Over UniekWebdesign.com

Gepubliceerd op 13 Jun, 2022

Deel artikel
Niek Jacobs
Web Designer

Over UniekWebdesign.com

Niek Jacobs is met UniekWebdesign.com inmiddels al een tijd lang een begrip. Met 16 jaar ervaring in ontwerpen van websites/webwinkels ben je bij hem aan het goede adres voor het ontwikkelen/optimaliseren van veilige betrouwbare multifunctionele websites/webwinkels.

Waarom Trustoo?

Door gebruik te maken van het Trustoo platform, kan ik mijn klanten de optie bieden om een beoordeling over mijn service te geven. Daarnaast kan ik mijn plaatselijke bekendheid uitbreiden en win ik veel tijd door werk uit handen te geven. Zo hoef ik tegenwoordig niet meer zelf leads te genereren, maar krijg ik deze via Trustoo.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Vooraf had ik niet al te hoog gespannen verwachtingen. Inmiddels heb ik meer lokale bekendheid gekregen, het adverteren gaat via het Trustoo platform. De optie om te kunnen filteren op specifieke details binnen de dienst is een groot pluspunt, hierdoor krijg je waardvolle leads binnen.

Hoe bevalt de samenwerking?

Door toename van opdrachten van webwinkels door Trustoo heb ik mijn omzet flink kunnen uitbreiden met ontwikkelen in webshops, waar ik voorheen niet sterk in uitblonk. Ook ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de leads, waardoor het prettig werken is met opdrachtgevers. Extra online vindbaarheid is eveneens exponentieel toegenomen, dit blijkt door flinke uitbreiding van vragen die via mijn eigen website binnen komen.

"Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de leads, waardoor het prettig werken is met opdrachtgevers. Extra online vindbaarheid is eveneens exponentieel toegenomen. Door toename van opdrachten van webwinkels door Trustoo heb ik mijn omzet flink kunnen uitbreiden."
Niek JacobsWeb Designer

Het fijne, persoonlijke contact met Romy Grotenhuis van Customer Success ervaar ik als prettig. Met vragen word ik direct telefonisch geholpen. Al bij al een prettige samenwerking, ik hoop nog vele jaren van jullie perfecte service gebruik te maken.

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte