trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Ongediertebestrijders voor jou

Vind een top 10 Ongediertebestrijder bij jou in de buurt

Selecteer het soort ongedierte
Plaats
ongediertebestrijder.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Alle ongediertebestrijders in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste ongediertebestrijders in Nederland en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor het bestrijden van ongedierte, zoals muizen, mieren, bedwantsen of wespen.
Alle diensten
Muizen & ratten
Vliegen, motten & muggen
Wespen & bijen
Mieren
Zilver- & papiervisjes
Kakkerlakken
Bedwantsen
Spinnen
Vlooien & luizen
Houtwormen & boktorren
Vogels
Mollen
Overige ongedierte
Preventie van ongedierte

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Ik zoek een ongediertebestrijder voor
Trustoo score

Over ongediertebestrijders bij jou in de buurt

Trustoo biedt jou een gedetailleerd overzicht van de hoogst beoordeelde en professionele ongediertebestrijders in Nederland, waardoor je gemakkelijk de beste dienstverleners kunt vinden. Houdt het ongedierte buiten de deur met de beste ongediertebestrijders in uw regio.

In Nederland kan je een ongediertebestrijder vinden voor snelle en veilige ongediertebestrijding om jezelf en je pand te beschermen tegen ongedierte en de bijbehorende risico’s. Ongediertebestrijder weten precies hoe ze een ongedierteplaag moeten aanpakken. Een ongediertebestrijder kan voor verschillende soorten ongedierte ingeschakeld worden:

  • Muizen en ratten: Muizen of ratten bestrijden in huis of in uw bedrijf is noodzakelijk: muizen en ratten kunnen een ernstig gezondheidsrisico betekenen. De ongediertebestrijders bieden een zeer doelgerichte muizen- en rattenbestrijding om elk probleem op te lossen en geven advies over welke preventiemaatregelen u kunt nemen.
  • Wespen en bijen: Een steek van een wesp of bij is pijnlijk en kan zelfs levensbedreigend zijn voor mensen met een allergie voor wespen- of bijensteken. Door voorzorgsmaatregelen te nemen kunt u de risico’s flink verminderen. Specialisten kunnen het wespennest bestrijden om overlast te voorkomen. Bijen en hommels zijn een beschermde diersoort, waardoor een bestrijdingsactie niet mogelijk is, tenzij er een groot risico is voor de omgeving.
  • Vliegen, motten of muggen: De aanwezigheid van een insectenplaag kan duiden op een onderliggende oorzaak zoals ander ongedierte, vochtigheid, omgevingsfactoren of een hygiëneprobleem. De ongediertebestrijder bepaald met welk vliegend insect u te maken heeft en om de mogelijke oorzaak te vinden. Op basis van de situatie bepaald de expert dan de correcte bestrijdingsmethode.
  • Bedwantsen: Bedwantsen zijn kleine beestjes die leven van het bloed van mensen en laten jeukende, rode bultjes op je lichaam achter. Na de beet zoeken de bedwantsen beschutting in onder andere matrassen, naden en kieren, achter behangpapier, plafondranden, en stopcontacten. Daarom is het bestrijden van bedwantsen een flinke klus waarbij ook professionele bestrijders flink aan de bak moeten.
  • Houtworm en boktor: De houtworm en boktor kunnen flinke schade toebrengen aan de constructie van uw woning of bedrijfspand. De insecten halen de voeding uit hout en tasten daarmee de houten constructie aan. Dat kan na enige tijd zelfs leiden tot instorting van trappen, de vloer, houten balken en meer. Het is daarom zaak om snel te handelen bij deze houtaantasters.

In Nederland hebben wij NaN goede ongediertebestrijders gevonden. De ongedierte-specialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke ongediertebestrijder je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor bestrijden van het ongedierte in jouw woning of bedrijf. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende ongediertebestrijders. Zo kan je eenvoudig de ongediertebestrijders vergelijken en de specialist kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte ongediertebestrijder voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste ongediertebestrijders bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste ongediertebestrijders bij jou in de buurt

We laten de beste ongediertebestrijders zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke ongediertebestrijder jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen ongediertebestrijders.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de ongediertebestrijders die je het meest aanspreken. De meeste ongediertebestrijders reageren binnen 24 uur. Vind de beste ongediertebestrijder met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste ongediertebestrijder voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een ongediertebestrijder?

Een ongediertebestrijder kost gemiddeld tussen de 80,- en100,- Een ongediertebestrijder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een ongediertebestrijder kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

60
80
100
300

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over ongediertebestrijding of ben je benieuwd naar de werkwijze van lokale ongediertebestrijders? Bij Trustoo staan we klaar om je te ondersteunen. Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over ongediertebestrijders in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbare ongediertebestrijder?

Wat kost ongediertebestrijding?

De beste ongediertebestrijder in Nederland?

Wat doet een ongediertebestrijder?