Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

van Tilborg Schilderwerken

Reigerstraat 18, Oosterhout (NB)
4 jaar in bedrijf
9,0 (20)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij van Tilborg Schilderwerken
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over van Tilborg Schilderwerken:
Wie zelf al eens zijn huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. Vaak moeten er halsbrekende toeren uitgehaald worden om de hooggelegen delen toch goed te behandelen, en dat terwijl u niet over de juiste klimmaterialen beschikt. Laat het daarom over aan de vakman! Die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen, en die camoufleert geen slechte plekken, maar voorkomt ze!

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt een vakschilder zich door kennis en maatwerk. Zowel bij het binnen- en buitenschilderwerk, wordt uitsluitend met professionele, hoogwaardige producten gewerkt, waarbij een fraai en duurzaam eindresultaat vanzelfsprekend is.

Mijn naam is Ibo van Tilborg. Ik heb 15 jaar voor verschillende schildersbedrijven gewerkt en daarin veel ervaring opgedaan. In 2018 heb ik de stap gezet om mijn eigen schildersbedrijf te starten. In het schildersvak hou ik me voornamelijk bezig met onderhoudsschilderwerk binnen- en buitenshuis. Ook voor andere werkzaamheden zoals het repareren van houtrot en wandafwerking kunt u bij mij terecht.
Lees meer...
Expertise
Buiten
Deuren
Kozijnen
Plafonds
Binnen
Behang
Wanden
Schilderwerk Buiten
Schilderwerk Binnen
Behangen
In overleg met schilder / Weet ik nog niet
Sauzen (verfrol)
Ervaring & vakmanschap
4 jaar in bedrijf
20 beoordelingen
1 medewerkers

Reviews over van Tilborg Schilderwerken
info_outline

Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
20 reviews uit 3 bronnen
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij van Tilborg Schilderwerken
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare schilders in de buurt