Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena

Reageert snel
Keurmerk Dementievriendelijk
Gratis eerste adviesgesprek
't Zand 9, Sleeuwijk
8 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,9 (33)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena:
Ruimte voor een goed afscheid begint bij ons met alle tijd te nemen om aan al uw wensen en die van de overledene aandacht te geven. Vanaf het moment dat u ons belt dat uw dierbare is overleden, bieden wij u structuur, rust en transparantie. Wij inventariseren welke vragen en wensen er bij u zijn. Niet alle zaken hoeven meteen geregeld te worden. We kiezen samen met u welke zaken prioriteit hebben en welke zaken nog even kunnen wachten. Wij nemen gedurende deze rouwweek (en de tijd daarna) graag de tijd voor u als nabestaande(n).
Onze slogan 'Uitvaartzorg vanuit ons hart' wordt door ons hele team van zes mede-werkers, waarvan Ria en Wilma de vaste kern vormen, waargemaakt.
Wilma heeft recent de training dementievriendelijke uitvaartverzorging afgerond, zodat wij ook op dit gebied vakkundig zijn.
Alle vakmanschap hebben wij in eigen huis: een uitvaartcentrum waar condoleances en afscheidsdiensten gehouden kunnen worden; in het geval u geen thuisopbaring wenst beschikken we over vier rouwkamers die met 24-uurs service te boeken zijn; een rouwbus voor vervoer van de overledene en een functionele verzorgingsruimte. Wij zijn gediplomeerd voor de laatste verzorging en beschikken over jarenlange ervaring. Voor ons een mooi onderdeel van ons werk, het maakt het compleet, we begeleiden zelf van begin tot einde en kunnen daarmee onze kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid continu waarborgen.
Wij bieden u de vrijheid om uw eigen invulling aan het afscheid te geven. Nam vroeger de uitvaartondernemer de regie volledig in handen, anno nu zien we steeds vaker dat nabestaanden (gedeeltelijk) de uitvaart regelen. Met ons vakmanschap kunnen wij de uitvaart volledig voor u verzorgen. Maar ook is een variant mogelijk waarbij door ons bijvoorbeeld enkel de verzorging, de koeling en het vervoer van de overledene wordt geregeld (het logistieke gedeelte) en u de volledige regie heeft over de invulling van het afscheid. En alle denkbare varianten daar tussen. Alles is bespreekbaar en meestal realiseerbaar. Ons doel is het laatste afscheid zo persoonlijk mogelijk te laten zijn en vormgegeven naar uw wens.


Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
Begrafenis
Crematie
Rouwdrukwerk
Rouwbus
Eigen verzorgingsteam
Opbaarkamers
Afscheidshuis
Condoleance
Aula
24/7 beschikbaar
Catering
Nazorg
Opbaarplank
Wade
Kist
Livestream
Thuisopbaring
Kerkelijk en niet-kerkelijk
Natuurbegraafplaats
Uitvaartverzekering
In memoriam opstellen
Beeld- en geluidsinstallatie
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
Video's
Ervaring & vakmanschap
8 jaar in bedrijf
33 beoordelingen
6 medewerkers
7 jaar ervaring
Lid van
Netwerk Uitvaartvernieuwers
Keurmerk Dementievriendelijk

Opleidingen en certificaten

Meander
Docendo
Werkplaats Levensverhalen
Dementievriendelijke uitvaartzorg, Wilma van der Vliet

Reviews over Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena
info_outline

Uitstekend9,8
starstarstarstarstar
1 review

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.