De Uitvaartwens

Premium partner van Trustoo
Reageert snel
local_offerAltijd persoonlijk contact!
8,8
place
Zandwerven 23, Spanbroek
grade9 beoordelingen
timelapse2 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over De Uitvaartwens:
Een uitvaart kunt u niet overdoen. Daarom moet het in één keer goed. Precies zoals u het wilt. Met de juiste sfeer, op de juiste plek en op de juiste manier. En dat is voor iedereen anders. De Uitvaartwens … want iedereen heeft recht op een persoonlijke, liefdevolle en warme uitvaart. Dat is de wens van De Uitvaartwens.

Elke uitvaart is anders. Soms een grote uitdaging en soms helder en concreet. Mijn doel is om met de nabestaanden, voor alle dierbaren een persoonlijke uitvaart te organiseren. Het gaat over degene die er niet meer is. Ieder mens is uniek, dus iedere uitvaart ook. En voor ieder budget is er een mooie, persoonlijke en unieke uitvaart te organiseren.

In mijn gesprekken geef ik de nabestaanden vooral keuzes en geen verplichtingen. Mijn motto: alles is mogelijk! Zo heb ik al veel uitvaarten buiten de geijkte uitvaartcentra georganiseerd. Op locaties die dierbaar of belangrijk zijn geweest voor degene die er niet meer is. Denk hierbij aan op de golfbaan, op een boot of in een café of restaurant. Dit zijn hele persoonlijke varianten en bovendien vaak ook een stuk voordeliger.
Lees meer...
Foto's (5)
Video's (3)
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse2 jaar in bedrijf
star9 beoordelingen
people_outline1 medewerkers
timeline3 jaar ervaring
Diensten
 • Uitvaartbegeleiding
 • Uitvaartverzorging
 • Laatste zorg
 • Crematie
 • begrafenis
 • Nazorg
 • Rouwbegeleiding
 • kinderuitvaarten
 • persoonlijk afscheid
 • Unieke uitvaart
 • Persoonlijke uitvaart
 • Budgetuitvaart

Opleidingen en certificaten

schoolDiploma Uitvaartverzorger - Gaandeweg Uitvaarteducatie

Reviews over De Uitvaartwens
info_outline

5star
100%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%
Ron #Mafs 6 maanden geleden op google
"Nu, Precies een jaar geleden is ons moeder heengegaan na een kort ziektebed. Wij hadden ook geen idee wat ons te wachten stond maar na een verzoek op een vergelijkingssite tijdens mijn moeders ziektebed zijn wij opgebeld door Marjon. Het voelde meteen goed en het was een fijn gesprek vol begrip en medeleven. Maar Marjon kon ons ook duidelijkheid geven! Iets waar wij ook zeer de behoefte aan hadden. Helaas ging alles heel snel en was het overlijden van ons moeder een feit. Midden in de nacht belde ik haar op en in no-time was ze daar vanuit Spanbroek in Schagen. Mijn oma had de wens om mee te helpen met de laatste zorg aan haar dochter. Dit was geen probleem en Marjon heeft dit met liefde gedaan. Zware momenten braken aan en waar de wensen waren besproken was ze er elke dag voor ons, als mens! Marjon is niet alleen organisatorisch heel goed maar wij voelde ons echt door haar gesteund door haar liefdesvolle nabijzijn. De dag van de uitvaart was uitstekend geregeld. En alles is door haar in goede banen geleid. Het was een mooi en waardig afscheid. Nadat alles achter de rug was is de eindrekening opgesteld. Ik heb nog nooit zo'n transparante en duidelijke rekening gezien! Alle bonnetjes en facturen zaten er bij en deze kwam Marjon persoonlijk langs brengen ook om te vragen hoe het met ons ging. Het zijn van die kleine dingen in het leven die er tot doen! Marjon, bedankt dat je er voor ons was!"

Contact opnemen met De Uitvaartwens

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt

Noach Uitvaartzorg Midden-Nederland B.V
10,0
grade50 beoordelingen
Reageert snel
local_offerGratis condoleanceregister
Amstel Uitvaarten B.V.
9,9
grade51 beoordelingen
Reageert snel
local_offerAltijd de scherpste prijs
Uitvaartzorg Afscheidshuis "de Vlindertuin" Julianadorp
9,7
grade27 beoordelingen
Reageert snel
starKeurmerk Persoonlijke Uitvaart
local_offerGratis eerste adviesgesprek
Uitvaartverzorging BijDeHand
9,4
grade11 beoordelingen
Reageert snel
local_offerGratis condoleanceregister
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.