Faillissement advocaat

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten voor faillissement

Zoek je een betrouwbare faillissementadvocaat? Op Trustoo vind je de top 10 advocaten voor je faillissementvraagstukken. Wij koppelen je aan de beste professionals in jouw regio. Ontvang direct meerdere offertes en kies met vertrouwen via Trustoo.

Lees meer...
Hermsen Advocatuur.jpg3
8.

Hermsen Advocatuur

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
8,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5reviews)

Hermsen Advocatuur richt zich op juridische dienstverlening voor het mkb-bedrijf. Het inschakelen van een advocaat moet betaalbaar zijn, waarbij Hermsen Advocatuur streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit van dienstverlening.

Wij hanteren scherpe tarieven en als de zaak zich ervoor leent, is het daarnaast mogelijk om vaste prijsafspraken te maken. Zo weet de ondernemer waar hij aan toe is en heeft hij zicht op de kosten die een juridisch geschil met zich meebrengen.

Hermsen Advocatuur pand voorkant
Hermsen Advocatuur pand binnenkant
Hermsen Advocatuur houdt verder van heldere communicatie. Voorafgaand aan de werkzaamheden, maar zeker ook tijdens het proces, wordt inzicht gegeven in de gang van zaken en de kosten die dit met zich meebrengt.

Voordat een procedure bij de rechtbank wordt gestart, krijgt u een uitvoerig advies over de proceskansen, zodat uw verwachtingen op een juiste wijze worden gemanaged. Hermsen Advocatuur probeert onverwachte teleurstellingen daarmee zo veel mogelijk te voorkomen.

Grote successen worden alleen bereikt door een hechte (professioneel vriendschappelijke) samenwerking tussen advocaat en klant. Dit wordt dan ook nagestreefd door tijdig overleg. Als u belt met ons kantoor, kunt u ervan verzekerd zijn dat u binnen 24 uur wordt teruggebeld.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Ekkersrijt 4607, Son en Breugel
Laatste review 02-04-2024
085-0195975

Faillissementadvocaat

In de complexe wereld van het faillissementsrecht is het belangrijk om een ervaren faillissementadvocaat aan je zijde te hebben. Bij Trustoo begrijpen we dat. We zijn er om je te helpen bij de ingewikkelde zaken van het insolventierecht.

Wat is insolventie?

Insolventie is de juridische term voor het niet kunnen betalen van schulden. Het kan leiden tot verschillende scenario's voor de schuldenaar, de persoon of het bedrijf met schulden, waaronder:

Faillissement

Dit is een juridische status waarin het vermogen van de schuldenaar wordt verdeeld onder crediteuren, de schuldeisers, omdat de schuldenaar niet in staat is om aan zijn financiële verplichtingen te voldoen.

Schuldsanering

Dit verwijst naar een juridische procedure waarbij een schuldenaar wordt geholpen om de schulden af te lossen of deels kwijt te schelden, zodat de schuldenaar een nieuwe start kan maken.

Surseance van betaling

Dit is een situatie waarin een schuldenaar tijdelijk uitstel van betaling krijgt. Hierdoor heeft de schuldenaar de mogelijkheid om zijn financiële situatie te herstellen en schulden te voldoen.

Een akkoord met schuldeisers

Dit gaat om een overeenkomst waarbij de schuldenaar en de schuldeisers akkoord gaan met bepaalde voorwaarden voor het aflossen van de schulden, vaak met gedeeltelijke kwijtschelding.

Een insolventieadviseur of -advocaat kan je helpen om de beste optie voor jouw situatie te kiezen.

De rol van een faillissementadvocaat

Een faillissementadvocaat speelt een belangrijke rol in het proces van insolventie. Deze advocaat adviseert over de beste manier om met je schulden om te gaan, helpt je bij het opstellen van een faillissementsaanvraag en vertegenwoordigt je in de rechtbank. Het is de taak van de advocaat om jouw belangen te behartigen en te zorgen dat je de best mogelijke uitkomst krijgt.

Insolventieregister en procesreglement

Het insolventieregister is een openbaar register waarin alle faillissementen, surseances van betaling en schuldsaneringen worden geregistreerd. Het procesreglement bevat de regels die bepalen hoe faillissementszaken worden afgehandeld. Beide zijn belangrijke onderdelen van het insolventierecht en iets waar een goede faillissementadvocaat bekend mee is.

Rechtspraak en faillissementsrecht

De rechtspraak speelt een grote rol in het faillissementsrecht. Het is de taak van de rechter om te beslissen over faillissementsaanvragen en andere zaken die verband houden met insolventie. Een goede faillissementadvocaat zal niet alleen de wet kennen, maar ook begrijpen hoe de rechtspraak werkt en hoe deze je zaak beïnvloedt.

De keuze voor een goede faillissementrechtadvocaat

Bij Trustoo begrijpen we dat het proces van faillissement stressvol en overweldigend kan zijn. In de wereld van het faillissementsrecht is het daarom belangrijk om een ervaren en deskundige advocaat aan je zijde te hebben. Ze helpen je bij alle lastige zaken in dit rechtsgebied, ze beschermen je rechten en zorgen dat je de best mogelijke uitkomst krijgt. Bij Trustoo helpen we je graag bij het vinden van de juiste advocaat en daarom maken we het je makkelijk. Vraag eenvoudig tot wel vier offertes aan via ons platform. Door dit te doen, kun je de diensten, kosten en ervaring van verschillende advocaten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.606 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Fijn kantoor met experts op hun vakgebied. Ik waardeer het menselijke contact en snelle schakelen. Lees meer...

Nefih Tahiri op Google
06-04-2024
review_img
FYRM. Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben super goed geholpen door mr. T. Quist. Bij vragen kon ik altijd voor van alles terecht.
Altijd meedenkend.
Super vriendelijk.
Recht door zee.
En kent zeer zeker de slagen van de zweep.
Al met al een top advocate.
En een advocate met een hart van goud.
Super bedankt.
Groetjes,
Marc.
Lees meer...

IJpeJax IJpeJax op Google
10-03-2024
review_img
Van Uitert & Quist Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben in een letselschade zaak bij gestaan door Edwin v Gerven,die voor mij naar volle tevredenheid is afgerond.
Edwin was steeds goed en snel bereikbaar en gaf telkens goede aanwijzingen waardoor het snel afgewikkeld kon worden.
Ik kan Sumrin Advocaten zeer zeker aanbevelen !!
Lees meer...

Henk van Zoggel op Google
10-03-2024
review_img
Sumrin Advocaten
starstarstarstarstar

Wessel juristen was snel beschikbaar en bood nuttige hulp. De gratis intake was prettig en Wessel juristen bood aan de antwoorden op onze vragen op te gaan zoeken. Het gaf ons echter geen zekerheid dus we hebben besloten de onterechte rekening te betalen zodat we van het gezeur af zijn.. Lees meer...

Claes de Graaff
05-03-2024
review_img
Wessel Juristen
starstarstarstarstar

Verzekeraar heeft snel geschikt na de procedure die doorlopen is👍 Lees meer...

F C op Google
06-02-2024
review_img
Advocatenkantoor ripcord
starstarstarstarstar

Perfecte afhandeling en professionele ondersteuning echte aanrader! Lees meer...

Arno De Bruijne op Google
01-02-2024
review_img
VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten