de beste Cateraars voor jou
Kies uit +1250 top CateraarsKies uit +1250 Cateraars in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer
1 - 10 van 38 resultaten
De Keukenlakei
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
flash_on reageert snel
8,9
place
Werkgebied Velden

Zoekt u een bedrijf die uw catering verzorgt? Er zijn er genoeg van op de markt. Wat maakt De Keukenlakei dan zo anders?
Wij doen niet aan standaard cateren! En dat maakt ons zo uniek. Elke partij vraagt om een andere insteek. Een bruiloft pakken wij bijvoorbeeld heel anders aan dan een zakelijk evenement. U kunt zelf aangeven hoe u de catering graag wilt zien;
Formeel of informeel
Wat voor gerechten, welke keuken(s) – welke sfeer
Enkel een buffet of graag ook bediening
Geeft u een exclusief feest? Of heeft u een bepaald thema in gedachten? Wij werken samen met verschillende ondernemers waardoor we altijd aan uw wensen kunnen voldoen.
Geef uw wensen en ideeën bij ons aan en we maken er een grandioos evenement van

place
Werkgebied Velden
grade5 beoordelingen
timelapse4 jaar in bedrijf
Ria Joosten Catering & Evenementen
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
flash_on reageert snel
8,8
place
Werkgebied Velden

Verrassen, daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie als de catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven. Dit doen we door continu te werken aan innovaties op het gebied van catering, smaak en beleving. Daarnaast verdiepen wij ons optimaal in de wensen en behoeften van u én uw gasten. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Gasten proeven de pure smaak van onze gerechten, ze voelen aan dat de sfeer helemaal past binnen het totaalplaatje en misschien wel het allerbelangrijkste: ze voelen zich optimaal gast.
En u? U hebt een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna.
Dát is wat wij bedoelen met smaak, sfeer en meer!
Úw bedrijf in the picture!
Met een zakelijk full-service evenement heeft u de unieke kans om úw verhaal te delen met medewerkers, klanten en relaties. Wij vertalen uw verhaal daarom naar smaak en sfeer, naar een inspirerende beleving! We creëren een unieke positionering voor uw bedrijf. Dat kan met bijvoorbeeld een open dag, personeelsfeest, jubileum, relatiedag, beurs, seminar of congres. Samen zorgen we voor een beleving die de relatie met uw organisatie verder versterkt en gasten bijblijft als waardevolle herinnering.
Dat doen we met kennis van zaken. Door maatwerk te leveren en door ons uitermate goed te verdiepen in uw bedrijf, de branche en uiteraard uw persoonlijke wensen bedenken we mogelijkheden om uw evenement zo slim mogelijk te organiseren. Wij staan voor excellente verzorging van full-service evenementen waarbij de klant in het middelpunt staat en waarbij vooraf bepaalde zakelijke doelstellingen van het evenement in volle glorie worden behaald!
Duurzaamheid
Het belang van duurzaamheid binnen ons bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid. De totale wereldbevolking blijft groeien terwijl de voedselvoorraad krimpt. In de toekomst zullen we dus bewuster moeten gaan consumeren en bij Ria Joosten Catering & Evenementen zijn we daar dan ook volop mee bezig. Wij hanteren hiervoor onder andere de volgende maatregelen:
• Wij werken met streekproducten. Deze zijn lekkerder omdat we het verhaal achter het product kennen, maar ook duurzamer omdat de weg van producent tot consument hierbij het kortst is;
• Wij maken volledig gebruik van food om verspilling tegen te gaan;
• Op partijen waarbij gebruik wordt gemaakt van disposable servies kiezen we voor duurzaam, gerecycled disposable servies;
• Food concepten die wij aanbieden worden volledig afgestemd op de behoeften van onze gasten waardoor zo min mogelijk food over blijft;
• We maken gebruik van LED verlichting, dit is extreem energiezuinig zonder dat er kracht verloren gaat;
• Wij plannen onze logistiek zo efficiënt mogelijk.
Kortom: wij doen onze uiterste best om, als bedrijf, een steentje bij te dragen aan een betere wereld, want een betere wereld begint bij jezelf!
De mogelijkheden zijn eindeloos, we maken graag een plan op maat gebaseerd op uw wensen.

