Strafrechtadvocaat

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten bij strafrecht

Op zoek naar een betrouwbare strafrechtadvocaat? Op Trustoo matchen we je met de beste advocaten in jouw regio. Bekijk Trustoo's top 10 strafrechtadvocaten en vergelijk verschillende offertes. Wij koppelen jou aan professionals, maar de beslissing ligt bij jou. Kies met vertrouwen voor jouw rechtszaak met Trustoo.

Lees meer...
Schlepers Advocatuur.jpg3
5.

Schlepers Advocatuur

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert snel
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (57reviews)

Mr. Marieke Schlepers, advocaat in Groningen, heeft een master strafrecht, criminologische variant aan de Rijksuniversteit Groningen en zij is verder gespecialiseerd in familierecht.

Schlepers heeft een kantoor in het centrum van Groningen, maar werkgebied beslaat heel Nederland. Zo procedeert mr. Schlepers bijvoorbeeld in Arnhem bij de militaire strafkamer om militairen bij te staan die worden geconfronteerd met het militair strafrecht. Ook ligt zij regelmatig -succesvol- met diverse gemeentes in de clinch, omdat een woning gesloten dreigt te worden na het aantreffen van drugs/hennep.

Om haar clienten te verweren tegen verzoeken ondertoezichtstelling (ots), uithuisplaatsing (uhp) en wijziging gezag van bijvoorbeeld de jeugdbescherming (JB / GI), de raad voor de kinderbescherming (rvk) en de William Schrikker Stichting (WSG) reist mr. Schlepers door heel Nederland. Met regelmaat wordt een verzoek machtiging uithuisplaatsing niet verleend door haar toedoen en/of worden kinderen snel weer thuis geplaatst bij hun ouders. Ook worden kinderen regelmatig niet ondertoezicht (ots) gesteld, omdat mr. Schlepers kan aantonen dat de ouders wel een gezonde leefomgeving kunnen bieden aan hun kinderen.

Mr. Schlepers werkt op juridisch hoog niveau met oog voor u als mens.

Uw belang staat altijd voorop voor mr. Schlepers.

Clienten roemen mr. Schlepers om haar juridische deskundigheid, praktische instelling en betrokkenheid.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Nieuwe Ebbingestraat  133, Groningen
Laatste review 01-04-2024
050-2052694

Strafrechtadvocaat

Als je op zoek bent naar een strafrechtadvocaat, dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres. Wij bieden een platform waar consumenten en lokale bedrijven elkaar vinden. Je vraagt bij ons gratis offertes aan van vier lokale advocaten die gespecialiseerd zijn in strafrecht.

Wat is strafrecht?

Strafrecht is een tak van het recht die zich bezighoudt met strafbaar gedrag. Het gaat om gedrag dat zo ernstig is dat de samenleving het wil bestraffen. Strafbaar gedrag kan worden onderverdeeld in:

  • Overtredingen: Een overtreding verwijst naar minder ernstige strafbare feiten. De straffen hiervoor zijn doorgaans minder zwaar. Voorbeelden van overtredingen zijn verkeersovertredingen, kleine diefstallen, en bepaalde vormen van vernieling.
  • Misdrijven: Een misdrijf betreft een ernstiger strafbaar feit. De straffen voor misdrijven zijn over het algemeen zwaarder. Voorbeelden van misdrijven zijn moord, diefstal met geweld, fraude, en zware mishandeling.

Een strafrechtadvocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in dit rechtsgebied. Zij staan mensen bij die verdacht worden van een strafbaar feit.

De rol van een strafrechtadvocaat

Een strafrechtadvocaat is specialist op het gebied van het strafrecht en speelt daarom een belangrijke rol in strafzaken. Zij staan je bij vanaf het moment dat je verdacht wordt tot aan de uitspraak van de rechter. De advocaat adviseert je, assisteert je tijdens verhoren en verdedigt je in de rechtbank. Een goede strafrechtadvocaat maakt het verschil in een strafzaak met de juiste juridische ondersteuning.

Het belang van een goede strafrechtadvocaat

Het is van groot belang om een goede strafrechtadvocaat in te schakelen als je verdacht wordt van een strafbaar feit. Een strafzaak kan grote gevolgen hebben voor je toekomst en een goede strafrechtadvocaat kan je helpen om de best mogelijke uitkomst te bereiken in je strafzaak.

De strafrechtadvocaat en Trustoo

Bij Trustoo werken we samen met een groot netwerk van advocaten. Zo brengen we je in contact met een strafrechtadvocaat die past bij jouw zaak. Het is onze missie om consumenten en lokale bedrijven op een eenvoudige en transparante manier met elkaar in contact te brengen. Daarom maken we het je gemakkelijk om offertes aan te vragen van vier lokale strafrechtadvocaten. Zo maak je de beste keuze voor jouw strafzaak.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.617 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half