Brandbeveiliging

Vind een top 10 beveiligingsbedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
beveiliging.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 beveiligingsbedrijven voor brandbeveiliging

Zoek je betrouwbare brandbeveiliging? Op Trustoo vind je de top 10 beveiligingsbedrijven die hoogwaardige brandbeveiliging bieden. Wij koppelen je aan professionele lokale bedrijven, bieden meerdere offertes om te vergelijken en laten je zelf kiezen. Ervaar het gemak en de kwaliteit van Trustoo.

Lees meer...
Mobiwerk Beveiliging B.V..jpg
4.

Mobiwerk Beveiliging B.V.

icon
Reageert snel
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (20reviews)

MobiWerk Beveiliging B.V. is een toegewijd en klantgericht bedrijf die met hun jaren lange ervaringen, samenwerkingen en inzet op zowel hele grote als kleine opdrachten het vertrouwen van vele opdrachtgevers heeft bewezen.

Vertrouwen, kwaliteit, vriendelijkheid, oprechtheid, integriteit, continuïteit, service en veiligheid zijn een aantal belangrijke kernpunten waar ons bedrijf voor staat, en zoals iedereen ons ook kent.

We zijn zeer sterk in het ad hoc leveren van top kwaliteit en inzet. Of het nu gaat om beveiliging, hospitality en servicemedewerkers.

Al onze mensen zijn vooraf goed geselecteerd en getraind, om op alle gebieden maximaal service en inzet te kunnen verlenen.

Iedereen is daarom ook minimaal MBO2, 3 en 4 afgerond als beveiliger, zijn allemaal in het bezit van een geldig EHBO/BHV , stop de bloeding + certificaat, etiketten en hospitality trainingscertificaat, en hebben allemaal de social security awareness training doorlopen.

Wij hebben ook de beveiliging opleidingstrajecten in huis voor mensen die graag beveiliger willen worden maar hier nog niet voor opgeleid zijn.

Ook leiden wij al meer dan 10 jaar bij ons buschauffeurs op voor vervoersbedrijven, zowel de zakelijke als particuliere markt, nemen ze bij ons in dienst of kunnen ze detacheren naar andere bedrijven. Dus ook voor groot rijbewijzen en logistiek vervoer kunt zit u bij ons aan het goede adres.

We bieden altijd maatwerk aan na gelang de wensen van onze opdrachtgevers, en geven hulp en advies waar dit gewenst is.

Een aantal diensten die we onder andere leveren zijn :
• Object Beveiliging
• Evenementen Beveiliging
• Bouwplaats Beveiliging
• Mobiele Surveillance
• Winkel Beveiliging
• Zorg en Psychiatrische Zorg Beveiliging
• Alarmopvolging
• Camera toezicht
• Veiligheidsadvies / veiligheidsplannen
• Hondenbewaking
• Hospitality en Service medewerkers
• Receptie ondersteuning
• Safety en Security Teams
• Biker Team Beveiliging
• Persoonsbeveiliging
• Nette Horeca Beveiliging (Hotels, Congressen, Business samenkomsten enz.)
• Logistieke ondersteuning in vervoer (zowel groot als klein vervoer)
• Verkeersregelaars
• EHBO Medical Support
• Crowd Control
• Coördinator Beveiliging
• Centralist Beveiliging
• Drone Beveiliging (Crowd Control)
• Stuurgroep en Veiligheidsadvies
• Enz.

Al onze beveiligers beschikken over 3 verschillende soorten tenues, waaruit iedere opdrachtgever kan kiezen welk tenue/uniform het beste binnen hun bedrijf of opdracht past.

De persoonlijke betrokkenheid van ons naar iedere opdrachtgever en beveiligingsmedewerkers maakt dan ook echt het grote verschil.

We ontzorgen u graag op alle gewenste vlakken, en verlenen u met alle liefde en aandacht de ondersteuning, hulp en inzet voor u en uw bedrijf.

Bent u opzoek naar een betrokken, vol enthousiast en service gericht beveiligingsbedrijf die jullie zouden kunnen ondersteunen in al jullie wensen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

MobiWerk Beveiliging
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Reflectiestraat 19, Nootdorp
Laatste review 13-02-2024
12 jaar in bedrijf
Betuwse bewaking dienst.jpg2
10.

Betuwse bewaking dienst

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
Wpbr Vergunning | POB
8,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (1review)

Ik ben Michel Rutten en ben de directeur en oprichter van de Betuwse Bewaking Dienst , na 22 jaar voor een van de grotere beveiliging organisatie gewerkt te hebben waar ik 21 jaar als leidinggevende heb gewerkt merkte ik dat de opdrachtgever steeds vaker als nummer werd gezien en het personeel werd steeds minder gewaardeerd waardoor ik niet meer achter de kernwaarde van deze organisatie kon staan.

Ik vind het belangrijk dat er geluisterd word naar de wensen en behoefte de van opdrachtgever en vanuit daar een in overleg en samenspraak te komen tot een doeltreffende op maat gemaakte beveiliging oplossing

Wij zijn een beveiliging bedrijf dat actief is in de regio Arnhem - Nijmegen en de Overbetuwe.