place
Werkgebied Velden
grade1162 beoordelingen
timelapse41 jaar in bedrijf
Catering Vousten
8,3
place
Schoolstraat 56, Velden

Heeft u iets te vieren of wilt u iets organiseren? Een verjaardag, bedrijfsfeest, buurtfeest of jubileum?
Laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden die Catering Vousten te bieden heeft.
Graag bespreken we de catering vooraf zodat wij in al uw specifieke wensen en behoeftes kunnen voorzien.
Dagelijks verzorgen wij ambachtelijke catering in de regio Venlo. We bieden een uitgebreid assortiment van buffetten, gourmets, barbecues, hapjes en lunches. Heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!
Wij bieden voor iedere gelegenheid de lekkerste catering
Vers bereid met lokale producten
Geheel verzorgd: van servet tot compleet gedekte tafel
Het hele jaar door, dus ook tijdens de feestdagen

placeSchoolstraat 56, 5941 GD, Velden
grade29 beoordelingen
timelapse7 jaar in bedrijf
Kaneman Entertastement
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
9,5
place
Werkgebied Velden

Wij zijn Kaneman Entertastement, hét adres voor al je events, feesten en partijen. Geen gewone feesten en partijen, maar events waar nog lang over wordt nagepraat. Heb je het woord ‘entertastement’ in onze naam gezien? Juist ja, dáár draait het om. Wij zorgen ervoor dat mensen herinneringen maken; hét kostbaarste bezit van mensen in deze tijd. Dat doen we door gasten te entertainen, op culinair vlak én meer. Kaneman Entertastement zorgt voor een totaalbeleving die klopt van begin tot eind, een smakelijk feest voor in de boeken.
Entertastement. We hoeven je vast niet uit te leggen dat dit woord een samenvoeging is van taste en entertainment, smaak en vermaak; de bouwstenen van ieder feest. Want wat is een feest zonder slingers? Zonder kers op de taart? Gewoon een feest. En daar nemen wij geen genoegen mee.
Kaneman Entertastement verzorgt feesten en events van een ander kaliber. Totaalconcepten waarbij beleving, happening en creativiteit voorop staan. Wij bedenken niet alleen unieke concepten, maar brengen ze ook tot leven. Bij ons wordt er geen eten voorgeschoteld, maar zijn de culinaire gerechten net zo’n verrassing als de presentatie an sich. Wij zijn dol op opdrachtgevers die buiten de geijkte paden denken, want dat doen wij ook. Graag zelfs! Niets is ons te gek en kwaliteit is geen issue. Wij organiseren feesten van begin tot eind; van verrassende gerechtjes tot bijzondere manieren om ze te serveren, aankleding, styling en bediening. Om dat te realiseren lopen we graag net iets harder dan de rest.
Waar wij dit voor doen? Voor jou. Voor onze gasten. Want nog meer dan goed eten en een groots feest, is de herinnering die achterblijft. Mooiste momenten delen met mensen waar je om geeft; daar draait het om. Als wij daar deelgenoot van mogen zijn, zijn wij op ons best.
Ben je niet op zoek naar de standaard, maar naar een geheel verzorgde beleving waar de mensen nog lange tijd over na zullen praten? Neem dan contact met ons op

place
Werkgebied Velden
grade40 beoordelingen
timelapse38 jaar in bedrijf
El Mundo de las Tapas
8,9
place
Werkgebied Velden

