Uitvaartverzorging Peter Butler

8,9
place
Benonistraat 3, Kapelle
grade299 beoordelingen
timelapse21 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over Uitvaartverzorging Peter Butler:
Peter Butler organiseert en begeleidt als gediplomeerd uitvaartondernemer uitvaarten en alles wat daarmee samenhangt. Van het eerste contact tot en met de nazorg.

Corrie Butler-Rijk. Corrie is verantwoordelijk voor alle mogelijke ondersteunende werkzaamheden, waaronder het verlenen van de laatste zorg voor de overledene, desgewenst samen met de nabestaanden. Corrie verzorgt ook het organiseren van condoleances, koffie- en broodtafels en overige belangrijke zaken.

Onze motivatie

In het verleden werden wij geconfronteerd met twee kort op elkaar volgende sterfgevallen in de naaste familie. De daaropvolgende uitvaarten en een aantal zaken voorafgaande hiervan, verliepen niet vlekkeloos. De fouten die toen gemaakt zijn liggen bij ons en andere familieleden nog altijd zwaar op de maag. “Dit moet en kan anders”, zeiden mijn vrouw en ik tegen elkaar. Uitvaartzorg Peter Butler is ervan overtuigd dat een correct uitgevoerd afscheid bijdraagt aan een betere rouwverwerking.

Het gevolg is dat ik, na de opleiding van uitvaartondernemer gevolgd te hebben, vanaf 1 mei 2000 als volledig gediplomeerd uitvaartverzorger mijn eigen onderneming ben gestart in Kapelle en omgeving. In het begin met de hulp van een collega, inmiddels als een selfsupporting onderneming. Corrie is vanaf 2001 verantwoordelijk voor de laatste verzorging van de overledene en helpt met de meest voorkomende hand- en spandiensten. Voorheen heeft Corrie jarenlang gewerkt in de ouderenzorg. Zelf heb ik ook een jarenlange ervaring in de dienstverlening. Zodoende hebben wij de nodige kennis en ervaring opgedaan, die ons nu in de uitvaartzorg goed van pas komt.

Natuurlijk was het de vraag, toen ik als gediplomeerde uitvaartondernemer startte, of het een succes zou worden omdat ikzelf niet direct uit de uitvaartbranche kwam. Zelfverzekerd en gefascineerd heb ik toch de stap genomen. En, zoals inmiddels is gebleken, een juiste stap: onze onderneming is gegroeid. We worden nu niet alleen in Kapelle en omgeving gevraagd, maar zelfs door de gehele provincie doet men een beroep op ons.
Lees meer...
Foto's
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse21 jaar in bedrijf
star299 beoordelingen
people_outline2 medewerkers
Diensten
 • 24/7
 • Rouwcentrum
 • Uitvaart
 • Urn
 • Gedenkobjecten
 • Crematie
 • Uitvaartcentrum
 • Rouwauto
 • Nazorg
 • Rouwvervoer
 • Opbaren
 • Kist
 • Grafmonument
 • Bloemen
 • Condoleance
 • Rouwverwerking

Reviews over Uitvaartverzorging Peter Butler
info_outline

5star
46%
4star
43%
3star
8%
2star
1%
1star
2%
Evelyn 10 maanden geleden op klantenvertellen.nl
"Ik vond de samenwerking heel prettig. Peter en zijn vrouw zijn erg toegankelijk en denken mee. Ze zijn niet er niet op uit om je van alles te 'verkopen', maar sloten echt aan bij onze wensen. Ook was Peter heel helder en duidelijk. Hij kon ons goed deskundig advies geven. Door zijn manier van doen, luisteren, adviseren, meegaan en ook nog realiteitszin en gedoseerde humor, werd het voor ons ook niet zo zwaar en beladen."
de telefoongids
4.7
starstarstarstarstar
159 reviews
klantenvertellen.nl
4.4
starstarstarstarstar
130 reviews
telefoonboek
4.2
starstarstarstarstar
7 reviews
google
3.3
starstarstarstarstar
3 reviews
.

Contact opnemen met Uitvaartverzorging Peter Butler

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt

Eigen Stijl uitvaartzorg
9,3
grade40 beoordelingen
Reageert snel
local_offerGratis kennismakingsgesprek
Ichthus Uitvaartzorg
9,2
grade9 beoordelingen
Reageert snel
local_offerGratis kennismakingsgesprek
Uitvaart Groep Nederland
9,1
grade5 beoordelingen
Reageert snel
local_offerAltijd de scherpste prijs
Begrafenisverzorging Corné Vader
8,5
Reageert snel
local_offerScherp tarief. Gratis grafmonumentje.
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.