Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Physalis Catering & Kookstudio
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Of neem contact op via:
Over Physalis Catering & Kookstudio:
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het Kookhuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, de Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: Mensen verwennen met heerlijke, betaalbare Bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Heeft U iets te vieren en wilt u uw gasten verrassen met een buffet of hapjes, die net dat tikje meer hebben, dan is Physalis Catering uw ideale partner. Lees meer...