Evenementenbeveiliging

Vind een top 10 beveiligingsbedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
beveiliging.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 beveiligingsbedrijven voor evenementenbeveiliging

Zoek je betrouwbare evenementenbeveiliging? Op Trustoo vind je de top 10 beveiligingsbedrijven voor je evenement. Wij koppelen je aan de beste experts in je regio. Via Trustoo ontvang je vier offertes en kies je met vertrouwen jouw ideale dienstverlener.

Lees meer...
Mobiwerk Beveiliging B.V..jpg
9.

Mobiwerk Beveiliging B.V.

icon
Reageert snel
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (20reviews)

MobiWerk Beveiliging B.V. is een toegewijd en klantgericht bedrijf die met hun jaren lange ervaringen, samenwerkingen en inzet op zowel hele grote als kleine opdrachten het vertrouwen van vele opdrachtgevers heeft bewezen.

Vertrouwen, kwaliteit, vriendelijkheid, oprechtheid, integriteit, continuïteit, service en veiligheid zijn een aantal belangrijke kernpunten waar ons bedrijf voor staat, en zoals iedereen ons ook kent.

We zijn zeer sterk in het ad hoc leveren van top kwaliteit en inzet. Of het nu gaat om beveiliging, hospitality en servicemedewerkers.

Al onze mensen zijn vooraf goed geselecteerd en getraind, om op alle gebieden maximaal service en inzet te kunnen verlenen.

Iedereen is daarom ook minimaal MBO2, 3 en 4 afgerond als beveiliger, zijn allemaal in het bezit van een geldig EHBO/BHV , stop de bloeding + certificaat, etiketten en hospitality trainingscertificaat, en hebben allemaal de social security awareness training doorlopen.

Wij hebben ook de beveiliging opleidingstrajecten in huis voor mensen die graag beveiliger willen worden maar hier nog niet voor opgeleid zijn.

Ook leiden wij al meer dan 10 jaar bij ons buschauffeurs op voor vervoersbedrijven, zowel de zakelijke als particuliere markt, nemen ze bij ons in dienst of kunnen ze detacheren naar andere bedrijven. Dus ook voor groot rijbewijzen en logistiek vervoer kunt zit u bij ons aan het goede adres.

We bieden altijd maatwerk aan na gelang de wensen van onze opdrachtgevers, en geven hulp en advies waar dit gewenst is.

Een aantal diensten die we onder andere leveren zijn :
• Object Beveiliging
• Evenementen Beveiliging
• Bouwplaats Beveiliging
• Mobiele Surveillance
• Winkel Beveiliging
• Zorg en Psychiatrische Zorg Beveiliging
• Alarmopvolging
• Camera toezicht
• Veiligheidsadvies / veiligheidsplannen
• Hondenbewaking
• Hospitality en Service medewerkers
• Receptie ondersteuning
• Safety en Security Teams
• Biker Team Beveiliging
• Persoonsbeveiliging
• Nette Horeca Beveiliging (Hotels, Congressen, Business samenkomsten enz.)
• Logistieke ondersteuning in vervoer (zowel groot als klein vervoer)
• Verkeersregelaars
• EHBO Medical Support
• Crowd Control
• Coördinator Beveiliging
• Centralist Beveiliging
• Drone Beveiliging (Crowd Control)
• Stuurgroep en Veiligheidsadvies
• Enz.

Al onze beveiligers beschikken over 3 verschillende soorten tenues, waaruit iedere opdrachtgever kan kiezen welk tenue/uniform het beste binnen hun bedrijf of opdracht past.

De persoonlijke betrokkenheid van ons naar iedere opdrachtgever en beveiligingsmedewerkers maakt dan ook echt het grote verschil.

We ontzorgen u graag op alle gewenste vlakken, en verlenen u met alle liefde en aandacht de ondersteuning, hulp en inzet voor u en uw bedrijf.

Bent u opzoek naar een betrokken, vol enthousiast en service gericht beveiligingsbedrijf die jullie zouden kunnen ondersteunen in al jullie wensen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

MobiWerk Beveiliging
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Reflectiestraat 19, Nootdorp
Laatste review 13-02-2024
12 jaar in bedrijf

Evenementenbeveiliging

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Een onmisbaar aspect is de beveiliging; het is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw evenement veilig en soepel verloopt. Trustoo helpt je hier graag bij en biedt daarom een platform waar consumenten en lokale beveiligingsbedrijven elkaar vinden.

