Advocaat consumentenrecht

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten voor consumentenrecht

Op zoek naar professionele hulp voor consumentenrecht? Ontdek de top 10 advocaten voor consumentenrecht op Trustoo. Wij koppelen je aan experts in jouw regio. Wij matchen, jij kiest. Ontvang direct vier offertes en maak met vertrouwen jouw keuze.

Lees meer...
Hamer Advocaten Bussum.jpg4
10.

Hamer Advocaten Bussum

MfN Registermediator
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (106reviews)

Aan Hamer Advocaten zijn verbonden Kicky Hamer, advocaat, Michiel Schimmel, advocaat, Moshe Beukers, advocaat en Marijke Veen, backoffice. Een hecht team dat al jaren samen werkt.

Kicky Hamer is als advocaat goed thuis op het gebied van arbeidsrecht. Kicky Hamer is één van de weinige advocaten in Het Gooi die aangesloten is bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Niet voor niets is Kicky Hamer oprichter van de specialistenvereniging Gooise Vereniging ArbeidsrechtAdvocaten. Ook is Kicky Hamer mediator in arbeidsconflicten. Naast het arbeidsrecht procedeert Kicky Hamer veel in het strafrecht.

Michiel Schimmel is als advocaat zo langzamerhand gepokt en gemazeld in het strafrecht. Hij staat niet alleen verdachten van zware criminaliteit (zoals afpersing, brandstichting) bij maar ook verdachten van diefstal, mishandeling, hennepkweek en dronken rijden. Naast het strafrecht procedeert Michiel Schimmel veel in het arbeidsrecht.

Moshe Beukers heeft zich onlangs toegevoegd als zelfstandig advocaat aan Hamer advocaten. Hiervoor hield zij kantoor in Soest en hield zij zich bezig met bestuursrecht, huur- en vastgoedrecht en stond zij ondernemers uit Het Gooi en Eemland bij in uiteenlopende zaken. Zij werkt voor eigen rekening en risico.

Marijke Veen is al sinds 2002 de rechterhand van Kicky Hamer en van Michiel Schimmel. Op de dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend is zij op het kantoor aanwezig en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Door een sterke binding van onze medewerkers met de regio Gooi en Eemland beschikt Hamer Advocaten over een groot sociaal netwerk wat ingezet kan worden voor de cliënt. Tevens beschikt Hamer Advocaten over veel lokale kennis welke bij de behandeling van zaken relevant en zelf bepalend kan zijn.

Het kantoor is gevestigd in Het Spiegel in Bussum, gemeente Gooise Meren. Omdat het kantoor valt onder het gewest Gooi- en Vechtstreek van het arrondissement Midden-Nederland, worden de meeste procedures gevoerd in Almere, Lelystad en Utrecht. Het kantoor is op verschillende manieren goed bereikbaar.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Nieuwe 's-Gravelandseweg 5-1, Bussum
Laatste review 21-03-2024
27 jaar in bedrijf

Advocaat consumentenrecht

Heb je als consument een conflict met een bedrijf, dan is het essentieel om een betrouwbare en deskundige advocaat voor consumentenrecht aan je zijde te hebben. Bij Trustoo begrijpen we dit en streven we ernaar om je te koppelen aan de beste advocaten in jouw omgeving.

Wat is consumentenrecht?

Consumentenrecht is een specifiek rechtsgebied dat zich richt op de bescherming van consumenten. Het gaat om een groot aantal onderwerpen, waaronder:

  • Consumentenkooprecht: regels die van toepassing zijn op de aankoop van goederen en diensten door consumenten.
  • Consumentenrechten: de wettelijke rechten die ervoor zorgen dat consumenten beschermd zijn bij hun aankopen, zoals het recht op informatie, garantie en het recht om een aankoop te annuleren.
  • Consumentenbescherming: maatregelen en wetten die zijn ingesteld om consumenten te beschermen tegen oneerlijke handelspraktijken, misleidende reclame en andere vormen van consumentenbedrog.

Het consumentenrecht is vastgelegd in het burgerlijk wetboek en andere consumentenwetten. Het waarborgt de rechten van consumenten bij aankopen en transacties, en het bevordert eerlijke handelspraktijken tussen consumenten en bedrijven.

De rol van een advocaat bij consumentenrecht

Een advocaat voor consumentenrecht is een jurist die gespecialiseerd is in het consumentenrecht. Deze advocaten ondersteunen je bij conflicten over aankopen, contracten en andere zaken die onder het consumentenrecht vallen. Ze adviseren je over je rechten als consument, ze vertegenwoordigen je in de rechtbank en helpen je om een eerlijke en rechtvaardige oplossing te vinden.

Het belang van het consumentenrecht

Het consumentenrecht is er om consumenten te beschermen tegen oneerlijke handelspraktijken en om ervoor te zorgen dat bedrijven zich aan de wet houden. Het biedt consumenten vele rechten en beschermingen, zoals het recht op informatie, het recht op herroeping en het recht op garantie. Het consumentenrecht is dus van groot belang voor elke consument.

Advocaten consumentenrecht en Trustoo

Bij Trustoo staan we voor het matchen van consumenten met de juiste advocaat, omdat we begrijpen dat elke zaak uniek is. Je hebt een advocaat nodig die jouw situatie begrijpt en de beste strategie kan bepalen om je belangen te verzekeren. Daarom werken wij samen met een groot netwerk van ervaren en betrouwbare advocaten die klaar staan om je te begeleiden en ondersteunen. Vergelijk vier offertes van lokale advocaten die gespecialiseerd zijn in consumentenrecht. Op basis van ervaring, expertise en tarieven vergelijk je de advocaten en maak je de beste keuze voor jou.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.617 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Het contact met de heer Mark -Jan Germs mediator/advocaat van gripadvocaten was prettig. Door zijn laagdrempelige houding voelde ik me op mijn gemak in de turbulente fase van de scheiding. Ook heeft Mark-Jan oog voor het emotionele aspect naast de zakelijke afwikkelingen die bij een echtscheiding spelen. Dit maakt dat je door Mark -Jan wordt gezien als mens i.p.v. een zaak, met alle emoties die bij dit proces horen.
mvg W van der Zandt
Lees meer...

willy van der zandt op Google
30-03-2024
review_img
Grip Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben super goed geholpen door mr. T. Quist. Bij vragen kon ik altijd voor van alles terecht.
Altijd meedenkend.
Super vriendelijk.
Recht door zee.
En kent zeer zeker de slagen van de zweep.
Al met al een top advocate.
En een advocate met een hart van goud.
Super bedankt.
Groetjes,
Marc.
Lees meer...

IJpeJax IJpeJax op Google
10-03-2024
review_img
Van Uitert & Quist Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben in een letselschade zaak bij gestaan door Edwin v Gerven,die voor mij naar volle tevredenheid is afgerond.
Edwin was steeds goed en snel bereikbaar en gaf telkens goede aanwijzingen waardoor het snel afgewikkeld kon worden.
Ik kan Sumrin Advocaten zeer zeker aanbevelen !!
Lees meer...

Henk van Zoggel op Google
10-03-2024
review_img
Sumrin Advocaten
starstarstarstarstar

Perfecte afhandeling en professionele ondersteuning echte aanrader! Lees meer...

Arno De Bruijne op Google
01-02-2024
review_img
VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten
starstarstarstarstar

Ontzettend tevreden over de samenwerking met Titus Bouman. Goed bereikbaar, duidelijke communicatie, snel handelen en bovenal een goed en gerust gevoel bij het contact. Ik raad Titus Bouman zeker aan. Lees meer...

Marlous van der Linden op Google
02-01-2024
review_img
Hamer Advocaten Bussum