Waarom ben je begonnen met dit type werk?
Omdat ik organisatorisch sterk ben en veel inzicht heb in zaken waar anderen niet vaak aan denken.
Welke relevante opleidingen of trainingen heb je gevolgd?
Onze chefs en ikzelf hebben allemaal een horeca opleiding gevolgd. Denk dan aan het " ouderwetse" cafe en restaurant bedrijf certificaat, de koks opleidingen en ons bedrijf heeft 3 leermeesters die ook nogeens enthousiaste leerlingen het horeca vak bijbrengen.
Wat is handig om te weten over je prijzen (kortingen of extra kosten)?
Onze prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten. Op onze website bij leveringsvoorwaarden staan alle spelregels. Aanbetaling vragen wij alleen bij opdrachten boven 50 personen.
Kosten voor het inhuren van personeel, meubels en overige zaken bespreken wij met u en hiervoor ontvangt u een duidelijke offerte.
Kortingen zijn bespreekbaar bij opdrachten boven 100 personen.
Kosten voor het inhuren van personeel, meubels en overige zaken bespreken wij met u en hiervoor ontvangt u een duidelijke offerte.
Kortingen zijn bespreekbaar bij opdrachten boven 100 personen.
Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
Betrouwbaar. Afspraak is afspraak.
Geen fratsen, gewoon duidelijkheid en veel lol.
Geen fratsen, gewoon duidelijkheid en veel lol.