Advocaat arbeidsrecht

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten voor arbeidsconflicten

Op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat? Op Trustoo vind je de top 10 advocaten specifiek voor arbeidsrecht. Wij koppelen je aan de meest betrouwbare professionals in jouw omgeving. Wij maken de match, jij beslist. Ontvang snel vier offertes en maak daaruit een keuze. Vertrouw op Trustoo.

Lees meer...
Elmers Hueting Advocaten Brielle.jpg1
8.

Elmers Hueting Advocaten Brielle

icon
Reageert snel
LSA | Keurmerk NOvA
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (59reviews)

Elmers Hueting Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor, gevestigd in Brielle en Rhoon. Wij zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en bieden professionele juridische diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Onze ervaren advocaten, Hetty Elmers en Hans Hueting, hebben hun krachten gebundeld om u de beste juridische ondersteuning te bieden. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid, betrokkenheid en daadkracht.

Onze kernwaarden zijn duurzaamheid, vertrouwen en kwaliteit. Wij geloven dat deze drie-eenheid essentieel is voor een optimaal resultaat en vormt de basis voor onze werkwijze. Wij streven ernaar om elke situatie op maat te behandelen, met een goed inzicht in de persoon of het bedrijf dat we adviseren.

Bij Elmers Hueting Advocaten is het onze passie om uw juridische conflicten beheersbaar te maken en op te lossen. Wij zoeken zoveel mogelijk naar een oplossing buiten de rechtszaal via overleg of onderhandelingen. Met onze uitgebreide kennis en groot netwerk van specialisten, zijn wij in staat om u de beste juridische oplossingen te bieden.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig advocatenkantoor? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met uw juridische vraagstukken. Vraag nu een gratis offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Kaaistraat  1 -3, Brielle
Laatste review 09-04-2024
0181-202908
Dayslaw.jpg
10.

Dayslaw

icon
Direct beschikbaar
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (36reviews)

Dayslaw, onder leiding van Daisy Awadalla, is een gerenommeerde eenmanszaak gespecialiseerd in juridische dienstverlening. Met een inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, biedt Dayslaw een breed scala aan juridische diensten aan. Daisy staat bekend om haar efficiëntie, snelheid en bereikbaarheid. Ze denkt actief mee met haar cliënten en komt met uitstekende oplossingen. Haar warme en directe benadering wordt zeer gewaardeerd door haar cliënten.

Dayslaw hanteert een zorgvuldige aanpak bij elke opdracht. Hoewel het beoogde resultaat niet altijd gegarandeerd kan worden, streeft Dayslaw altijd naar de best mogelijke uitkomst voor haar cliënten. Dayslaw is ook transparant over haar tarieven en betalingsverplichtingen, en biedt in sommige gevallen de mogelijkheid tot een vaste prijsafspraak.

Dayslaw hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens en houdt zich strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast hanteert Dayslaw een strikte geheimhoudingsplicht, zowel tijdens als na de uitvoering van de opdracht.

Bent u op zoek naar een betrouwbare juridische partner die met u meedenkt en u helpt bij het navigeren door de complexe juridische wereld? Neem dan contact op met Dayslaw voor een vrijblijvende offerte.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Marktplein 23, Hoofddorp
Laatste review 09-04-2024
2 jaar in bedrijf

Advocaat arbeidsrecht

Bij Trustoo begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste arbeidsrechtadvocaat te vinden. Of je nu een werknemer of werkgever bent, arbeidsconflicten kunnen complex en stressvol zijn. Daarom is het essentieel om een advocaat te hebben die gespecialiseerd is in arbeidsrecht.

Wat is arbeidsrecht?

Arbeidsrecht is een breed rechtsgebied dat de relatie tussen werknemers en werkgevers regelt. Denk aan arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden, maar ook ontslagprocedures en geschillen op de werkvloer. Een arbeidsrechtadvocaat helpt je om je rechten en plichten te begrijpen en staat je bij in geval van een arbeidsconflict.

De rol van een arbeidsrechtadvocaat

Een arbeidsrechtadvocaat kan zowel werknemers als werkgevers bijstaan. Voor werknemers helpt de advocaat bij zaken zoals onrechtmatig ontslag, discriminatie op het werk of problemen met arbeidsvoorwaarden. Voor werkgevers helpt de advocaat bij het opstellen van arbeidscontracten, het omgaan met werknemers geschillen of het adviseren over ontslagprocedures.

Wat kost een advocaat voor arbeidsrecht?

De kosten van een arbeidsrechtadvocaat zijn afhankelijk van de complexiteit van je zaak en de ervaring van de advocaat. Sommige advocaten rekenen een vast tarief voor bepaalde diensten, terwijl anderen een uurtarief hanteren. Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de kosten voordat je een advocaat inhuurt. Daarom raden we bij Trustoo aan om offertes te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Hoe vind je de beste arbeidsrechtadvocaat?

Het kan een uitdaging zijn om de meest geschikte arbeidsrechtadvocaat te vinden. Er zijn veel advocatenkantoren gespecialiseerd in arbeidsrecht, dus hoe weet je welke de juiste is voor jou? Het is belangrijk om je tijd te nemen, verschillende offertes te vergelijken en de juiste vragen te stellen. Bij Trustoo maken we dit proces gemakkelijk: wij matchen jou met de top 10 arbeidsrechtadvocaten in jouw buurt. Je vraagt eenvoudig vier offertes aan van lokale advocaten via ons platform. Zo kun je de kosten en diensten van verschillende advocaten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.617 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Fijn kantoor met experts op hun vakgebied. Ik waardeer het menselijke contact en snelle schakelen. Lees meer...

Nefih Tahiri op Google
06-04-2024
review_img
FYRM. Advocaten
starstarstarstarstar

Wessel juristen was snel beschikbaar en bood nuttige hulp. De gratis intake was prettig en Wessel juristen bood aan de antwoorden op onze vragen op te gaan zoeken. Het gaf ons echter geen zekerheid dus we hebben besloten de onterechte rekening te betalen zodat we van het gezeur af zijn.. Lees meer...

Claes de Graaff
05-03-2024
review_img
Wessel Juristen
starstarstarstarstar

I’m a French expat and Nathalie helped me during several months ! She solved the issue easily. I really recommend, good communication and availability ! Thanks again ! Lees meer...

Mickaël Larue op Google
01-03-2024
review_img
Otus legal
starstarstarstarstar

Heel fijn geholpen en Daisy is iemand met veel kennis. Ze weet waar ze over praat en heeft mij zonder moeite geholpen. Lees meer...

Rafael de Graaf
14-02-2024