Inbraakbeveiliging

Vind een top 10 beveiligingsbedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
beveiliging.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 beveiligingsbedrijven voor inbraakbeveiliging

Op zoek naar betrouwbare inbraakbeveiliging? Trustoo matcht je met de beste beveiligingsbedrijven in je regio. We bieden de top 10 beste lokale specialisten voor je beveiligingsbehoeften. Via Trustoo ontvang je vier offertes en kies je met vertrouwen jouw ideale dienstverlener.

Lees meer...

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is een essentieel onderdeel van elke woning of bedrijf. Bij Trustoo begrijpen we dat je je veilig wilt voelen in je eigen huis of bedrijf. Daarom werken we samen met de beste beveiligingsbedrijven om je de beste inbraakbeveiliging te bieden.

Wat is inbraakbeveiliging?

Inbraakbeveiliging is een verzameling van maatregelen die genomen worden om inbraak te voorkomen. Dit kan variëren van eenvoudige sloten op deuren en ramen tot geavanceerde anti-inbraaksystemen met camera's en alarmsystemen. Het doel van inbraakbeveiliging is om het voor inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken om binnen te komen.

Deurbeveiliging

Een van de meest voorkomende manieren waarop inbrekers toegang krijgen tot een woning of bedrijf is via de deur. Daarom is deurbeveiliging een belangrijk onderdeel van inbraakbeveiliging. Dit kan bestaan uit:

  • Sterke sloten: Sterke sloten zijn essentieel voor beveiliging. Let bij aankoop op het type slot. Cilindersloten, bediend met een sleutel, bieden een standaard maar betrouwbare optie. Sloten met meerpuntssluitingen vergrendelen de deur op meerdere punten, wat extra veiligheid biedt. Elektronische sloten maken gebruik van elektronische technologie, zoals pincodes of vingerafdrukken, voor vergrendeling en ontgrendeling.
  • Stevige scharnieren: Scharnieren zorgen voor de stabiliteit van de deur. Kies scharnieren die gemaakt zijn van duurzaam materiaal en geschikt zijn voor het gewicht van de deur. Controleer of ze bestand zijn tegen inbraakpogingen en roest.
  • Veilig deurbeslag: Deurbeslag gaat over alles wat in en rondom een deur gehangen wordt, zoals handgrepen, knoppen en andere accessoires. Veilig deurbeslag biedt extra bescherming tegen inbraak.

De beste inbraakbeveiliging

Wat de beste inbraakbeveiliging is, hangt af van je specifieke situatie. Heb je bijvoorbeeld veel waardevolle spullen in huis, dan kan een geavanceerd beveiligingssysteem met camera's en alarmsystemen een goede keuze zijn. Maar ook eenvoudigere maatregelen, zoals goede sloten en stevig deurbeslag, maken een groot verschil.

Installatie van inbraakbeveiliging

Het installeren van inbraakbeveiliging is een klus die je het beste kunt overlaten aan een professioneel beveiligingsbedrijf. Zij hebben de kennis en ervaring om de inbraakbeveiliging op de juiste manier te installeren. Zo weet je zeker dat je woning of bedrijf optimaal beveiligd is tegen inbraak.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Voor bedrijven is inbraakbeveiliging net zo belangrijk als voor woningen. Een inbraak kan niet alleen leiden tot verlies van waardevolle spullen, maar ook tot verlies van vertrouwen van klanten. Daarom werkt Trustoo samen met beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in inbraakbeveiliging voor bedrijven. Filter binnen onze top 10 op ‘Zakelijk’ en vind gemakkelijk de beste beveiligingsbedrijven voor jouw bedrijf.

Kwaliteit van inbraakbeveiliging

Bij Trustoo werken we samen met beveiligingsbedrijven die voldoen aan hoge normen op het gebied van inbraakbeveiliging, waaronder VEB-erkende bedrijven en bedrijven met het Keurmerk Beveiliging. Deze keurmerken geven aan dat het bedrijf voldoet aan strenge eisen op het gebied van inbraakbeveiliging. Daarnaast adviseren we bij Trustoo sterk om te kiezen voor sloten met een keurmerk, zoals het SKG keurmerk, dat aangeeft dat het slot voldoet aan specifieke normen voor inbraakwerendheid.

Beveiliging en Trustoo

Inbraakbeveiliging is een belangrijk onderdeel van elke woning of bedrijf. Bij Trustoo helpen we je graag om de beste inbraakbeveiliging te vinden, voor zowel eenvoudige sloten als geavanceerde beveiligingssystemen. Vraag vandaag nog gratis vier offertes aan en ontdek welk beveiligingsbedrijf het beste bij jouw situatie past.

Op zoek naar specifieke technologie voor beveiliging? Ontdek ook onze top 10 bedrijven voor camerabeveiliging.

Reviews over beveiligingsbedrijven

Onze beveiligingsbedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 14.026 reviews uit 27 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

De mannen van Focus hebben tijdens de renovatie mijn appartement voorzien van een volledige elektrotechnische installatie. Dit is uitmuntend gedaan. Prijs kwaliteit verhouding is goed en service was perfect. Lees meer...

Ari
11-02-2024
review_img
Focus Elektro- & Beveiligingstechniek
starstarstarstarstar

De veiligheidsbeambten hebben hun taak mijns inziens correct gedaan en met liefde. Lees meer...

E.E.A. Erwteman
09-02-2024
review_img
More2Safety B.V.
starstarstarstarstar

Prima club. Had wat problemen met mijn camera's en dat is toch een aparte tak van sport. Snelle reactie op mijn mail en dezelfde dag een paar uur later remote geholpen door een medewerker die niet alleen het probleem kon fixen; ook kon uitlezen welke camera's ik had ( geen idee zelf) en een nieuwe en betere app vd toegang kon aanbevelen. Aardige gasten en erg kundig en snel. Aanbevolen. Lees meer...

Pdr op Google
06-02-2024
review_img
van Sprundel ICT & Beveiliging
starstarstarstarstar

Gisteren hebben de experts van JD secure mijn pand verder uitgerust met passende beveiligingsoplossingen. De flexibele communicatie, de vlotte levering en de nauwkeurige uitvoering waren geheel naar wens! JD Secure kijkt met andere ogen naar veiligheid en dat is te merken. Bedankt Jules & Denis! Lees meer...

Erik Lozeman op Google
12-01-2024
starstarstarstarstar

Snelle levering van nieuw alarm systeem in onze winkel, tevens merk je dat de technische mensen verstand van zaken hebben.
Het gaat verder dan alleen alarm, tevens camara systeem hebben we aangeschaft.
ook fijn is de korte lijnen.
Lees meer...

Game Mania
09-01-2024
review_img
Marshall Security Services B.V.
starstarstarstarstar

Zeer tevreden over TS.
Duidelijke offerte en zeer nette aanleg/ montage
Lees meer...

Arno Kleinherenbrink op Google
07-01-2024
review_img
TS Camerabeveiliging
starstarstarstarstar

Vakkundig en efficient uitgevoerde controle en verbetering van het systeem door klantvriendelijke professional. Lees meer...

Visser
02-01-2024
review_img
AM Security & Process Monitoring B.V.
starstarstarstarstar

Ozan heeft in één werkdag ons beveiligingssysteem vernieuwd, 7 camera's voor ons geplaatst en een gaaf alarmsysteem dat direct belt naar de meldkamer Ozan houdt zich altijd aan het contract en is zeer betrouwbaar.
Groetjes, Michelle Veer
Amsterdam
Lees meer...

Michele veer op Google
06-12-2023
review_img
AYD Security