Objectbeveiliging

Vind een top 10 beveiligingsbedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
beveiliging.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 beveiligingsbedrijven voor objectbeveiliging

Op zoek naar betrouwbare beveiliging voor je eigendommen? Bij Trustoo vind je de beste lokale beveiligingsbedrijven voor objectbeveiliging. We zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig meerdere offertes ontvangt. Met Trustoo maak je altijd een geïnformeerde keuze met vertrouwen.

Lees meer...
M & F Security.jpg6
10.

M & F Security

icon
Erkenning beste bedrijf
Reageert snel
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (70reviews)

De beveiligers van M & F – Security kenmerken zich door hun discrete aanwezigheid, het correct optreden en hun representatieve uitstraling. Het gevoel voor etiquette van onze beveiligers wordt door onze opdrachtgevers hoog gewaardeerd.

M&F-Security is een professioneel, regionaal werkzaam en erkend beveiligingsbedrijf, hierbij ligt onze focus voornamelijk op de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wij werken met goedkeuring van het Ministerie van Justitie ND: 4190 en zijn gelegitimeerd door de Politie. Van horecabeveiliging tot aan objectbeveiliging, van evenementenbeveiliging tot aan veiligheidsadvies op maat, M&F-Security is de specialist als het gaat om maatwerk!

Door voortdurend in de kwaliteit van ons personeel te investeren, middels gevarieerde en erkende opleidingen en cursussen, bereiken wij dat de wensen van onze opdrachtgevers optimaal worden ingevuld en dat ons personeel vakkundig en gemotiveerd werkt. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Door het onderhouden van een hechte en open relatie en door het aangaan van partnerships met onze klanten.

Beveiliging is maatwerk. Dat is de reden waarom wij ons verdiepen in de veiligheids- en beveiligingswensen van onze opdrachtgevers. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers en te zorgen voor een uitstekende voorbereiding en ondersteuning, zijn wij in staat om ons werk goed, veilig en adequaat uit te voeren. Het creëren en behouden van een goede sfeer is voor ons van het grootste belang.

Waarom bedrijven kiezen voor Male & Female - Security? - M&F-Security Beveiliging in Groningen
M&F-Security kiest voor een preventieve werkwijze. Het voorkomen van conflictsituaties, dat is waar beveiligen om draait. Als het dan al zal uitlopen op een conflictsituatie dan gaan wij deze situatie aan doormiddel van de communicatievaardigheden die onze beveiligers bezitten.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Nijverheidsweg 12, Hoogezand
Laatste review 08-12-2023
13 jaar in bedrijf

Reviews over beveiligingsbedrijven

Onze beveiligingsbedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 14.029 reviews uit 27 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Dank voor een snelle offerte.
Door een vriendendienst hebben wij deze keer geen gebruik van jullie diensten gemaakt.
Wellicht een volgende keer.
Lees meer...

Leonie van Schijndel
14-02-2024
review_img
Smit Security Services
starstarstarstarstar

Uitstekende controle, communicatie en handhaving van de afspraken bij ons eindfeest van het evenement. Feest met 300 studenten waarbij het overzicht werd gehouden en ingegrepen wanneer nodig. Eenmaal hardhandig ingegrepen terwijl dit niet helemaal gepast was. Verder alles goed afgehandeld. Lees meer...

Wouter Voskuilen
11-02-2024
review_img
Weisz security
starstarstarstarstar

Ik vond het een top bedrijf, kwam regelmatig aan me uren sfeervolle werk omgeving & top collega’s behulpzaam flexibel en Lees meer...

Deniz
08-01-2024
review_img
Dutch Empire Security B.V.
starstarstarstarstar

Top bedrijf! Goede communicatie, prettig mee samen te werken. Ga zo door👍 Lees meer...

Varisha Ganesh op Google
11-11-2023
review_img
Encrypt Security
starstarstarstarstar

Mijn ervaring met dit bedrijf is super! Alles keurig netjes geregeld en aan fouten viel niks op aan te merken. Personeel is zeer vriendelijk en helpen waar nodig. Mijn advies is dan ook om zeker dit bedrijf te huren voor evenementen en partijen zodat alles is veilige goede banen kan verlopen! Lees meer...

Kevin
24-10-2023
review_img
Protect Eye Nederland (Rescue Security Control)
starstarstarstarstar

Fanatastisch bedrijf. Over het algemeen hebben wij niet veel goede ervaringen gehad met beveiligingsbedrijven, maar wat ben ik blij dat ik Mustafa ben tegengekomen. Wanneer er wordt gezegd 'Ik ontzorg je hierin', dan ga ik ervan uit dat ik me niet meer druk hoef te maken over het onderwerp waar het op dat moment over gaat. Prowatch zorgt ervoor dat je geen zorgen aan je kop hebt tijdens je evenement(en). Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid of de handhaving en kan je jezelf lekker richten op de leuke dingen. Geweldig!!! Van mij een dikke 10 Lees meer...

Karel de Bie
25-08-2023
review_img
ProWatch Security B.V.