Bij de Nr.1 Tapascatering kunt u de heerlijkste tapas bestellen bij u in de buurt. Wij bereiden tapasbuffetten van de hoogste kwaliteit voor een lagere prijs dan bij andere cateraars.
Onze gevarieerde tapasbuffetten met een ruime selectie heerlijke tapas, hapjes en fingerfood bieden u veel proefgenot en beleving. We bieden Partyservice en Tapascatering voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, borrel of bruiloft. Klik aan de linkerkant op een van onze tapasbuffetten en overtuig u zelf!
U bent jarig en zoekt u een tapas cateraar of partyservice voor uw feest? En u wilt eens wat anders dan bittergarnituur, BBQ of koude schotel? Verwen uw gasten dan eens met een riant en divers tapasbuffet. Maak met de party service van El Mundo de las Tapas van uw verjaardag een feest om nooit meer te vergeten. Bestel voor uw verjaardag tapas catering aan huis! El Mundo de las Tapas is de traiteur waar je een heerlijk tapasbuffet voor uw verjaardag kunt bestellen. Het tapasbuffet wordt compleet verzorgd met bestek, servetjes, orginele tapasbordjes en wordt kostenloos bezorgd, opgebouwd, en weer opgehaald en schoongemaakt. Het enige wat u als jarige hoeft te doen is genieten van de tapas hapjes op uw feest. Klik hier voor onze superaanbieding met 20% korting op het geweldige tapasbuffet!

place
Werkgebied Velden
grade56 beoordelingen
timelapse12 jaar in bedrijf
Manders Maaltijden & Buffetten
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,8
place
Werkgebied Velden

Manders Maaltijden & Buffetten is een cateringbedrijf in de regio Uden, gevestigd te Volkel.
Toin Manders heeft het bedrijf opgericht in 1997 en is nog steeds eigenaar van deze onderneming. Toin is van huis uit kok en daarom richt het bedrijf zich met name op het eten tijdens uw feest of partij. Met ambachtelijk vakmanschap worden allerlei buffetten, maaltijden, hapjes en desserts bereid en uitgeleverd. Uiteraard worden hierbij zoveel mogelijk verse en streekproducten gebruikt en dat proeft u!
Sinds 2013 heeft Manders Maaltijden & Buffetten ook een aantal pizza-wagens. Onder de naam pizza-feestje.nl worden de pizza-wagens uitgeleend en is het mogelijk om op uw eigen locatie pizza’s te maken. Kijk voor meer informatie op www.pizza-feestje.nl.
Sinds 2017 heben we ook foodkraampjes. Dit zijn kraampjes, die in vergelijking met foodtrucks, ook eenvoudig binnen neergezet kunnen worden. Bij deze foodkraampjes kunnen uw gasten dan zelf een lekkernij ophalen bij een van onze koks, bijvoorbeeld een Turkse Pizza of Mexicaanse wrap.
Als bedrijf proberen wij aan te sluiten op de behoefte van onze klanten. Of het nu gaat om een kleine partij of de verzorging van een buffet tijdens een groot feest, wij informeren u over de mogelijkheden en geven waar nodig advies.
Wij zijn u graag van dienst.
Manders Maaltijden & Buffetten

place
Werkgebied Velden
grade12 beoordelingen
timelapse23 jaar in bedrijf
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend

Wat kost een cateraar?

Een cateraar kost tussen de 5,- en € 40,- Een cateraar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een cateraar kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

5
12
25
40
Veelgestelde vragen

Wat doet een cateraar?

WAT DOET EEN CATERAAR?
Gaat u trouwen, geeft u een bedrijfsfeest of organiseert u een evenement? Dan is de kans groot dat u gebruik maakt van een cateringservice: maar wat doet een cateraar precies? Catering is een Engels woord en betekent het leveren van maaltijdverzorging of maaltijden. In de praktijk komt het erop neer dat een cateraar het eten bereidt en levert voor onder andere bruiloften, feesten en evenementen. Door een cateraar in te schakelen wordt u veel werk uit handen genomen.