Onze diensten die wij leveren zijn
- Mobile surveillance
- Object beveiliging
- Evenementen beveiliging
- Tijdelijke technische beveiliging oplossingen
- Winkel Surveillance
- Zorg beveiliging

in de segmenten
- woon
- werk
- educatie
- zorg
- retail
- industrie

Bij ons bent u als opdrachtgever geen nummer en wij luisteren naar de behoefte van u als de opdrachtgever en wij maken samen met u als opdrachtgever een op maat gemaakt beveiliging plan van aanpak. En om te monitoren of de dienstverlening naar wens is zullen wij regelmatig contact met u als de opdrachtgever hebben om de dienstverlening altijd up to date te hebben en waar nodig bij op te schalen of om op te schalen

Wij willen samen met u werken aan veilige omgeving en daar in gaan wij verder waar andere stoppen
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Groene Weide 67, Arnhem
4 jaar in bedrijf

Brandbeveiliging

Als het gaat om de veiligheid van je bedrijfspand of woning, is brandbeveiliging een belangrijk onderdeel. Bij Trustoo begrijpen we dat en daarom hebben we een platform gecreëerd waar je gemakkelijk tot vier offertes vergelijkt van lokale beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in brandbeveiliging.

Wat is brandbeveiliging?

Brandbeveiliging is een verzameling van maatregelen die zijn ontworpen om brand te voorkomen en de gevolgen ervan te beperken. Dit varieert van eenvoudige rookmelders tot complexe brandblussystemen. Een brandveiligheidsexpert of brandbeveiligingsbedrijf kan je helpen bij het kiezen van de juiste maatregelen voor jouw specifieke situatie.

Waarom is brandbeveiliging belangrijk?

Brandveiligheid is van vitaal belang voor zowel bedrijfspanden als woningen. Het gaat niet alleen om het beschermen van je eigendommen, maar ook om het waarborgen van de veiligheid van de mensen binnen. Een goed beveiligingsbeleid voor brand kan levens redden en schade aan je pand voorkomen.

Brandbeveiligingsbedrijven

Er zijn veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in brandbeveiliging. Deze bedrijven kunnen je helpen bij het opstellen van een beleid, het installeren van brandbeveiligingsapparatuur en het uitvoeren van inspecties om te zorgen dat je voldoet aan de brandveiligheidsnormen. Vraag bij Trustoo offertes aan van vier lokale beveiligingsbedrijven en vind de beste match voor jouw behoeften.

Brandveiligheid gebouw

Het waarborgen van de brandveiligheid van een gebouw is een complexe taak die een grondige kennis van brandveiligheidsnormen vereist. Een brandbeveiligingsbedrijf kan een inspectie van de brandveiligheid van je woning uitvoeren zodat je voldoet aan alle wettelijke eisen.

Kwaliteit van brandbeveiliging

Bij Trustoo selecteer je eenvoudig bedrijven die erkend zijn met het Keurmerk Beveiliging en/of bedrijven die lid zijn van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Ze geven aan dat een bedrijf voldoet aan strikte normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Als je een beveiligingsbedrijf kiest met een van deze keurmerken, kun je erop vertrouwen dat je een professionele en betrouwbare service krijgt.

Optimale brandbeveiliging voor jouw pand

Van bedrijfspanden tot aan woningen beveiligen; bij Trustoo vraag je gemakkelijk vier offertes aan van lokale beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in brandbeveiliging. Door deze offertes te vergelijken, vind je de beste match voor jouw behoeften en zorg je ervoor dat je pand zo veilig mogelijk is.

Op zoek naar andere vormen van beveiliging? Bekijk ook onze top 10 bedrijven voor inbraakbeveiliging en camerabeveiliging.

Reviews over beveiligingsbedrijven

Onze beveiligingsbedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 14.029 reviews uit 27 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Jack beschikt over ‘kennis en kunde’, tijdens uitvoering van eenvoudige tot uiterst gecompliceerde werken heeft hij dit laten zien. Hij lost problemen op door te luisteren, diagnose te stellen en daarna werkt hij snel en netjes. Lees meer...

Danny Aardenburg
13-02-2024
review_img
Jack van Elk Projectmanagement & advies
starstarstarstarstar

De veiligheidsbeambten hebben hun taak mijns inziens correct gedaan en met liefde. Lees meer...

E.E.A. Erwteman
09-02-2024
review_img
More2Safety B.V.
starstarstarstarstar

Prima club. Had wat problemen met mijn camera's en dat is toch een aparte tak van sport. Snelle reactie op mijn mail en dezelfde dag een paar uur later remote geholpen door een medewerker die niet alleen het probleem kon fixen; ook kon uitlezen welke camera's ik had ( geen idee zelf) en een nieuwe en betere app vd toegang kon aanbevelen. Aardige gasten en erg kundig en snel. Aanbevolen. Lees meer...

Pdr op Google
06-02-2024
review_img
van Sprundel ICT & Beveiliging
starstarstarstarstar

Danny is een vakman die zorgvuldig en netjes werkt.
Voor het eerst werk mijn verlichting naar behoren .
Ben zeer tevreden.
Lees meer...

van Veen
19-01-2024
review_img
Danny Aardenburg “Beveiligingsinstallaties en Advies”
starstarstarstarstar

Vorig week bij ons op de zaak de beveiliging en camera systeem geïnstalleerd.
Erg netjes gewerkt en mooi systeem.
Duidelijke afspraken en aanpassingen worden goed opgepakt.
Zeer tevreden.
Lees meer...

Rick Ter Schure op Google
05-10-2023
review_img
Protect Beveiligingen Flevoland