Bouwrechtadvocaat

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten voor bouwrecht

Op zoek naar een betrouwbare bouwrechtadvocaat? Vind bij Trustoo de top 10 advocaten gespecialiseerd in bouwrecht. We koppelen je aan de beste experts in jouw omgeving. Vraag direct meerdere offertes aan, vergelijk en kies met vertrouwen.

Lees meer...
Hamer Advocaten Bussum.jpg4
10.

Hamer Advocaten Bussum

MfN Registermediator
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (106reviews)

Aan Hamer Advocaten zijn verbonden Kicky Hamer, advocaat, Michiel Schimmel, advocaat, Moshe Beukers, advocaat en Marijke Veen, backoffice. Een hecht team dat al jaren samen werkt.

Kicky Hamer is als advocaat goed thuis op het gebied van arbeidsrecht. Kicky Hamer is één van de weinige advocaten in Het Gooi die aangesloten is bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Niet voor niets is Kicky Hamer oprichter van de specialistenvereniging Gooise Vereniging ArbeidsrechtAdvocaten. Ook is Kicky Hamer mediator in arbeidsconflicten. Naast het arbeidsrecht procedeert Kicky Hamer veel in het strafrecht.

Michiel Schimmel is als advocaat zo langzamerhand gepokt en gemazeld in het strafrecht. Hij staat niet alleen verdachten van zware criminaliteit (zoals afpersing, brandstichting) bij maar ook verdachten van diefstal, mishandeling, hennepkweek en dronken rijden. Naast het strafrecht procedeert Michiel Schimmel veel in het arbeidsrecht.

Moshe Beukers heeft zich onlangs toegevoegd als zelfstandig advocaat aan Hamer advocaten. Hiervoor hield zij kantoor in Soest en hield zij zich bezig met bestuursrecht, huur- en vastgoedrecht en stond zij ondernemers uit Het Gooi en Eemland bij in uiteenlopende zaken. Zij werkt voor eigen rekening en risico.

Marijke Veen is al sinds 2002 de rechterhand van Kicky Hamer en van Michiel Schimmel. Op de dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend is zij op het kantoor aanwezig en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Door een sterke binding van onze medewerkers met de regio Gooi en Eemland beschikt Hamer Advocaten over een groot sociaal netwerk wat ingezet kan worden voor de cliënt. Tevens beschikt Hamer Advocaten over veel lokale kennis welke bij de behandeling van zaken relevant en zelf bepalend kan zijn.

Het kantoor is gevestigd in Het Spiegel in Bussum, gemeente Gooise Meren. Omdat het kantoor valt onder het gewest Gooi- en Vechtstreek van het arrondissement Midden-Nederland, worden de meeste procedures gevoerd in Almere, Lelystad en Utrecht. Het kantoor is op verschillende manieren goed bereikbaar.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Nieuwe 's-Gravelandseweg 5-1, Bussum
Laatste review 21-03-2024
27 jaar in bedrijf

Bouwrechtadvocaat

Als het om bouw en vastgoed gaat, is het van groot belang om een betrouwbare bouwrechtadvocaat aan je zijde te hebben. Dit begrijpen wij bij Trustoo. Wij zijn er om je te matchen met ervaren advocaten gespecialiseerd in bouwrecht, die jou juridisch advies geven bij conflicten in de bouw.

Wat is bouwrecht?

Bouwrecht is een specifiek rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle juridische onderdelen rondom de bouw. Het gaat om vele zaken, waaronder:

  • contracten en vergunningen;
  • aansprakelijkheid;
  • bouwgeschillen;
  • naleving van bouwvoorschriften.

Een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht ondersteunt je bij het begrijpen en handelen in deze bouwzaken.

De rol van een bouwrechtadvocaat

Een bouwrechtadvocaat is een jurist die gespecialiseerd is in het bouwrecht. Deze advocaat staat je bij bij bouwgeschillen, het opstellen van contracten en het geven van juridisch advies bij bouwproblemen. Het is een expert die de ins en outs van het bouwrecht kent en je helpt om je rechten te beschermen.

Juridisch advies bij bouwproblemen

Bouwgeschillen kunnen erg ingewikkeld en tijdrovend zijn, waarbij juridisch advies noodzakelijk is. Dit kan gaan om een geschil met een aannemer, een probleem met een vergunning of een conflict over de kwaliteit van het werk. Een bouwrechtadvocaat staat je bij. Deze advocaat helpt je om je rechten te begrijpen en beschermen en om een oplossing te vinden voor het probleem.

Bouwrechtadvocaat kosten

De kosten van een bouwrechtadvocaat kunnen variëren. Het hangt af van de complexiteit van de zaak, de ervaring van de advocaat en de tijd die nodig is om de zaak te behandelen. Het is belangrijk om vooraf een duidelijk beeld te hebben van de kosten. Bij Trustoo kunnen we je helpen om een inschatting te maken van de kosten. Vraag eenvoudig vier offertes aan van gespecialiseerde bouwrechtadvocaten in jouw regio. Op deze manier kun je de diensten, ervaring en kosten van verschillende advocaten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie.

Bouwrechtadvocaten en Trustoo

Het inschakelen van een bouwrechtadvocaat kan een belangrijke stap zijn in het oplossen van bouwgeschillen. Een bouwrechtadvocaat geeft je juridisch advies over alles rondom de bouw. Bij Trustoo staan we voor je klaar om je te helpen en je te koppelen aan de beste advocaten in jouw regio. Ontdek de top 10 bouwrechtadvocaten op Trustoo en kies met vertrouwen.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.617 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Zaak gewonnen !! Heel erg tevreden met deze advocaat . Lees meer...

Jordy Robert op Google
19-03-2024
review_img
Vaardige Advocaat BV
starstarstarstarstar

Ik ben in een letselschade zaak bij gestaan door Edwin v Gerven,die voor mij naar volle tevredenheid is afgerond.
Edwin was steeds goed en snel bereikbaar en gaf telkens goede aanwijzingen waardoor het snel afgewikkeld kon worden.
Ik kan Sumrin Advocaten zeer zeker aanbevelen !!
Lees meer...

Henk van Zoggel op Google
10-03-2024
review_img
Sumrin Advocaten
starstarstarstarstar

Deze advocaat is in 1 woord een topper. Rechtvaardig, strijdvaardig maar vooral eerlijk. Spiegelt de zaken niet mooier voor dan dat ze zijn. Haar pleidooi is in 1 woord fantastisch. Alles wat ze zegt heeft ze met bewijzen onderbouwd. Ze gaat de strijd aan met onrecht en doet er alles aan het onrecht aan te tonen. Dit advocatenbureau hoort wat mij betreft absoluut bij de topkantoren in ons land. Lees meer...

jean-pierre pielaat op Google
25-02-2024
review_img
Wouters & Wouters Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben heel vakkundig geholpen met mijn scheiding door Roland Knegtmans en de rest van zijn team. Door mijn persoonlijke omstandigheden is het voor mij moeilijk om te reizen. Daarom was het extra fijn dat een huisbezoek of een videobelafspraak ook tot de mogelijkheden behoren.
Veel factoren spelen bij scheiden een rol. Roland had oog voor al deze aspecten en kon mij ook goed van informatie voorzien om vervolgstappen te kunnen zetten en uiteindelijk mijn leven weer in rustiger vaarwater te brengen.
Lees meer...

Amber Bindels op Google
08-01-2024
review_img
Knegtmans Advocaten & Mediators BV
starstarstarstarstar

Ontzettend tevreden over de samenwerking met Titus Bouman. Goed bereikbaar, duidelijke communicatie, snel handelen en bovenal een goed en gerust gevoel bij het contact. Ik raad Titus Bouman zeker aan. Lees meer...

Marlous van der Linden op Google
02-01-2024
review_img
Hamer Advocaten Bussum
starstarstarstarstar

Meneer MOUSA is begripvol, heeft een luisterend oor en veel kennis van zaken. Duidelijk, betrouwbaar en denkt enorm met je mee, zijn manier van communiceren is correct en prettig. Kortom, een top advocaat!
Lees meer...

El Habbouz
08-12-2023
review_img
Advocatenkantoor MUSA