Familierechtadvocaat

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten bij familie conflicten

Zoek je een betrouwbaar familierechtadvocaat? Op Trustoo vind je de beste advocaten voor jouw specifieke situatie. We koppelen je met de top familierechtprofessionals in jouw buurt. Wij matchen, jij kiest. Vraag eenvoudig vier offertes aan en kies met vertrouwen.

Lees meer...
Schlepers Advocatuur.jpg3
6.

Schlepers Advocatuur

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert snel
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (57reviews)

Mr. Marieke Schlepers, advocaat in Groningen, heeft een master strafrecht, criminologische variant aan de Rijksuniversteit Groningen en zij is verder gespecialiseerd in familierecht.

Schlepers heeft een kantoor in het centrum van Groningen, maar werkgebied beslaat heel Nederland. Zo procedeert mr. Schlepers bijvoorbeeld in Arnhem bij de militaire strafkamer om militairen bij te staan die worden geconfronteerd met het militair strafrecht. Ook ligt zij regelmatig -succesvol- met diverse gemeentes in de clinch, omdat een woning gesloten dreigt te worden na het aantreffen van drugs/hennep.

Om haar clienten te verweren tegen verzoeken ondertoezichtstelling (ots), uithuisplaatsing (uhp) en wijziging gezag van bijvoorbeeld de jeugdbescherming (JB / GI), de raad voor de kinderbescherming (rvk) en de William Schrikker Stichting (WSG) reist mr. Schlepers door heel Nederland. Met regelmaat wordt een verzoek machtiging uithuisplaatsing niet verleend door haar toedoen en/of worden kinderen snel weer thuis geplaatst bij hun ouders. Ook worden kinderen regelmatig niet ondertoezicht (ots) gesteld, omdat mr. Schlepers kan aantonen dat de ouders wel een gezonde leefomgeving kunnen bieden aan hun kinderen.

Mr. Schlepers werkt op juridisch hoog niveau met oog voor u als mens.

Uw belang staat altijd voorop voor mr. Schlepers.

Clienten roemen mr. Schlepers om haar juridische deskundigheid, praktische instelling en betrokkenheid.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Nieuwe Ebbingestraat  133, Groningen
Laatste review 01-04-2024
050-2052694

Familierechtadvocaat

Als je op zoek bent naar een familierechtadvocaat, dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres. Wij bieden een platform waar consumenten en lokale bedrijven elkaar vinden. Zo vraag je bij ons kosteloos meerdere offertes aan van lokale advocaten die gespecialiseerd zijn in familierecht.

Wat is familierecht?

Familierecht is een breed en complex rechtsgebied dat zich bezighoudt met juridische kwesties rondom familie en gezin. Denk aan zaken rondom:

  • huwelijk en echtscheiding;
  • de geboorte van je kind;
  • alimentatie en voogdij;
  • erkenning en adoptie.

Een goede familierechtadvocaat staat je bij in deze zaken en helpt je de juiste beslissingen te nemen.

De rol van een familierechtadvocaat

Wat doet een familierechtadvocaat precies? Een advocaat in familierecht adviseert en begeleidt je in juridische kwesties rondom het gezinsrecht. De advocaat helpt bij alle stappen van een echtscheidingsprocedure, inclusief de verdeling van eigendommen, alimentatie en regelingen voor kinderen. In situaties over ouderlijk gezag en voogdij beschermt een familierechtadvocaat je rechten en behartigt je belangen. Bij financiële kwesties na een scheiding helpt een familierechtadvocaat bij het berekenen en onderhandelen over kinder- en partneralimentatie. Voor procedures met betrekking tot adoptie en pleegzorg biedt de familierechtadvocaat de benodigde juridische begeleiding. En wanneer het nodig is, treedt een gespecialiseerde advocaat in familierecht op als bemiddelaar.

Waarom een gespecialiseerde familierechtadvocaat?

Familierecht is een complex rechtsgebied met vele aspecten. Een goede familierechtadvocaat heeft diepgaande kennis van dit rechtsgebied en adviseert en begeleidt je op de juiste manier. Bovendien heeft een gespecialiseerde familierechtadvocaat ervaring met de emotionele aspecten die bij familierechtelijke kwesties komen kijken. Door deze deskundigheid in te schakelen, ga je met vertrouwen en duidelijkheid door ingewikkelde familiekwesties heen.

Hoe vind je een goede familierechtadvocaat?

Het vinden van een goede familierechtadvocaat kan een uitdaging zijn. Er zijn veel advocaten en advocatenkantoren die zich specialiseren in familierecht. Maar hoe weet je welke advocaat het beste bij jouw situatie past? Bij Trustoo helpen we je graag bij het vinden van de juiste advocaat en daarom maken we het je makkelijk. Bekijk de top 10 familierechtadvocaten in jouw regio en vraag direct vier offertes aan. Zo vergelijk je de diensten en tarieven van verschillende advocaten en maak je de beste keuze voor jouw situatie.

Ben je op zoek naar een specifieke advocaat? Ontdek ook onze top 10 van erfrechtadvocaten, scheidingsadvocaten en advocaten gespecialiseerd in alimentatie.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.606 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

De vrouwelijke advocaat is vriendelijk en nauwgezet in haar werk, en haar verdediging van mij was zeer uitstekend. Dankzij haar inspanningen werd ik vrijgesproken. Ik ben haar dankbaar en als je wilt, zou ik haar tien sterren geven in plaats van vijf sterren . Lees meer...

Anas Alali op Google
30-03-2024
review_img
Schlepers Advocatuur
starstarstarstarstar

Ik ben super goed geholpen door mr. T. Quist. Bij vragen kon ik altijd voor van alles terecht.
Altijd meedenkend.
Super vriendelijk.
Recht door zee.
En kent zeer zeker de slagen van de zweep.
Al met al een top advocate.
En een advocate met een hart van goud.
Super bedankt.
Groetjes,
Marc.
Lees meer...

IJpeJax IJpeJax op Google
10-03-2024
review_img
Van Uitert & Quist Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben in een letselschade zaak bij gestaan door Edwin v Gerven,die voor mij naar volle tevredenheid is afgerond.
Edwin was steeds goed en snel bereikbaar en gaf telkens goede aanwijzingen waardoor het snel afgewikkeld kon worden.
Ik kan Sumrin Advocaten zeer zeker aanbevelen !!
Lees meer...

Henk van Zoggel op Google
10-03-2024
review_img
Sumrin Advocaten
starstarstarstarstar

Ik heb nu meerdere malen Advocatenkantoor Van Olst nodig gehad inzake het familierecht. Zij heeft mij deskundig bijgestaan en zij kan de wens die je hebt goed in geschrift formeel verwoorden. Daarnaast luistert ze goed naar je verhaal en heeft ze erg veel ervaring in o.a. familierecht. Lees meer...

Camiel Saris op Google
01-03-2024
review_img
Advocatenkantoor Van Olst
starstarstarstarstar

Ik ben heel goed en fijn bijgestaan door mevrouw R.Croes-Bleijendaal. Ik kan alleen maar aan de hand van mijn ervaring positief zijn over haar kunnen en werkzaamheden als advocaat. Ze kon zich goed in mijn situatie en hulpvraag inleven en heeft me waar nodig sterk en zakelijk bijgestaan. Ik kan een ieder haar aanraden als advocaat! Nogmaals super bedankt mevrouw R.Croes-Bleijendaal. Lees meer...

Nadiah Syahab op Google
07-02-2024
review_img
Sieval Advocaten
starstarstarstarstar

Zojuist een second opinion gekregen van mevrouw Jeulink. Ik heb me echt gehoord gevoeld. Zij kan de hoofd- en bijzaken goed uit elkaar halen en heeft mij eerlijk juridisch advies gegeven waar ik erg blij mee ben. Nu weet ik waar ik sta en kan ik verder. Hartelijk dank! Een goede advocate met oog voor detail waardoor het totale plaatje van de zaak compleet wordt. Lees meer...

Barbara Blijlevens op Google
08-01-2024
review_img
Braak Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben heel vakkundig geholpen met mijn scheiding door Roland Knegtmans en de rest van zijn team. Door mijn persoonlijke omstandigheden is het voor mij moeilijk om te reizen. Daarom was het extra fijn dat een huisbezoek of een videobelafspraak ook tot de mogelijkheden behoren.
Veel factoren spelen bij scheiden een rol. Roland had oog voor al deze aspecten en kon mij ook goed van informatie voorzien om vervolgstappen te kunnen zetten en uiteindelijk mijn leven weer in rustiger vaarwater te brengen.
Lees meer...

Amber Bindels op Google
08-01-2024
review_img
Knegtmans Advocaten & Mediators BV
starstarstarstarstar

Werd goed geluisterd naar mijn wensen en de uitkomst bij de rechter was precies waarvoor we hier heen gingen.

Nogmaals bedankt voor uw inspanningen en advies
Lees meer...

Simon Horjus
29-12-2023
review_img
Advocatenkantoor Schmidt