In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het Kookhuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, de Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel.
10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: Mensen verwennen met heerlijke, betaalbare Bourgondische gerechten, met een exotisch tintje.
Heeft U iets te vieren en wilt u uw gasten verrassen met een buffet of hapjes, die net dat tikje meer hebben, dan is Physalis Catering uw ideale partner.
Expertise
SandwichesBestekVisLunchCaribischHapjesDrankBuffetBarbecueHapjes / FingerfoodDinerNederlandsInternationaalAlleen bezorgingMinder dan 10 personen10-25 personen25-75 personenMeer dan 75 personen
Loading Title
Loading Content Row
Loading Content Row
Loading Content Row
Trustoo awards
info_outline
Cateraars met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.
Vorige awards
Top Score 2021
Foto's
Openingstijden
Openingstijden onbekend
Ervaring & vakmanschap
timelapse20 jaar in bedrijfstar26 reviewspeople_outline1 medewerkers
Checklist
info_outline
checkmarkKVK gegevens gecontroleerd.
Reviews van andere bronnen
info_outline
Balázs Szabóstarstarstarstarstar
3 dec. 2024 google
We halen al jarenlang onze Kerstdiner bij Marcel. Het zijn verreweg de lekkerste Kerstdiners, en we hebben ruime vergelijkingen met de jaren ervoor. Het zijn flinke porties, culinair heel goed - en de gerechten zijn uitstelend op elkaar afgestemd. Een absolute aanrader!