trustoo.nl logo.png
De beste 1250+ cateraars voor jou
ContactOver onsErvaringOpdrachtenReviewsFAQ

Smokestag

Baksweer 204, Raamsdonksveer
1 jaar in bedrijf
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (2)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Smokestag
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Of neem contact op via:

Over Smokestag:

Smokestag staat voor lekker eten! Waar en wanneer u wilt. Smokestag komt waar u bent en biedt catering op maat. Uw maag is onze passie. En uw maag verdient het allerbeste.

BBQ biedt uitgelezen kansen op sfeer en smaak en onze Chef blinkt hierin uit. Hij maakt het eten voor u klaar en ondertussen geeft hij uitleg over wat hij doet. De geur van het vuur, de smaak die dat ontlokt aan het voedsel dat hij bereidt, het is elke keer een feest.

Rook is een essentieel ingrediënt bij het door Smokestag bereide eten. Verschillende houtsoorten leveren diversiteit in smaak op. Voor het bereiken van de ultieme smaak is het zaak de juiste houtsoort in te zetten en het vuur op de juiste wijze te stoken. Hierdoor gaat de rook werken zoals specerijen eten op smaak brengen.
Lees meer...

Expertise

Hapjes / Fingerfood
Diner
Lunch
Bedrijfsfeest
Evenement
BBQ
Live cooking
11-25 personen
26-75 personen
Meer dan 75 personen
Aziatisch
Buffet
Mediterraans
BBQ / Grill
Alleen bezorging (eten & materiaal)
Barbecue
Openingstijden
Vandaag geopend
Maandag
-
24 uur geopend
Dinsdag
-
24 uur geopend
Woensdag
-
24 uur geopend
Donderdag
-
24 uur geopend
Vrijdag
-
24 uur geopend
Zaterdag
-
24 uur geopend
Zondag
-
24 uur geopend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

1 jaar in bedrijf
2 reviews
1 medewerkers
6 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Zelfstandig werkend kok
BHV
Leermeester

Uitgevoerde opdrachten (1)

  • foto 1 van project The burger plate service
    The burger plate service

Reviews over Smokestag

info_outline
Uitstekend 4,5
starstarstarstarstar_half
0 reviews

FAQ - veelgestelde vragen aan Smokestag

Welke relevante opleidingen of trainingen heb je gevolgd?
Ik ben in 2021 afgestudeerd van de koks opleiding op de rooie pannen in Breda. Als hobby BBQ'er heb ik in 2018 en 2019 BBQ workshops gevolgd, waaronder een half varken uitbenen en wild op open vuur.
Waarom ben je begonnen met dit type werk?
Mijn passie is koken en BBQ'en. Ik ben gefascineerd door met open vuur koken en het gebruik maken van rook. Die passie wil ik graag overbrengen doormiddel van mijn gerechten en u de smaak van rook te laten proeven.
Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
Smokestag is een unieke cateraar die gebruik maakt van de smaken van rook en zich specialiseren in wereld keuken. Wij proberen elk seizoen een nieuwe keuken aan te bieden als seizoen menu.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Smokestag
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare cateraars in de buurt