CATERING OP LOCATIE
Het enige wat u bij cateringservice hoeft te doen is uw wensen kenbaar maken. Uiteraard over de menukeuze, maar ook of de cateraar alleen het eten bezorgd of op locatie de bereiding van het eten verzorgt. Dit is afhankelijk van uw opdracht. Stel, u wilt een bedrijfslunch met broodjes organiseren, dan bereidt de cateraar deze vaak geheel voor in de eigen keuken. De broodjes worden daarna enkel bij u afgeleverd. Organiseert u bijvoorbeeld een buffet of diner, dan zal de cateraar de bereiding grotendeels bij u op locatie verzorgen.

ZORGELOOS EN SMAAKVOL GEMAK
Veel mensen kiezen voor een cateraar door het zorgeloze gemak. Alles wordt namelijk voor u geregeld zodat u zelf ook kunt genieten van uw feest of evenement. Daarnaast is ook de kwaliteit een reden om voor een cateringservice te kiezen. Een cateraar heeft uitgebreide kennis over voeding en weet deze kennis als geen ander te combineren met uw specifieke wensen en behoeften. Elke opdracht vraagt om een eigen aanpak waarbij een cateraar altijd zorgt voor zorgeloos en smaakvol gemak.

Wat kost catering?

WAT KOST CATERING?
Een cateringservice kan u veel werk uit handen nemen tijdens zowel grootschalige als kleinschalige feesten en evenementen. Hierdoor kunt u zelf ook zorgeloos genieten. Alle reden dus om voor een cateringservice te kiezen, maar wat kost catering? Dit is uiteraard afhankelijk van de omvang van de catering die u wenst. Daarnaast is ook de menukeuze zelf van invloed. Gemiddeld ligt het uurtarief van een cateraar tussen de € 30,- en € 50,-. Het is echter raadzaam om altijd offertes op te vragen bij 3 of 4 cateraars, zodat u goed kunt vergelijken.

VAN BEDRIJFSLUNCH TOT UITGEBREID BUFFET
Voorbeelden van gelegenheden waarvoor mensen een cateringservice inschakelen zijn verjaardagsfeesten, bruiloften en evenementen. Daarnaast wordt ook vaak een beroep op cateraars gedaan voor bedrijfslunches of hapjes en bittergarnituur bij een borrel. Overbodig te noemen dat u hiervoor verschillende cateringtarieven betaalt. Zo liggen de gemiddelde kosten voor bruiloftscatering tussen minimaal € 250,- en maximaal € 1000,-. Voor een fingerfood en bittergarnituur betaalt u gemiddeld minimaal € 100,- en maximaal € 180,-.

OPBOUW VAN DE CATERINGKOSTEN
De kosten voor een cateraar zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Het grootste deel van de cateringkosten bestaat uit de arbeidsuren van de cateraar. Daarna komen de kosten voor het materiaal. Ook brengen de meeste cateraars voorrijkosten in rekening. Dit is vanzelfsprekend het kleinste deel van de kostenopbouw. Verder zijn ook uw specifieke wensen en behoeften van invloed. Daarom bespreken de meeste cateraars eerst uw wensen om vervolgens een offerte op maat uit te kunnen brengen. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u een juiste keuze kunt maken. De beste catering bedrijven in uw regio hebben we al voor u op een rijtje gezet. Binnen één minuut kunt u veilig en eenvoudig 4 prijsopgaven opvragen van de cateraars die u aanspreken.

Wat kost catering voor een bruiloft?

WAT KOST CATERING VOOR EEN BRUILOFT?
Veel mensen geven een bruiloftsfeest als ze gaan trouwen en maken daarbij gebruik van een cateringservice. Maar wat kost catering voor een bruiloft? Dit ligt er uiteraard aan hoeveel gasten u uitnodigt, maar ook aan uw specifieke wensen en behoeften. Denkt u dan aan de menukeuze bijvoorbeeld. Gemiddeld betaalt u voor bruiloftscatering minimaal € 250,- en maximaal € 1000,-. Het is verstandig om offertes op te vragen bij verschillende cateraars, zodat u kunt kijken of dit in uw bruiloftsbudget past.

