3dv dakbedekkingen

Reageert snel
Keurmerk Kwaliteitsvakman
Direct beschikbaar
Jasmijnstraat 2, Leerdam
9 jaar in bedrijf
9,4 (226)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij 3dv dakbedekkingen
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over 3dv dakbedekkingen:
Wij van 3dv montage zijn al meer dan 20 jaar actief in de daken branche en hebben onze sporen al ruim verdient. Wij proberen door scholing en het bij houden van de laatste dak ontwikkeling zo up to date mogelijk te blijven. Alleen zijn we er wel uit dat de klant alleen gaat voor een goed en betaalbaar dak waar ze de komende jaren geen kopzorgen van hebben. Daarom bent u bij 3dv montage aan het juiste adres.

Wij zijn erg concurrerend met onze prijs, dit komt mede omdat wij u ook de gelegenheid geven om zelf werkzaamheden uit te voeren die u dan vanzelfsprekend niet hoeft te betalen. Hierbij moet u denken aan het zelf verwijderen van het oude dakgrind, het zelf naar de plaatselijke milieustraat(stort)brengen van het dakafval, het omhoog lopen van de benodigde dakmaterialen. Dit scheelt u enorm veel uren arbeid die u niet hoeft te betalen en de stort kosten voor particulieren is veelal gratis.

Al onze materialen laten wij rechtstreek van af onze groothandel Aabo trading bij u voor de deur bezorgen op het door u aangegeven tijdstip, zo kan u de materialen laten komen wanneer het u uitkomt en dat u het op de afgesproken plaats op het dak heeft klaargezet voor onze dakdekker.

Dit zijn enkele voorbeelden om geld te kunnen besparen. Natuurlijk kan u ook gewoon alle werkzaamheden door ons uit laten voeren en dan nog zal de prijs scherp zijn. Op al onze werkzaamheden krijgt u standaard tien(10)jaar garantie.
Lees meer...
Trustoo Top Score

Dakdekkers met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Bitumen dak (teerlaag)
Dakisolatie
Dakrenovatie (vervanging)
Dakreparatie
Overig
Plaatsing van nieuw dak
Ervaring & vakmanschap
9 jaar in bedrijf
226 beoordelingen
1 medewerkers
9 jaar ervaring
Lid van
Keurmerk Kwaliteitsvakman
Dakweb

Reviews over 3dv dakbedekkingen
info_outline

Uitstekend9,4
starstarstarstarstar_half
226 reviews

Neem contact op met deze dakdekker

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij 3dv dakbedekkingen
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare dakdekkers in de buurt
0
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.