DKS Gevelrenovatie

8,5
place
Emmastraat 46, Barendrecht
grade28 beoordelingen
timelapse9 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over DKS Gevelrenovatie:
Het impregneren van de gevel zal de bakstenen verzadigen, waardoor regen en ander vocht niet meer in de stenen kan trekken. Dankzij het impregneren wordt doorslaand water dan ook voorkomen. Bovendien ontstaat er een beschermingslaag waardoor het vuil niet meer in de steen trekt maar op de beschermingslaag blijft waardoor na een aantal jaar de gevel makkelijk te reinigen is.

Het impregneren kan op verschillende manieren. De meest voorkomende manier is het vloeien van het impregneermiddel langs de gevel. Hierbij neemt de steen het middel op en zal het overtollige naar beneden sijpelen.

Een andere manier is door gevelcrème toe te passen. Dit is een impregneermiddel wat niet bestaat uit een vloeistof maar uit een crème, dit dient aangebracht te worden met een vachtroller of een blokkwast.

Het resultaat is nagenoeg hetzelfde echt adviseren wij bij sommige stenen of een bepaald soort voegwerk om de crème te gebruiken.

Er zijn verschillende meningen wat betreft het wel of niet impregneren van de gevel. Echter is de kwaliteit en diversiteit van de toe te passen middelen dusdanig goed geworden dat voor alle verschillende ondergronden de juiste middelen zijn. Welke stuk voor stuk een goede dampdoorlatendheid hebben waardoor uw gevel blijft “ademen” maar wel het vocht en vuil buiten houdt.

Wij adviseren ten alle tijden om uw gevel te laten impregneren wanneer uw gevel in het geheel opnieuw is gevoegd en gereinigd. Wanneer dit niet het geval is is het afhankelijk van de huidige staat van voeg- en metselwerk.
Lees meer...
Foto's
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse9 jaar in bedrijf
star28 beoordelingen
people_outline1 medewerkers
Diensten
  • Doorslaand vocht
  • Betoninjectie
  • Impregneren

Reviews over DKS Gevelrenovatie
info_outline

8,9
starstarstarstarstar
28 beoordelingen
5star
57%
4star
36%
3star
4%
2star
4%
1star
0%
Katja van Haaren 7 maanden geleden op werkspot.nl
"Niet de goedkoopste maar laat je daardoor niet tegenhouden, voor ons zeker wel degene bij wie wij het beste gevoel hadden doordat ze oa meedachten."
Kat Ja 5 maanden geleden op google
"Inmiddels 2 opdrachten voor ons uitgevoerd voor voegwerk. Ze zijn erg vriendelijk, werken netjes & hard en doen een stapje extra voor je of denken mee voor een oplossing."
werkspot.nl
4.4
starstarstarstarstar
22 reviews
google
4.7
starstarstarstarstar
6 reviews
.

Contact opnemen met DKS Gevelrenovatie

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een vochtbestrijder voor
Overige vochtbestrijding
Opstijgend vocht
Doorslaand vocht
Schimmel- en huiszwamprobleem
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare vochtbestrijders in de buurt

Van Eijk Vochtwering BV
9,7
grade103 beoordelingen
flash_onReageert snel
local_offerAltijd de scherpste prijs
Kemo Vochtwering
7,7
grade16 beoordelingen
flash_onReageert snel
Den Heijer Vochtwering
8,5
grade11 beoordelingen
R. Buyen Totaal Beton en Gevel Onderhoud
8,4
grade9 beoordelingen
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.