BRUILOFTSBUDGET EN CATERING
Meestal stelt het aanstaande bruidspaar een budget op, zodat zij – of de ceremoniemeester – kan overgaan tot het opvragen van offertes en kan zien of de prijsopgaves aansluiten op het budget. Door het bruiloftsbudget op te stellen, is vooraf bepaald wat de catering ongeveer mag kosten. Voor zowel het bruidspaar als de cateraar, is het prettig om te weten wat het budget ongeveer is. De keuze die u als bruidspaar voor de catering maakt is of u een uitgebreid diner, een buffet of bijvoorbeeld alleen een hapjes en bittergarnituur aanbiedt. Wat uw keuze ook is, de cateraar zal u verschillende mogelijkheden voorleggen voor de invulling van de catering.

VOORAF PROEVEN
Trouwen doet u niet zomaar. Daarom wordt er vaak ver van tevoren een trouwdatum vastgelegd. In de maanden voorafgaand aan uw bruiloft kunt u zich bezighouden met allerlei leuke voorbereidingen voor de grote dag zelf. Waaronder de catering. Zo bieden veel cateraars u de mogelijkheid om vooraf uw cateringvoorkeur te proeven. Wij raden aan om hier zeker gebruik van te maken, evenals het opvragen van 3 tot 4 offertes bij verschillende cateringbedrijven.

Wanneer een cateraar inhuren?

WANNEER EEN CATERAAR INHUREN?
Eigenlijk kan je bij iedere gelegenheid een cateraar (of cateringbedrijf) inhuren, denk aan een bruiloft, verjaardag, of een ander (bedrijfs)feest. Een cateringbedrijf kan je veel tijd besparen. Een cateraar kan verschillende maaltijden en hapjes leveren of verzorgen, denk aan borrelhapjes en bittergarnituur, buffetten, catering voor een bruiloft, bedrijfscatering, barbecue, of (zakelijke) lunches. Voor elke vorm van catering rekent de cateraar een andere prijs. Vaak stel je samen met het catering bedrijf een menu samen of geef je een voorkeur voor een keuken aan. De cateraar kan verder alles regelen en zorgt dat je onbezorgd van je feest kan genieten.

VANAF HOEVEEL PERSONEN?
Een cateraar kan voor veel verschillende gelegenheden ingehuurd worden, denk aan een grote bruiloft met een compleet verzorgde catering of een gezellige avond met vrienden waarbij er een kok naar uw huis komt. Een cateraar kan dan ook al vanaf 2 personen ingehuurd worden. Maar vaker zullen (grote) groepen catering inhuren om hun evenement te cateren. Dit kan variëren van 20 personen tot een bedrijfsfeest voor 1000+ personen.

De beste catering?

DE BESTE CATERING?
Het aanbod van catering bedrijven is erg groot en daardoor is het vaak lastig om de goede keuze te maken. Wij hebben alle informatie die te vinden is over cateraars voor u op een rijtje gezet, zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste cateraar is voor uw situatie. Er zijn in Nederland honderden catering bedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is voor u, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke keukens bieden ze? Nederlands, Mediterraans, Aziatisch of nog iets anders?
- Wat is de achtergrond, opleiding, en ervaring van de cateraar?
- Heeft de cateraar reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

TOP 10 BESTE CATERAARS IN UW REGIO
Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle cateraars in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. Op basis van deze score hebben we een top 10 van beste cateraars gemaakt per woonplaats. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

Heeft u de cateraar gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 cateringbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.

Hoe verloopt het contact voor catering ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de cateraars geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de cateraars die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met cateraars in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de cateraar bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Catering laten bezorgen kan in de meeste gevallen gewoon plaatsvinden, in overleg met de cateraar. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen voor het houden van voldoende afstand in acht genomen.

Gaat het om een event over een aantal weken? Bekijk dan samen met de cateraar wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor de betreffende datum te maken.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon