Budgetcoach

Vind een top 10 budgetcoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 budgetcoaches voor budgetadvies

Zoek je een budgetcoach? Op Trustoo vind je de top 10 budgetcoaches in jouw regio. We koppelen je aan de beste professionals. Ontvang razendsnel vier offertes, maak je keuze en ga met vertrouwen je financiële toekomst tegemoet.

Lees meer...
Walda Coaching in Hoogeveen.jpg13
5.

Walda Coaching in Hoogeveen

icon
Hoogste kwaliteit en resultaat
Reageert snel
Psycholoog NIP
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (11reviews)

Walda Coaching is voor het verbeteren, vooruitgang vinden, inzicht krijgen en nieuwe uitdagingen vinden op:

Individueel niveau: scheiding, schoolkeuzes, loopbaankeuzes, persoonlijke groei, kindercoaching, burn-out, verlies verwerking, stress en depressieve gevoelens.

Relatieniveau: relatietherapie, verbeteren van relatie, duurzaam herstellen van relatie, onhandige mechanismen herkennen en veranderen, relatietwijfels bespreken.

Teamniveau: teamgroei, samenwerken intern en extern, bottle-nek inzicht, verlies verwerking, burn-out, stress en depressie gevoelens en het begrijpen van discussies en conflicten.

Bedrijf en professional niveau: bedrijfsgroei, strategie, leidinggeven, conflictvaardigheid en meer.

Walda Coaching staat in Drenthe en omgeving bekend als een no-nonsense, realistisch, onafhankelijk, integer, persoonlijk en professionele coachingspraktijk met respect, begrip en gelijkwaardigheid voor klanten en schept vertrouwen en een band door toegankelijkheid, openheid en transparantie.

Hindernissen en debacles
Veranderen van ingesleten patronen, loslaten van het vertrouwde, meer zelfvertrouwen krijgen, relativeren en vanaf een afstand beschouwen van situaties, is zeer lastig en lukt vaak niet alleen. Een aantal gesprekken met familie en vrienden is wel aardig maar brengt u niet verder. Zij willen wel maar vanwege hun emotionele betrokkenheid is het erg lastig. Daarnaast ontbreekt het hen aan professionaliteit, dat beetje wat u net nodig hebt om weer vooruit te komen.

Duurzaam resultaat
Door de persoonlijke benadering, maatwerk en aanpak, verzorgt Walda Coaching met professionele psychische hulp, bedrijfskundige inzichten een duurzaam lange termijn resultaat. Uw sterke kanten worden benadrukt en debacles en hindernissen worden gecoached, besproken en aangepakt als kansen en uitdagingen.

Walda Coaching, voor wie verder wil.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
De Lavalstraat 1, Hoogeveen
Laatste review 26-10-2023
17 jaar in bedrijf

Budgetcoach

Als je op zoek bent naar een budgetcoach, dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres. Je vergelijkt via ons platform eenvoudig lokale budgetcoaches in Nederland die je kunnen helpen met je financiële situatie.

Wat doet een budgetcoach?

Een budgetcoach is een financiële coach die je helpt om je budget op orde te krijgen. Ze kunnen je helpen om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven en je adviseren over hoe je je geld het beste kunt beheren. Dit kan bijvoorbeeld door je te helpen met het opstellen van een budgetplan, of door je te adviseren over hoe je kunt besparen op je uitgaven.

Wanneer krijg je een budgetcoach?

Je kunt een budgetcoach inschakelen wanneer je het gevoel hebt dat je financiële situatie uit de hand loopt. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je schulden hebt, of wanneer je moeite hebt om rond te komen. Maar ook als je gewoon wat extra hulp nodig hebt bij het beheren van je budget, kan een budgetcoach een goede optie zijn.

Kosten budgetcoach

Een budgetcoach verdient geld door zijn of haar diensten aan te bieden. De kosten voor een budgetcoach kunnen variëren, afhankelijk van de diensten die je nodig hebt en de ervaring van de coach. Het is daarom altijd een goed idee om vier offertes te vergelijken via Trustoo, zodat je een goed beeld krijgt van de kosten.

Wie betaalt een budgetcoach?

In de meeste gevallen betaal je zelf voor de diensten van een budgetcoach. In sommige gevallen kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de gemeente of je zorgverzekeraar.

Wat is het verschil tussen een budgetcoach en een schuldhulpverlener?

Een budgetcoach en een schuldhulpverlener hebben beide als doel om je te helpen met je financiële situatie. Het verschil zit hem voornamelijk in de aanpak. Een budgetcoach richt zich vooral op het voorkomen van financiële problemen, terwijl een schuldhulpverlener je helpt wanneer je al in de schulden zit.

De keuze voor een budgetcoach

Het kiezen van de juiste budgetcoach kan een uitdaging zijn. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de ervaringen van anderen. Bij Trustoo kun je de reviews van verschillende budgetcoaches bekijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Vergeet niet om vier offertes te vergelijken via Trustoo, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.657 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Gezien een spannend, financiële situatie met meerdere uitdagingen, was ik in een paniekerige modus beland bij budgetcoach Annemieke. Dit bleek een goede match, waarbij open communicatie zonder oordeel een belangrijk uitgangspunt is. De manier van aanpak zorgde voor meer inzicht en grip op de financiële situatie en dat gaf meer rust. De aangeboden werkmethode is voor mij een goede leidraad geworden in mijn werk/prive leven. Annemieke, dank daarvoor! Lees meer...

Leonnie van Eert op Google
03-11-2023
review_img
Budgetcoach Eindhoven
starstarstarstarstar

Een prettige samenwerking en vooral Profesioneel. Je bent heel correct met de informatie omgegaan en vooral het goede resultaat eruit gehaald. En het was een sterke tegenstander die het resultaat van de onderhandelingen accepteerde dankzij jou menselijke aanpak. Nogmaals dank. Ik zal U zeker aanbevelen in de toekomst Lees meer...

Floris
21-09-2023
review_img
Cascade Mediation
starstarstarstarstar

Een hele fijne coach die naar je luistert wat in mijn geval heel waardevol was. Ik was het vertrouwen en respect kwijt en Danique heeft er mede voor gezorgd dat ik mezelf kon zijn en weer in mijn kracht kwam en mocht zijn wie ik ben.
Een topper is het 💝
Lees meer...

Marie Christine
20-08-2023
review_img
TalkWell Coaching
starstarstarstarstar

Ik werd warm verwelkomt door Melissa , ze geeft je meteen een rustig en ontspannen gevoel wat ik als zeer fijn heb ervaren . De ambiance is zeer huiselijk en ontspannen . Lees meer...

Karin
06-07-2023
review_img
Meliscious life coach
starstarstarstarstar

Jessica heeft me goed laten inzien dat als je in je relatie iets wil veranderen,je bij jezelf moet beginnen.
Ook dat je voor jezelf mag/kan kiezen.
De opdrachten vind ik een beetje algemeen en mis daarin persoonlijke benadering.
Daar kon ik ook niet zoveel mee,verder was ze lief,attent en begripvol.

Groetjes Miriam Toornend.
Lees meer...

Miriam
12-06-2023
review_img
Inside Wisdom
starstarstarstarstar

Al langere tijd opzoek geweest naar iemand die mij kon helpen met de dingen waar ik op persoonlijk vlak al jaren tegen aan liep. Een aantal coaches en psychologen benaderd maar bij geen van allen een goed gevoel tot ik van een vriend de aanbeveling van Walda Coaching kreeg.
Ondanks dat de praktijk niet om de hoek zat toch contact opgenomen en al snel volgde de intake, ik werd vriendelijk ontvangen en het voelde eigenlijk meteen vertrouwd. Samen mijn punten besproken en een plan opgesteld, gaande weg zijn er zelfs nog extra punten mee genomen.
Ik ben erg blij dat ik voor Walda Coaching heb gekozen en ben een betere zelfverzekerdere versie van mezelf geworden. Ik zou het iedereen aanraden als je als persoon wil groeien en je hoeft je er helemaal niet voor te schamen. De drempel bij Walda Coaching is erg laag en vrij toegankelijk.
Lees meer...

Joffrey Ofman op Google
10-06-2023
review_img
Walda Coaching in Hoogeveen