Ontslagadvocaat

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten bij ontslag

Zoek je een betrouwbare ontslagadvocaat? Bij Trustoo vind je de beste advocaten in jouw regio. We verbinden je snel met de juiste expert. Bekijk, vergelijk en kies met vertrouwen uit offertes van lokale advocaten via Trustoo.

Lees meer...

Ontslagadvocaat

Als je te maken krijgt met ontslag, kan het een verwarrende en stressvolle tijd zijn. Het is dan ook belangrijk om te weten dat je er niet alleen voor staat. Bij Trustoo koppelen we je aan lokale advocaten die gespecialiseerd zijn in ontslagrecht.

Wat doet een ontslagadvocaat?

Een ontslagadvocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in het ontslagrecht. Dit is een tak van het arbeidsrecht die zich richt op alle aspecten van beëindiging van het dienstverband. Een advocaat bij ontslag staat je bij en adviseert over je rechten en plichten,

inclusief de ontslaggronden en de ontslagregeling. De ontslaggronden zijn de wettelijke redenen die werkgevers hebben om een werknemer te ontslaan, zoals disfunctioneren of langdurige ziekte. Een ontslagregeling is een schriftelijke overeenkomst tussen jou en je werkgever waarin alle details met betrekking tot je ontslag zijn vastgelegd.

Waarom een advocaat bij ontslag inschakelen?

Het inschakelen van een advocaat bij ontslag helpt je om je positie te begrijpen en te versterken. Een ontslagadvocaat adviseert je over de beste manier om met de situatie om te gaan, helpt je bij het onderhandelen over een ontslagregeling en vertegenwoordigt je in eventuele juridische procedures.

Ontslaggronden en ontslagrecht

Er zijn verschillende ontslaggronden waarop een werkgever een werknemer kan ontslaan. Deze gronden zijn vastgelegd in het ontslagrecht. Een ontslagjurist of arbeidsrechtadvocaat kan je helpen om te begrijpen welke gronden van toepassing zijn op jouw situatie en wat je rechten en plichten zijn.

De juiste ontslagadvocaat vinden

Het vinden van de juiste ontslagadvocaat kan een uitdaging zijn. Er zijn veel advocaten om uit te kiezen en het is belangrijk om iemand te vinden die ervaring heeft met jouw specifieke situatie. Bij Trustoo geloven we in het belang van het vinden van de juiste advocaat die jou helpt je rechten en plichten te begrijpen en je juridisch goed adviseert. Daarom maken we dit proces eenvoudiger door je te matchen met lokale advocaten die gespecialiseerd zijn in ontslagrecht. We bieden je de mogelijkheid om vier offertes te vergelijken, zodat je de beste keuze maakt voor jouw situatie.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.617 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Fijn kantoor met experts op hun vakgebied. Ik waardeer het menselijke contact en snelle schakelen. Lees meer...

Nefih Tahiri op Google
06-04-2024
review_img
FYRM. Advocaten
starstarstarstarstar

Uitstekend werk van Onyx advocaten. Professioneel, respectvol en doortastend. 9 maanden openstaande incasso binnen 2 weken voldaan. Dank! Lees meer...

Mark Soons op Google
26-03-2024
review_img
Onyx Advocaten
starstarstarstarstar

Wessel juristen was snel beschikbaar en bood nuttige hulp. De gratis intake was prettig en Wessel juristen bood aan de antwoorden op onze vragen op te gaan zoeken. Het gaf ons echter geen zekerheid dus we hebben besloten de onterechte rekening te betalen zodat we van het gezeur af zijn.. Lees meer...

Claes de Graaff
05-03-2024
review_img
Wessel Juristen
starstarstarstarstar

Chantall heb ik benaderd in verband met een dreigend ontslag. Ik heb haar leren kennen als een hele goede en professionele advocaat. Ze heeft veel kennis en voorspelt de volgende stappen van de tegenstander zodat we ze altijd voor zijn. In het begin was ik hier nogal huiverig voor, maar Chantall heeft mij hier goed in begeleid met als gevolg een mooie eindresultaat. De communicatie met Chantall ging per e-mail, whatsapp en telefonisch en was erg prettig. Chantall reageert heel snel.
Ik ben erg blij dat ik haar benaderd heb en meer dan tevreden over het behaalde eindresultaat. Als je nog op zoek bent naar een advocaat: bij Chantall ben je zéker bij het goede adres!
Lees meer...

M Blomhert op Google
02-03-2024
review_img
Sellmeijer Advocatuur
starstarstarstarstar

I’m a French expat and Nathalie helped me during several months ! She solved the issue easily. I really recommend, good communication and availability ! Thanks again ! Lees meer...

Mickaël Larue op Google
01-03-2024
review_img
Otus legal