Trustoo logode beste keukenspecialisten
Kies uit +150 top KeukenspecialistenKies uit +150 Keukenspecialisten in Nederland
TrustooZuid-HollandCapelle aan den IJsselKeukenspecialisten
Eigenhuis Keukens Capelle aan den IJssel

Eigenhuis Keukens Capelle aan den IJssel

8,2
placeCornusbaan 25, 2908 KB, Capelle aan den IJssel
grade1490 beoordelingen
timelapse21 jaar in bedrijf
Ik zoek een keukenspecialist voor
Gratis en vrijblijvend
Over Eigenhuis Keukens Capelle aan den IJssel:
25 jaar geleden is Eigenhuis Keukens begonnen met één visie: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Want, behalve een passie voor keukens hebben wij ook een passie voor mensen. Ons motto is dan ook niet voor niets: Tevreden klanten bepalen het succes van morgen!

Dagelijks wordt binnen de organisatie Eigenhuis Keukens door meer dan 150 enthousiaste en bedreven collega's gewerkt aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Continu streven wij ernaar om ons aanbod aan keukens te vergroten, de nieuwste trends en innovaties op te nemen in ons assortiment en ons serviceniveau nog verder te verhogen. Dat wij in onze opzet slagen mag wel blijken uit de vele tevreden klanten.

Als vanzelfsprekend wordt het voor Eigenhuis Keukens zo kenmerkende kwaliteitsniveau niet enkel bepaald door de eigen organisatie. Ook onze betrouwbare leverancier en partners zijn van cruciaal belang voor het gezamenlijke succes. Door de nauwe samenwerking met hen is en blijft Eigenhuis Keukens toonaangevend in de keukenbranche. En dat willen de we komende jaren zeker nog blijven!
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse21 jaar in bedrijf
star1490 beoordelingen
people_outline3 medewerkers
Lid van
Centrale Branchevereniging Wonen
Diensten
  • Keukenblad
  • Showroom
  • keukenapparatuur
  • Keukenontwerp
  • Nieuwe keuken

Reviews over Eigenhuis Keukens Capelle aan den IJssel
info_outline

8,0
starstarstarstarstar
1490 beoordelingen
5star
18%
4star
63%
3star
15%
2star
3%
1star
1%
Joey Steenstra 2 maanden geleden op google
"Op een vrijdagavond werden we hartelijk ontvangen en mochten we vervolgens even rustig rond kijken alvorens we met de afspraak zouden beginnen. Uiteraard mochten we evt. ook wat eten.Eerste indruk erg goed. Mooie zaak met mooie demo keukens en veel..heel veel keus. Ook veel keuze in bijvoorbeeld apparatuur.We hadden een afspraak met Mireille Snoeij-Elties. We wisten ongeveer de opstelling maar niet wat voor afwerking etc. precies. Mireille nam ons mee door de zaak en luisterde zeer goed naar onze wensen. Ze bleef erg rustig en liet ons rustig ons gang gaan. Doordat ze goed luisterde dacht ze erg goed mee. Dit zonder te opdringerig te zijn of over de prijs te beginnen. Ze wilde echt graag onze wensen voor de keuken waar maken en hielp daarbij met het verkleinen van de vele keuzes.Uiteindelijk hadden we het e.a. uitgezocht en gingen we naar de computer..dezelfde avond klikte Mireille onze keuken in elkaar en kwam daar de offerte direct. Ondertussen waren we iets over de sluitingstijd maar dat maakte niet uit. De offerte was zeer goed! Wij konden onze droomkeuken betalen! Ook het inmeten en besteltraject daarna ging erg goed en vlot. Wij hadden dus een zeer prettige ervaring bij eigenhuis keukens. En in het bijzonder met Mireille Snoeij-Elties. Zeer deskundig en ze neemt echt de tijd! Super.Nu wachten op de plaatsing :) wij hebben daar alle vertrouwen in."
klantenvertellen.nl
4.0
starstarstarstarstar
1450 reviews
google
3.6
starstarstarstarstar
40 reviews
.

Contact opnemen met Eigenhuis Keukens Capelle aan den IJssel

Ik zoek een keukenspecialist voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een keukenspecialist voor
Keukenkastjes en -deurtjes
Keukenapparatuur
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare keukenspecialisten in de buurt

Keukenstudio Dordrecht
8,7
grade81 beoordelingen
Belmar Kitchens and Bathrooms
8,8
grade165 beoordelingen
Olmkeukens
8,8
grade18 beoordelingen
Kuiper Keukenrenovatie
8,6
grade15 beoordelingen
.