Wat is evenementenbeveiliging?

Evenementenbeveiliging is een gespecialiseerde vorm van beveiliging die zich richt op het veilig en ordelijk laten verlopen van evenementen. Dit kan variëren van kleine bijeenkomsten zoals een feest tot grote evenementen zoals een festival.

De rol van de evenementenbeveiliger

Evenementenbeveiligers spelen een belangrijke rol in de veiligheid van jouw evenement. Ze zijn getraind om mogelijke risico's en bedreigingen te identificeren en hier op tijd op te reageren. Daarnaast bieden ze basishulpverlening wanneer de veiligheid of gezondheid van bezoekers of medewerkers in gevaar is. Verder zijn ze verantwoordelijk voor het controleren van de toegang en het handhaven van de orde. Zij zijn in staat om advies te geven over de beste manieren om de veiligheid van jouw evenement te waarborgen.

Hoeveel beveiligers per bezoeker?

Het aantal beveiligers dat je nodig hebt voor jouw evenement hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van het evenement, het type bezoekers en de locatie. Over het algemeen wordt aangeraden om één beveiliger in te huren voor elke honderd bezoekers. Dit kan variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden van jouw evenement.

Evenementenbeveiliging inhuren

Het inhuren van evenementenbeveiliging is een investering in de veiligheid en het succes van jouw evenement. Een betrouwbaar beveiligingsbedrijf met ervaring hierin is dan ook belangrijk. Het zorgt ervoor dat jouw bezoekers zich veilig voelen en dat het evenement soepel verloopt. Bij Trustoo maken we het gemakkelijk om de juiste evenementenbeveiliging te vinden. Je vraagt bij ons vrijblijvend vier offertes aan van lokale beveiligingsbedrijven. Zo vergelijk je gemakkelijk de opties en maak je de beste keuze voor jouw evenement.

Ben je op zoek naar meer dan evenementbeveiliging? Zie onze top 10 bedrijven voor objectbeveiliging en horecabeveiliging.

Reviews over beveiligingsbedrijven

Onze beveiligingsbedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 14.029 reviews uit 27 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Dank voor een snelle offerte.
Door een vriendendienst hebben wij deze keer geen gebruik van jullie diensten gemaakt.
Wellicht een volgende keer.
Lees meer...

Leonie van Schijndel
14-02-2024
review_img
Smit Security Services
starstarstarstarstar

De veiligheidsbeambten hebben hun taak mijns inziens correct gedaan en met liefde. Lees meer...

E.E.A. Erwteman
09-02-2024
review_img
More2Safety B.V.
starstarstarstarstar

Michael heeft met M.E.P. Security 2 evenementen voor ons beveiligd, een koningsfestival en een feest op bevrijdingsdag. De communicatie en samenwerking verloopt uitstekend. We zijn in prima handen! Lees meer...

J. L. op Google
06-02-2024
review_img
M.E.P. Security
starstarstarstarstar

Stefan van Trust Security heeft de beveiliging van onze woning top geregeld tijdens onze vakantie. Stefan kwam netjes op tijd voor onze afspraak en bracht alle veiligheidsrisico's goed in kaart voordat hij van start ging. Daarbij kregen wij duidelijk advies hoe wij vanaf onze kant risico's konden minimaliseren. Wij hadden echt het gevoel dat wij met een gerust hart op vakantie konden gaan. De professionaliteit, dienstverlening en service van Trust Security is in onze ogen geweldig. Wij gaan in de toekomst zeker opnieuw gebruik maken van Trust Security! Lees meer...

Matthijs en Kristel
19-12-2023
review_img
Trust Security
starstarstarstarstar

Ik ben buitengewoon tevreden over de persoonsbeveiliging die ik heb ontvangen. Het team was professioneel, discreet en zeer goed georganiseerd. Hun toewijding aan mijn veiligheid gaf me een geruststellend gevoel en liet me onbezorgd mijn activiteiten ondernemen. Ik waardeer de uitstekende service en beveel hen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare persoonsbeveiliging. Lees meer...

Radomir Bakovic
03-12-2023
review_img
Dozmic beveiliging BV
starstarstarstarstar

Al jarenlang alleen maar goede ervaringen, op wat voor klussen dan ook Lees meer...

Matt
12-10-2023
review_img
Fringilla Security Services