Letselschade advocaat

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten bij letselschade

Op zoek naar een letselschadeadvocaat? Op Trustoo vind je de top 10 advocaten voor letselschadegevallen. We brengen je in contact met de beste juridische experts in jouw regio. Maak je keuze met vertrouwen na het vergelijken van bedrijven en verschillende offertes.

Lees meer...
Veritas Letselschade.jpg9
1.

Veritas Letselschade

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (76reviews)

(let op!!! GEEN mishandelingen of andere strafrechtelijke zaken en GEEN medische missers of medische fouten) Veritas Letselschade biedt - gratis - juridische hulp bij letselschade (dus niet uitsluitend materiele schade) opgelopen in het verkeer of op het werk. Ook bij licht letsel kunt u een beroep op ons doen. Ingeval van whiplash-achtige (denk aan klachten aan nek, rug, hoofd zonder dat dit zichtbaar is op een medische foto/scan) klachten door een aanrijding kunt u eveneens bij ons terecht!

Als u te maken krijgt met letsel komt er veel op u af en het laatste waar u mee bezig dient te zijn is het bieden van weerstand jegens een verzekeraar. Verzekeraars zijn namelijk heer en meester in het voeren van discussies en doen er alles aan om geen of minder schadevergoeding te betalen. Wij hebben veel ervaring alsook de kennis en kunde om u bij te staan en uw vele zorgen uit handen te nemen. Daarnaast worden wij bijgestaan door ervaren deskundigen die ook nodig zijn in het letselschade traject. Denk hier aan medisch adviseurs, rekenkundigen, arbeidsdeskundigen, etc. Wij begeleiden u van A-Z zodat u zich kunt concentreren op het belangrijkste: uw herstel. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft, neem dat maar van ons aan. Wij zijn immers partijdig, gedreven en pittig!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Heesbergstraat 41, Heerlen
Laatste review 13-02-2024
045-2032726
Juricare Advocatuur.jpg5
2.

Juricare Advocatuur

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (72reviews)

ENKEL LETSELSCHADEZAKEN. ONLY INJURY CLAIMS.

Juricare Advocatuur is een modern en gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich richt op letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Wij bieden deskundige juridische hulp aan particulieren en consumenten die te maken hebben met letselschade of andere juridische problemen in de gezondheidszorg. Onze aanpak is proactief en vasthoudend, met een sterke focus op de belangen van onze cliënten.

Onze advocaat, mr. I.S. El Boutaibi, is een expert in zijn vakgebied en wordt gewaardeerd om zijn heldere communicatie en toegankelijkheid. Hij spreekt meerdere talen, waaronder Nederlands, Marokkaans (Berbers), Engels en Frans, wat hem in staat stelt om een breed scala aan cliënten te bedienen.

Bij Juricare Advocatuur begrijpen we dat slachtoffers het vaak moeilijk hebben en het op moeten nemen tegen grote partijen zoals verzekeraars. Daarom staan we onvoorwaardelijk aan uw zijde en nemen we uw juridische zorgen uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel.

We werken ook nauw samen met Advocatenkantoor Staals, waardoor we een nog breder scala aan juridische diensten kunnen aanbieden.

Bent u op zoek naar juridische hulp bij letselschade of heeft u advies nodig op het gebied van gezondheidsrecht? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij staan klaar om u te helpen en te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
De Boelelaan 30, Amsterdam
Laatste review 14-02-2024
020-7474235
Letselschade Advocaat Laseur.jpg
3.

Letselschade Advocaat Laseur

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
LSA | Keurmerk NOvA
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (42reviews)

Letselschade Advocaat Laseur zet zich volledig in voor de revalidatie, de re-integratie en een passende compensatie voor u, als slachtoffer van een ongeval. Onze cliënten waarderen de directe contacten, snelle reacties en eerlijke, duidelijke adviezen tijdens het letselschadetraject.

Het kantoor is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich volledig richt op het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Wij staan niet de verzekeraars bij, maar u, het slachtoffer. Uw welzijn staat bij ons centraal.

Onze advocaat, mr. Ivo Laseur, is gespecialiseerd in letselschade en heeft zijn master en grotiusopleiding Personenschade cum laude behaald. Hij is betrokken, gedreven en doet er alles aan om u op de beste wijze juridisch bij te staan. Zijn doel is om u weer vertrouwen te geven in uw toekomst.

Of u nu te maken heeft met de gevolgen van een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een ander incident dat heeft geleid tot letselschade, wij staan voor u klaar. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen en zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Bent u op zoek naar een betrokken en deskundige letselschadeadvocaat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te helpen.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Stationsplein 49, Heerhugowaard
Laatste review 17-02-2024
072-2012800

Letselschadeadvocaat

Als je letsel hebt opgelopen door een ongeval, is het inschakelen van een letselschadeadvocaat een belangrijke stap in het proces van schadevergoeding. Bij Trustoo begrijpen we dat dit een moeilijke tijd kan zijn. We zijn er om je te helpen bij het vinden van de juiste advocaat.

Wat doet een letselschadeadvocaat?

