helderder. Heel erg bedankt hiervoor Monique! Ik ben heel enthousiast over Monique, ze heeft veel ervaring, dat is duidelijk te merken in de gesprekken en bovenal is ze een hele fijne, lieve en een warme vrouw. Lees meer...

Angélique
24-01-2024
review_img
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching
starstarstarstarstar

Caroline en Maurice hebben ons heel erg goed verder op weg geholpen. We hebben ons door de goede sfeer open kunnen opstellen naar elkaar. Rake vragen, mooie analyses, af en toe een kritische noot en vooral ook fijne inzichten hebben ervoor gezorgd dat we elkaar beter begrijpen en de liefde voor elkaar helemaal durven toe te laten. Lees meer...

Kim en Rob
18-12-2023
review_img
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy
starstarstarstarstar

Coachsessies gaven mij veel inzicht in mijn eigen gedrag. Veel handvatten gekregen voor in de praktijk. Dorothée is een vriendelijke en meelevende vrouw. Ze is erg betrokken en professioneel. Het Christelijke aspect vond ik erg belangrijk, hier was ook aandacht voor tijdens de gesprekken. Lees meer...

Mirjam de Ronde
09-12-2023
review_img
Stap in de Rust I Amersfoort
starstarstarstarstar

Wat zijn we Paul dankbaar hoe hij ons geholpen heeft. Er waren veel emoties maar we zijn er goed doorheen gekomen.
Bedankt! Het is een goed mooi proces geweest!
Lees meer...

Speelman
16-11-2023
review_img
SPOT Coaching Harderwijk
starstarstarstarstar

Het was hard werken in de sessies met Hans, maar ik kan echt zeggen dat het zowel voor mij persoonlijk als in onze relatie veel heeft opgebracht. Het is fijn dat ik nu weet hoe beter te kunnen communiceren met mijn partner en wat daarin nodig is. Nu weet ik wanneer je moet stoppen met praten, hoe belangrijk humor is en het juiste moment om wel het gesprek aan te gaan. In en buiten de relatie met mijn partner heb ik vooral geleerd om beter mijn grenzen aan te voelen. Hierdoor merk ik dat, zoals Hans het zegt, steeds meer rots wordt. Het wandelen is een goed hulpmiddel hierin.

Bedankt Hans en we komen nog een keer terug voor onderhoudssessie.
Lees meer...

Nathalie
12-11-2023
review_img
ONTKNELLEN
starstarstarstarstar

Nadat ik mijn relatieproblemen verteld had gaf pascalle laban direct een eerlijk advies Lees meer...

Rob van turnhout
12-11-2023
review_img
Coaching & Advies Pascalle Laban in DORDRECHT
starstarstarstarstar

Al geruime tijd zocht ik een coach of therapeut met een holistische blik en ruimte voor spiritualiteit. Pause to Play bleek een schot in de roos. Dominique weet met haar hoge gevoeligheid, doortastendheid en scherpe blik tot de kern door te dringen. Haar Ken Jezelf programma gaat verder dan enkel gespreksvoering en laat je o.a. door middel van ademwerk en familieopstellingen ervaren wie je werkelijk bent en welk uniek pad je te bewandelen hebt.
Je leert in dit programma daadwerkelijk om overtuigingen en patronen te doorbreken. De werkboeken zijn hierop een mooie aanvulling en zorgen ervoor dat je ook na de sessies actief aan de slag gaat. De begeleiding van Dominique is erg fijn. Ze voelt je goed aan en gaat hier op een zachte, maar doortastende manier mee om. Kortom, op alle vlakken een transformerend programma. De reisjes naar Leiden vanuit het Noorden van het land waren het dan ook meer dan waard. Dankjewel voor wie jij bent, Dominique!
Lees meer...

Jeldou Reijenga op Google
05-11-2023
review_img
Pause to Play - Life & Loopbaancoaching Leiden