Over Verhuisbedrijf Draagkracht

Gepubliceerd op 09 Nov, 2021

Deel artikel
Jakob Sebti
Verhuizer

Waarom Trustoo?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kanalen voor extra leads. Toen wij op Linkedin een bericht tegenkwamen over het destijds nieuwe platform Trustoo, was Trustoo nog niet niet actief in de verhuisbranche. Toen Trustoo ook de verhuisbranche lanceerden waren wij de eerste die actief gingen. Vooral de gebruiksvriendelijkheid van het platform viel ons gelijk op.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Hoe bevalt de samenwerking?

In de afgelopen 3 maanden hebben wij bijna 400 aanvragen mogen ontvangen van potentiële klanten. Dat betekent dat nog duizenden extra potentiële klanten onze naam op Trustoo is tegengekomen in de Top 10 verhuizers in onze regio. Wat weer goed is voor onze naamsbekendheid! Naast deze mooie resultaten bevalt de communicatie ook uitstekend. Bij Trustoo ben je altijd binnen 5 minuten geholpen via telefoon of chat.

"Een goed begin is het halve werk. Onze accountmanager Romy stond meteen voor ons klaar en denkt altijd met ons mee. Het gebruik van het dashboard was direct duidelijk. Dit geeft allemaal een mooi toekomstperspectief!"
Jakob SebtiVerhuizer
miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte