Advocaat aansprakelijkheidsrecht

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten voor aansprakelijkheidsrecht

Zoek je een advocaat voor aansprakelijkheidsrecht in jouw buurt? Met Trustoo vind je de beste advocaten voor jouw zaak. We matchen je met top professionals in jouw regio. Je ontvangt binnen no-time vier offertes zodat je met vertrouwen kiest.

Lees meer...
Dayslaw.jpg
4.

Dayslaw

icon
Direct beschikbaar
Reageert binnen 1 uur
TOP PRO
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (36reviews)

Dayslaw, onder leiding van Daisy Awadalla, is een gerenommeerde eenmanszaak gespecialiseerd in juridische dienstverlening. Met een inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, biedt Dayslaw een breed scala aan juridische diensten aan. Daisy staat bekend om haar efficiëntie, snelheid en bereikbaarheid. Ze denkt actief mee met haar cliënten en komt met uitstekende oplossingen. Haar warme en directe benadering wordt zeer gewaardeerd door haar cliënten.

Dayslaw hanteert een zorgvuldige aanpak bij elke opdracht. Hoewel het beoogde resultaat niet altijd gegarandeerd kan worden, streeft Dayslaw altijd naar de best mogelijke uitkomst voor haar cliënten. Dayslaw is ook transparant over haar tarieven en betalingsverplichtingen, en biedt in sommige gevallen de mogelijkheid tot een vaste prijsafspraak.

Dayslaw hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens en houdt zich strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast hanteert Dayslaw een strikte geheimhoudingsplicht, zowel tijdens als na de uitvoering van de opdracht.

Bent u op zoek naar een betrouwbare juridische partner die met u meedenkt en u helpt bij het navigeren door de complexe juridische wereld? Neem dan contact op met Dayslaw voor een vrijblijvende offerte.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Marktplein 23, Hoofddorp
Laatste review 09-04-2024
2 jaar in bedrijf
Gooische Meesters.jpg2
6.

Gooische Meesters

icon
Direct beschikbaar
Reageert binnen 1 uur
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (4reviews)

Gooische Meesters: geen doorsnee advocatenkantoor
In 2008 is Gooische Meesters opgericht door Emma Gast en Leontine Bredius.

De advocaten beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht en het (jeugd)strafrecht. Wij werken op deze gebieden als advocaat maar ook als mediator.

Hoge kwaliteit , optimale bereikbaarheid en flexibiliteit staan bij ons voorop. Belangrijk voor ons maar nog meer voor u zijn verder snelheid, persoonlijk contact en ruimte voor emoties.

Ons kantoor onderscheidt zich in betrokkenheid, een informele sfeer en cliëntgerichte dienstverlening. Wij staan voor helderheid in onze werkwijze en communicatie, daadkracht, en vooruitstrevendheid.

Wij staan een pragmatische aanpak voor, denken mee en bekijken uw zaak altijd vanuit diverse invalshoeken, samen met u maar waarbij wij zorgen voor het juridische kader.

Uiteraard is uitsluitend uw belang uitgangspunt. Wij bespreken met u de mogelijkheden en de haalbaarheid. Soms is een schikking de beste oplossing en soms is de gang naar de rechter onvermijdelijk. Dan hangt onze toga klaar.

Wij hebben een breed en kundig netwerk van professionele dienstverleners met wie wij regelmatig samenwerken.

Wij staan betalende cliënten bij, ook wanneer u een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten, en cliënten die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Middenweg 57A, Amsterdam
15 jaar in bedrijf
020-2903453

Advocaat aansprakelijkheidsrecht

In de wereld van het aansprakelijkheidsrecht kan het lastig zijn om je weg te vinden. Bij Trustoo begrijpen we dat. Daarom hebben we een platform gecreëerd waar je gemakkelijk en snel vier offertes kunt vergelijken van lokale advocaten die gespecialiseerd zijn in aansprakelijkheidsrecht.

Wat is aansprakelijkheidsrecht?

Aansprakelijkheidsrecht is een breed en ingewikkeld gebied in het recht. Het gaat over de vraag wanneer iemand aansprakelijk is voor schade die aan een ander is toegebracht. Dit kan variëren van materiële schade, zoals een beschadigd huis, tot immateriële schade, zoals emotionele schade na een ongeval. Een advocaat voor aansprakelijkheidsrecht helpt je om je rechten te begrijpen en te verdedigen.

Waarom een advocaat aansprakelijkheidsrecht inschakelen?

Het inschakelen van een advocaat voor aansprakelijkheidsrecht kan in veel situaties nuttig zijn. Als je bijvoorbeeld schade hebt geleden door de acties van een ander, kan een advocaat je helpen om een schadevergoeding te claimen. Maar ook als je zelf aansprakelijk wordt gesteld voor schade, staat de advocaat je bij.

De rol van de advocaat in aansprakelijkheidszaken

Een advocaat voor aansprakelijkheidsrecht staat je op verschillende manieren bij. Aansprakelijkheidsrechtadvocaten adviseren je over je rechten en plichten, helpen je bij het opstellen van juridische documenten en vertegenwoordigen je in de rechtbank. Daarnaast onderhandelen ze ook met de tegenpartij om tot een schikking te komen.

Advocaten en juristen: wat is het verschil?

Hoewel de termen advocaat en jurist vaak door elkaar worden gebruikt, zijn er belangrijke verschillen. Een advocaat is een jurist die is beëdigd door de rechtbank en daardoor bepaalde rechten en plichten heeft die een jurist niet heeft. Zo mag een advocaat bijvoorbeeld pleiten in de rechtbank, terwijl een jurist dat niet mag.

De volgende stap in jouw aansprakelijkheidszaak

Het aansprakelijkheidsrecht kan ingewikkeld zijn, maar je hoeft het niet alleen te doen. Met de hulp van een gespecialiseerde advocaat verdedig je je rechten en bereik je de best mogelijke uitkomst. Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om de juiste advocaat te vinden. We bieden een platform dat consumenten en lokale bedrijven met elkaar verbindt en we zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken. Vraag vandaag nog vier offertes aan via Trustoo en zet de eerste stap naar een succesvolle afhandeling van jouw aansprakelijkheidszaak.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.617 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Ik ben in een letselschade zaak bij gestaan door Edwin v Gerven,die voor mij naar volle tevredenheid is afgerond.
Edwin was steeds goed en snel bereikbaar en gaf telkens goede aanwijzingen waardoor het snel afgewikkeld kon worden.
Ik kan Sumrin Advocaten zeer zeker aanbevelen !!
Lees meer...

Henk van Zoggel op Google
10-03-2024
review_img
Sumrin Advocaten
starstarstarstarstar

Wessel juristen was snel beschikbaar en bood nuttige hulp. De gratis intake was prettig en Wessel juristen bood aan de antwoorden op onze vragen op te gaan zoeken. Het gaf ons echter geen zekerheid dus we hebben besloten de onterechte rekening te betalen zodat we van het gezeur af zijn.. Lees meer...

Claes de Graaff
05-03-2024
review_img
Wessel Juristen
starstarstarstarstar

Heel fijn geholpen en Daisy is iemand met veel kennis. Ze weet waar ze over praat en heeft mij zonder moeite geholpen. Lees meer...

Rafael de Graaf
14-02-2024
starstarstarstarstar

Ik ben heel vakkundig geholpen met mijn scheiding door Roland Knegtmans en de rest van zijn team. Door mijn persoonlijke omstandigheden is het voor mij moeilijk om te reizen. Daarom was het extra fijn dat een huisbezoek of een videobelafspraak ook tot de mogelijkheden behoren.
Veel factoren spelen bij scheiden een rol. Roland had oog voor al deze aspecten en kon mij ook goed van informatie voorzien om vervolgstappen te kunnen zetten en uiteindelijk mijn leven weer in rustiger vaarwater te brengen.
Lees meer...

Amber Bindels op Google
08-01-2024
review_img
Knegtmans Advocaten & Mediators BV
starstarstarstarstar

Hoogwaardig juridische advies zonder toeters en bellen. To the point en strategisch advies tegen redelijke tarieven. Lees meer...

ewoud mogendorff
31-10-2023
review_img
Gooische Meesters