Een letselschadeadvocaat is een gespecialiseerde jurist die slachtoffers van ongevallen helpt bij het claimen van een schadevergoeding. Dit kan letsel zijn dat is opgelopen door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout. De advocaat staat je bij in het juridische proces, onderhandelt met de tegenpartij en, als dit nodig is, procedeert voor de rechtbank.

Wanneer een letselschadeadvocaat inschakelen?

Het is raadzaam om zo snel mogelijk na het ongeval een letselschadeadvocaat in te schakelen. Hoe eerder je dit doet, hoe beter de advocaat je kan helpen. De advocaat adviseert je over je rechten, de haalbaarheid van je claim en de te volgen stappen.

Letselschadeadvocaat kosten

Veel mensen vragen zich af: wat kost een letselschade advocaat? De kosten kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de zaak en de ervaring van de advocaat. Het is belangrijk om te weten dat bij letselschade in Nederland wettelijk is geregeld dat de kosten van de advocaat vergoed moeten worden door de aansprakelijke partij, zoals vermeld in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek. In sommige gevallen werkt de advocaat op basis van 'no cure, no pay', wat betekent dat je alleen betaalt als de zaak succesvol is.

Betrouwbare letselschadeadvocaat

Het vinden van een betrouwbare letselschadeadvocaat is essentieel. Je wilt iemand die je belangen op de best mogelijke manier behartigt. Bij Trustoo werken we alleen samen met betrouwbare en ervaren letselschadeadvocaten. We controleren hun achtergrond, ervaring en klantbeoordelingen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge standaarden. Je kan via Trustoo ook specifiek selecteren op de keurmerken MfN-Registermediator en/of Nederlandse Orde van Advocaten om ervoor te zorgen dat je de beste juridische ondersteuning krijgt.

Vergelijk via Trustoo

Het inschakelen van een letselschadeadvocaat kan een belangrijke stap zijn in het proces van schadevergoeding. Bij Trustoo zijn we er om je te helpen bij het vinden van de juiste advocaat. We werken alleen samen met betrouwbare en ervaren letselschadeadvocaten. En met onze service vergelijk je vrijblijvend vier offertes van lokale letselschadeadvocaten. Zo vergelijk je de diensten, kosten en ervaringen en kies je de advocaat die het beste bij je past.

Heb je een specifieke kwestie met betrekking tot aansprakelijkheid en andere juridische zaken? Bekijk ook onze top 10 bedrijven voor advocaten voor aansprakelijkheid en vind de advocaat die bij jouw situatie past.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.067 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Vanaf het begin van mijn zaak in arbeidsrecht heeft Imad mij professioneel bijgestaan, rekening houdend met mijn persoonlijke situatie. Telefonische communicatie en communicatie via mail verliepen goed. Hij heeft in mijn situatie maximaal en tegelijk eerlijk resultaat weten te behalen. Al mijn vragen wist hij in 'lekentaal' te beantwoorden, dus juridische taal werd vertaald naar wat ik kon begrijpen. Imad wist mij gerust te stellen wanneer er vanwege de situatie stress ontstond. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat mijn zaak bij hem in slechte handen was. Ik zou Imad aan iedereen aanraden die juridische bijstand nodig heeft. Lees meer...

Nienke van Dorsten op Google
07-02-2024
review_img
Juricare Advocatuur
starstarstarstarstar

Perfecte afhandeling en professionele ondersteuning echte aanrader! Lees meer...

Arno De Bruijne op Google
16-01-2024
review_img
VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten
starstarstarstarstar

Marco Zwagerman, een zeer betrokken advocaat, die de titel "Victim First' in woord en daad krachtig maakt. Dhr. Zwagerman geeft rust met zijn adequate optreden en kennis van zaken. Daarnaast een warm en integer persoon waarop blind gevaren kan worden. Lees meer...

Dorien Norbruis op Google
13-01-2024
review_img
VictimFirst Advocaten
starstarstarstarstar

Ivo heeft mijn zaak overgenomen en binnen no time een geweldig resultaat behaald, ik ben er erg blij mee. Deze advocaat is zeker een aanrader, korte lijnen en duidelijk, met verstand van zaken. Lees meer...

Michel Velder op Google
13-01-2024
review_img
Letselschade Advocaat Laseur
starstarstarstarstar

Gelijk goed advies en open kaart.
Duidelijk in communicatie.
Lees meer...

Keulen
10-10-2023
review_img
Hilkens Advocaten
starstarstarstarstar

Heel erg tevreden met de hulp van Novi Letselschade Advocaten, Anita Hanegraaf. Mijn zaak is erg goed afgehandeld; van tevoren werd aangegeven wat ik kon verwachten, hoe veel tijd het zou duren en wat de hoogstwaarschijnlijke uitkomst zou zijn. Tijdens de behandeling van mijn zaak was het gemakkelijk om contact op te nemen en werd ik goed op de hoogte gehouden. Ik ben blij met hoe mijn zaak is afgehandeld en raad Novi Letselschade Advocaten zeker aan. Lees meer...

Floortje delaFosse op Google
24-09-2023
review_img
Novi Letselschade Advocaten